понедельник, 28 апреля 2014 г.

Vrste, ki se raztegne na stropu, stropov namestitev, brezšivne stropov, tehnologijo, odsek stropov

Vrste stretch stropov

Za 10-15 letih drastično spremenile svet, je dovolj, da se spomnimo hitre korake v mobilni SV'ASKO iz prva vesoljska plovila, ki tehtajo manj kot funt in je cena barvni TV sodobne "cevi". Enako je mogoče reči o novih tehnologij predložiti od zgornje meje, od preprostih belež ali barve, lateks barve način skozi tapet ali ploščice, visela stropa do naprave stretch zgornje meje.

Vrste stretch stropov

Sprva je bilo tudi zelo drago, in zdaj je ta način gradnje zgornje meje je enostaven korak s časom in moda, ker je danes najbolj znana tehnologija strop design. Kakšne lastnosti stretch zgornje meje postavili na prvo mesto med veliko drugih načinov predložiti od zgornje meje? Glavna razlika v materialu, je zelo trajen film iz polivinilkloridnih ali poliester tkanine. Zgornja meja te trpežne, elastična in nepremočljiva film, ki lahko zdrži obremenitve do sto litrov vode na kvadratni meter ozemlja.

Vrste stretch stropov

Tiho, brez vzdihne in se navdušili v primeru tem malo težav, za druge, to je hude nesreče ali nesreče, samo odklopite majhne parcele strop in odvajanje nakopičene vode v pripravljeni zmogljivosti, ne da bi povzročil inter'soba notranjost nobene škode. Vse, kar bo videti kot prej, da je v redu.

Vrste stretch stropov

Način namestitve stretch strop je enostavna, kratka, brez prahu in umazanije. Film je preprosto namesti na pre-set štruce (okvir) pod površino betonsko tako, da dobite popolnoma gladka in lepa površino. Njegovo namestitev je praktično celo pohištvo iz poti. Samo, 3:00, in si za prihodnja leta je vedno nov strop.

Samo stretch strop vam omogoča, da skrijete roughnesses od betonske plošče na palocci, kršitev geometrija stene, vsaj vizualno povečanje o'prostornina prostora. Na podlagi takšnega kritja, je možno realizirati vse fantazije, iz katerih gostje samo obrnili na glavo.

Vrste stretch stropov

Če uporabljate klasični slog, je možno zgraditi več strop, ali bi bilo težko konfiguracijo. To bo pomagalo strokovnjaki, oblikovalci podjetja, ki že nabrali dovolj izkušenj o izvajanju najbolj pogumni in nenavadnimi projekti. Pravijo, da lepota zahteva žrtev, vendar pa je najvišja cena namestitve je zdaj, ne tako drago, in ne bo omajal vaš proračun, in deset let svojega delovanja bo znižati vaše stroške za nič.
Majhen podcenjevanja zgornje meje za tehnološke potrebe (montaža profila) bo dala ogromno prednost je, da je možno postaviti točko, žarnice, kabli, žice, napajalne kable, cevi in podobno. Če je tak strop nameščena v spalnici, študijske sobe ali v območje za rekreacijo, v razmik med strop in film lahko določi, da je zvok-dokazilo plast, tako da boste imeli manj bo motilo, glasni sosedje zgoraj.

Vrste stretch stropov

Obokane strope pomenijo bolj zanimiv pogled na napravo, ne pogosto najdemo v hišah, kot so klasična vendar moderna oblikovalci inter'jer ne mislijo ustaviti ustvarjanje obokane strope, v dvoranah in dnevne sobe veliko stanovanj. Prav tako ga uporabili med namestitvijo stretch stropi v pisarnah in servisni prostori. Ta metoda zahteva, da posebno pozornost od oblikovalcev, ki se razvijejo spomladi ogled prostorov in umetnikov, ki določajo strukturo moči in proizvodnjo PVC raztegljivi film.

Ti zgornji meji se lepo in navdušili vse z svoj čar, še posebej, če ga uporablja redko in originalno teksturo in barvo, ki je bila uporabljena posameznih svetlobo različnih barv in svetlosti.

Vrste stretch stropov

Še en zelo priljubljen in drznih rešitev med namestitvijo napetosti zgornje meje, ki uporabljajo oblikovalci v svojem delu, je vrsta val napetost zgornje meje. No, vse, kar je jasen in preprost - strop narejen v obliki valov. Val ti so regulirano in omejeno posebej v zadnji fazi oblikovanja strop. Pridejo v različnih oblikah in velikostih, različnih resnost ali polohou, lahko ustvarite učinek deklic'peti gredi in tudi s posnemanjem gibanja, s pomočjo potujejo val svetlobe in barv.

Z namenom ohranjanja barve v prostoru, ki so vam na voljo izbiro več kot sto odtenkov premazov kot tuje proizvodnje, in od ruskih proizvajalcev. Po odločitvi za nakup, napetosti, strop v podjetju, stanovanju ali v državi, hiša, lahko stopite v stik s podjetjem, ki bo posamezni projekt, od stropa, in njegovo obdelavo, z visoko kakovostjo. Sodobna stretch bo pomagalo ustvariti resnično izključno videz vašega doma. To je lahko "zvezdnato nebo", ali "Severni sij", in se lahko Sončne jase v gozdu. Vse odvisno od tega, kaj želite, da vas in vaš oblikovalec.

Vrste stretch stropov

Zdaj naprodaj so nemška, francoski, ruski materialov in montažni načrt za napetost zgornje meje različnih vrst. Toda pred kratkim stretch stropi so bili uporabljeni za končno obdelavo sten v stanovanjih, in tako revolucionaren korak je dal drugi veter, čeprav je prvi, ki je ni več. In kako lepo in nenavadno je videti, ko uporabljate NIS, luči, svetilke in tako naprej in tako naprej. Več, da stene v naših apartmajih ravne in navpične zelo težko klica, preprosto ni mogoče. Predstavljajte si, vsaj en prostor, kjer popravilo je narejena po tehnologiji stretch stropov, Soundproofed svetlobo na stene in strop. Predstavljeni, in zdaj razumevanje modernizacije in popravila.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика