понедельник, 28 апреля 2014 г.

Razdalja od septic tank za hišo

Razdalja od septic tank za hišo


Posamezni kanalizacijski sistem v zasebno lastništvo ni nekaj presenetljivega. Vendar shift greznice prišel okolju prijazno greznic, ki morajo upoštevati predpisi, vključno s tistimi, ki ureja oddaljenost od septic tank za hišo. Pri merjenju razdalje Rospotrebnadzorom na sanitarne norme, odobrenih Škarje. Ta dokument ponuja namestitev septic tank v 5-meter oddaljenosti od stanovanjskih stavb.

Povečanje dolžina poti od doma do septic tank, ki lahko povzroči težave pri čiščenju mogoče zlepi. Če pot bo več kot 15 metrov, bodo morale vzpostaviti začasen dobro, da bi povzročil dodatne finančne naložbe in zahtevnosti v času delovanja tega sistema. Čarovnik za namestitev in servisiranje posameznih kanalizacije verjeti, da je idealna oddaljenost od stanovanjske hiše na septic tank - 7 metrov, a odvisno od opreme in posebnih območij se lahko spremeni v 1-2 metrov od te vrednosti.

Vendar pa, to ni v stari način, da bi meritve "za oči", je bolje, da uporabite posebne opreme. Navsezadnje, če se v skladu s predpisi, ki pri namestitvi septic tank, ki lahko povzroči onesnaženje vode, in to je kaznivo dejanje. Člen 250 kazenskega zakonika glede na škodo in škodo za zdravje zagotavlja za kazni do plačila veliko globe in zaporne kazni.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика