вторник, 29 апреля 2014 г.

Stropov

Sistem lažnih stropov v stanovanju je bila opremljena ne le zaradi lepote, in praktične namene. Ne pozabite, risanka o Mačka Matroskin in fant je Stric Fyodor, ki je na steni visela slika. Vsi so mislili, da je to lepota in pameten mati pojasnil, da je slika, ki zajema luknjo v steni - to je njen namen. Tako je z zgornje meje: če so preveč grozne, grobo in temno, tudi če po močna omet, usklajevanje in whitewashing bodo videti, ni zelo pametno (in našli samo slabe podlaga za omet: drevesa'leseni tramovi, stare betonska tla z veliko amortizacija), da je lažje, ko je denar porabljen za visečega stropa, ki je vedno lepo in gladko.


decomart. ru

Vrste suhomontažnih stropov razlikovati različne. Pogojno jih lahko razdelimo v dve veliki skupini: to stropov in mavčne plošče (sadra) - trdna zgornje meje; in različnih modularnih modelov, ki sestavljajo sistem vzmetenja-okvir in v zvezi z njo,-ins - plošče, trakovi ali tirnice. Poglejmo.

Reechnye stropov

Reechnye stropov lahko izdelani iz kovin in plastike. Kovinski ograje se uporabljajo predvsem v kopalnicah in kuhinjah. Ampak danes, te zgornje meje niso tako priljubljeni, ker nekaterih njenih impracticality: Dolly absorbirajo kondenzata, s'je točka, rje, ki je lahko zelo težko za pranje proč mast lis (dobi v kuhinji).


decomart. ru

Železniški plastični strop v tem smislu je bolj priročno, da se lahko uporabljajo na vseh področjih. Plastika je primeren za namestitev, urejeno tanke povezovanje šiv, tirnice dobro oprati in imajo širok izbor barv.

Reechnye stropi so dobre za različne oblikovalske ideje. S pomočjo posebne plošče elemente, ki jih lahko'dovuti v dolžino in lahko ustvari učinek kontinuitete.



Poleg letve strope preprosto in hitro namesti. V prostor pod (komunikacijska oprema) je mogoče dostopati bodisi na lokalni ravni, potegnil nekaj tirih, in s posebno žrela, ki lahko opremljeni med namestitvijo.

Reechnye stropi so odporne proti zmrzali, v izgubo svoje barve v vodo. V nadzemne železnice enostavno, dovolj, da premagati vse vgrajeno svetilko. Stroške kvadratni meter rack zgornja meja ruske izdelava iz 28 - 95 rubljih (Tirnice samo, brez sestavnih delov). Tuji proizvajalci - bi 42-714 rubljev / Sq m (Ograje, brez okvirja).

Opečni modularni stropov

Komaj verjetno ni najbolj priljubljena med vse vrste suhomontažnih stropov so modularne stropne konstrukcije z mineralno volno, deske ali kovinsko ohišje.



Za namestitev stropov takšni sistemi so vodenje predhodne postavitev prostorov, načrt črto obzorja. Sledi faza montaža kovinskih stropni profili na suspenzije, ki se lahko pritrdi na vse zgornje meje znanja. Prekinitev sistem je niz kovinske ograje, ki v smislu imajo obliki črke "T" in'vključi med seboj modularna igrajo.



Načela konsolidacije: v strop z vrtanje ali kladivom, vrtanje lukenj, v katere vstavite moznikov. V teh sidra so pritrjeni posebne kljuke, in so visela modularno rešetke.
Po tem celice kovinski okvir, na stropu začeti, postaviti table.


knjižnica stroit. ru

Te plošče so sestavljene iz 90% anorganskih komponent (mineralne volne, glina, včasih stekleno volno) in veziva na osnovi škroba. Površina plošč v tovarni, da si na sliki, lahko nekatere relief in teksturo, ali povzroča bele barve v več plasti. Če želite, lahko dodatno plošče lahko naslikana z latex ali lateks barve. Vzdolž oboda strop je bel plinth.



Nakup visečega stropa modularni sistemi s plošče morate pozorni na to, kaj, kako'povezovanje plošče in sistem vzmetenja, in, da jih označite komponente. Vsi deli stropa slab in play) mora biti od istega proizvajalca, drugače morebitne težave med namestitvijo, in material, ki je slabo dock.

Čeprav modularni stropov biti nameščena, preprosto, velike površine stropa, da zaupa namestitev boljši kot da bi brez šivov, izbočena, itd., Lastnih sil, lahko poskusite, da okrasite strop manjša soba.



Stroške modularni opečni oboki različna in je odvisna od države, v proizvodnji in kakovosti vzmetenje in plošče. Sistem vzmetenja za gospodarstvo razred bo stal od 43 rubljev / Sq. M., Stropnih 132-900 rubljev / Sq m Namestitev iz stropa te vrste na 9-12. E. / KV. m (Ali 180-360 rubljev ).

Zgornje meje mavčne plošče

Glavna razlika od prejšnjih mavčne plošče stropov v tem dopisu, kako bi ustvarili celovit površino, zato pogosto imenuje trdna visečega stropa iz stanja materiala. Načrt rešitve za te zgornje meje izumil še veliko več, ker je bolj plastični in ne Pref'je dolžan kaj dimenzije modulov, plošče in stojala.


interiorinfo. ru

Druga funkcija zgornje meje v ravnini, ki je sestavil in je vložena s standardnimi elementi in materiali, ki so v začetku je potrebno za rezanje, krivljenje (če je zgornja meja, ukrivljen ali več) in dal končna.

Za trdna mavčne plošče zgornje meje, kot druge vrste suhomontažnih stropov, lahko skrijete pomanjkljivosti površino, da se dogovorite za zvočno izolacijo plast, dobre komunikacije. Edina pomanjkljivost je odprt strop skoraj povsod (kot je v železniškem ali plošča pokrov) tukaj ne bo delovala. Drywall - a na trdo površino, in da se v prihodnje na maternici zgornje meje bodo morali namestiti posebne nevidne žrela.


proxima. com. ua

Enota stalno lažnih stropov zdi, da je modularna. V začetku nameščen sistem vzmetenja - okvir, nato jo vijaki omejeno gipsokartonnye listov. Spoji so zaprti kiti v napolniti površino, in nato na končni trim. Sedež strop - stalno brezhibno letalo, ki je lahko enaka, brat, in lahko postopoma preiti na drugih ravneh, v obliki kupole, loki, kompleksna curvilinear oblike, da gredo s police in zlome letal. V takšnih konstrukcij strop lahko namestite katero koli vrsto razsvetljave in razsvetljave: vgradne, false, false.

Če je nameščena eno raven strop, nosilnih profilov flush, če gre za več stopenj, več. Za posamezne ravni stropi, strop profili vstavite v, ki se nahaja okoli oboda strop vodnik profil.



Ukrivljen oblike zgornje meje in površina dobili, upogibanje gipsokartonnyj stanja, ki je, prvič mu nekatere ukrivljenosti, in nato dajo v te vrste v snopu.

Cilindrične površina stropa se lahko oblikuje na dva načina - možnost je odvisna od zahtevane polmer ovinka. Prva možnost - mokro metodo. Znano je, da FCL vlažna bolj plastično, lahko bend in spremenite njihovo obliko, ne pa strah, da bi prekinil, in ko listi so suhe jih shranite novo obliko in ne izgubijo svojih fizikalnih in mehanskih lastnosti. Najmanjši polmer, ki lahko krivljenje pločevine debeline 12, 5 mm 1000 mm Z zmanjševanjem debelina lista, vse, kar počne, je bolje, da bend. Zavedajte se, da črke vedno bend v dolžino in ni upravičena, ker na smer vlaken iz kartona), najlažji ovinka naročil, širine 600 mm

Druga metoda je primerna za curvilinear elementov z majhnimi polmer krivljenja od 100 do 400 mm Na napačni strani obdelovanca za to je, brušen serija utori v obliki črke U ki bi, ki je vzporedna z linijo naslednji ovinek. Naročila je treba temeljito očistiti od prahu in jih je na pripravljeni curvilinear vzorec utori gor. V ukrivljen stanja mavčne plošče zashpaklevyvaem utori. Po sušenju kiti fragment ugotoviti, da se zaskoči.

Hitrost in zdrobljen površine, ki so ustvarjene z zmanjšanjem stanja drywall V-oblikovan utori v mestu, kjer potrebujete, da bi prekinil. Koti se lahko oblikujejo, lepljenje reže ali polnjenjem z mavcem.

Kot lahko vidite, montaža stropov iz mavčne plošče je precej težko in zahtevno opravilo. Za delo monterjev običajno traja približno 15-18 stoletja E. / sq m (za eno raven strop) in 24-30 C. E. / sq m (če je več strop). Kvadratni meter stanja drywall različne debeline približno 67 - 97 rubljev Stroške končna zgornje meje mavčne plošče je odvisna od ki, kot bo to mogoče obvladovati.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика