вторник, 29 апреля 2014 г.

Rekreacijsko območje ob dacha

Glavne vidike design

Pri oblikovanju je potrebno ločiti dva vidika, iz katerega smo morali nadaljevati pri ustvarjanju rekreacijskih območij v državi. Prvi vidik je, da ugotovite, kaj se bo vaš načrtovano Igrišče v državi. Tukaj variante lahko več. Za primer, to je lahko kraj za aktivni počitek ni zelo velika ali podjetje. Ali pa morda želite ustvariti prostor za počitek na vrtu za mirno in prijetno bivanje ene ali dveh ali treh ljudi?

S'utochnite za sebe to vprašanje, in pogumno iti na drugi vidik izbire: on bi se opredelitev, kaj dejansko bi radi videli v kraj za počitek v državi. Oblikovanje rekreacijskih območij na vašem spletnem mestu, bodo najprej je odvisna od vaših osebnih preferenc in razumevanje udoben počitek.

Prav tako je treba opozoriti, da ne smemo in ne skoči na: ustvariti območje za rekreacijo zahteva resno in uravnotežen pristop. Upoštevajte, da v tem mestu je sedem'I bodo porabili veliko časa, tako da lahko vsakdo na tem mestu je treba udobno.

Variante organizacijo rekreacijske cone

Je treba razlikovati več vrst rekreacijskih območij v državi. Tako, za mnoge ljudi udobno bivanje v državi, je, da ustvarite majhen prostor, ki se nahaja na dnu vrta in skrit pred radoveden oči. Tak sprostitveni prostor je lahko sestavljena iz majhnega območja, ki se nahajajo na njej z paviljon za miren družinski ali dobro klopi, na kateri je tako lepo sedeti in brati knjigo, poslušati zvok vetra in petje ptic.

Še ena zelo priljubljena oblika rekreacije področjih, je, da ustvarite veliko odprtega prostora. To rekreacijsko območje je kot nalašč za družine z otroki ali kjer lastniki uporabljajo za počitek velike in glasne družbe. Za to možnost lahko najdete v dacha odprtega prostora prosto od obstoječih stavb in pristankov.

Za udobno bivanje na koči za otroke in njihove starše na izbrano spletno mesto, jo lahko dal ljubek play house, veselo swing dati, peskovnik, udobno klopi, mizica, itd. Od ustanovitve cono, otroci bodo navdušeni, in njihova mama in oče se lahko sprostite, gledal vesel, igre otroke.

Če želite, da imajo ostali območja, na države z hrupno, si misliš o kraju, kjer bi lahko igrajo aktivno igre na prostem, kot tudi ločeno organizirati prostor za peko na žaru za prijetno uživanje hrane iz svežega zraka. Poleg tega, uporabite svojo domišljijo in pomislite na nekaj drugega s prijatelji bi si lahko vesel, da ne v državi, in se pripravijo vnaprej za ta kraj.

Dekoracija in udobje

Če vaše spletno mesto raste big dreves, in želite ustvariti mirno, osebno območje za rekreacijo, potem je najboljša možnost je, da imajo prostor, pravico v skladu z vegetacijo. Ustvarite lahko tudi neke vrste "prostor", ki je bila ločena od bližnji prostor, živih mej, dreves'leseni ali bambusa stene ali celo zaslona: to bo zelo udobno.

Pogosto rekreacijsko območje na državo se odločil, da ustvarite na Banke v lastnem ribniku, ali na mestih, kjer je najbolj privlačna o'predmeti - slapovi, lep cvetlični vrtovi, Alpsko strani, in tako naprej. Za poletno rezidenco, okrašena v slogu italijanske in Mavrska vrtovi, idealna oblika rekreacije področjih je ustvarjanje terasi, dvorišču.

Posebno pozornost je treba nameniti vrtno pohištvo, zasnovan za udobno počitnice v državi: to mora biti udobna, trpežna in praktična. Za te namene je zelo primerna drevesa'Yana, protja in železa pohištvo. Običajno na ozemlju vile za namestitev table, klopi in stoli.

Tudi pristojni oblikovanje rekreacijskih območij zahteva tlakovanje izbrani lokaciji. Zelo presenetljivo je, na primer, tlakovanje ploskve v ovalno obliko ali obliko. Kot dodelavo materialov rekreacijo odločil za uporabo ploščice, naravni kamen, beton in les. Poleg tega obvezno'bodite prepričani, da bo poleg vaše počitniške destinacije cvetje in skrbijo za dostojno razsvetljavo. Koristi danes pomanjkanje prodaje lepi luči in ulične svetilke ne obstajajo.

Oblikovanje in izboljšanje rekreacijskih območij v državi - je zabavno in ustvarjalnega procesa. Prepričani, da boste lahko Izrazijo svojo domišljijo in nato počitek na vašem spletnem mestu, za vas je vedno prijetno in produktivno.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика