вторник, 29 апреля 2014 г.

Rastline v umetni ribnik

Ustvarjanje umetnega akumulacijskega, oblikovalec mora vedno pam', da ne pozabite, da v tem kraju naj bi uravnoteženo ecoholic, ki mora biti minimalna oskrba z maksimalno učinkovitostjo. Seveda, v tem primeru je treba pristop, izbira rastlin in registracijsko območje stopnja zelenja.

Globoko vodo rastlin v ribniku

Globoke korenine rastlin, ki so pritrjeni na dnu ribnika, in listi so na površini vode. V taki skupini rastlin za ribnike veliko lepe in cvetoče kulture, na primer, vodo lilije, balticvent, itd. Praviloma te rastline širokih listov, ki ležijo na površini vode, zapiranje je od neposredne sončne svetlobe. Tako bo rastlina prepreči nastanek bakterije se množijo v vode iz vroče vode.

Globoko vodo rastline posajene v ribniku v posebne škatle z luknjami. Skozi dno in strani, obrat postopoma ob korenine, in se napaja neposredno iz tal. Take posode za lažjo nalogo, da skrbi za rastline.

Rastline za obalna območja ribnika

Glavni del obalne rastline lahko videli na obali ali v plitvih vodah, ampak korenine so vedno v vodi. Te rastline vključujejo reed, Cowslip, Zlatica, iris, itd. Zelo pogosto predstavniki te skupine rastlin, ki rastejo, in jih potrebujejo posebno nego. Vendar, če je opravljeno pravilno, te rastline lahko okrasni ribnik v svojo pot.

Tudi, da okrasite banke umetni ribnik, zasajene grmovnice ali pritlikavi vrbami. Da se vključijo v sajenja dreves ni potrebno, saj jim bo dal vode nepotrebno senco, da tako slabo, kot neposredni sončni svetlobi. V jeseni listje bo onesnažijo vodo, če je njegova glavna rastline so še vedno zelene in polne življenja.

Vodne rastline za ribnik

Te naprave, ki niso v stiku z zemljo. So reproduciranje, rastejo in cvetijo le na površini vode. Glavni predstavniki te družine rastlin, se šteje, duckweed ali nenavadno vodograi.

Oblikovanje ekosistemov v ribniku

Tam je skupina rastlin, ki so lahko v obliki udobno ekosistem, v ribnik - oxynergy. Nujni so za ustvarjanje popoln biološko ravnotežje, skoraj nevidni in so stalno pod vodo. Glavni predstavniki te skupine so rogolistnik in waterweed. Te rastline hitro in učinkovito očisti vodo, absorbirajo ogljikov dioksid in postopno proizvajajo kisik.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика