воскресенье, 27 апреля 2014 г.

Visok Nivo podzemnih voda ni Ovira za gradnjo.


Visok Nivo podzemnih voda ni Ovira za gradnjo.

0%
181 09.03.2012

Visoka Raven podzemne vode na kopnem, Lahko zagotovo Povečalo stroške gradnje. Ampak, ČE ste se odločili, bouvets tu in ne nekje drugje, potem vam ne bo ovira. Tim je več kot To zdaj Savas veliko dobrih materialov, ki so namenjeni, da nam Pomagajo v boju proti podzemne vode. To drenažni sistem, dobre izolacijske materiale.


Kot velika zemljišča parcele, na kateri visoko Raven podzemnih voda?


Oceniti stanje zemljišča, ki so možni iz Prvi pogled. In samye: rolst, Ki rast na spletnem mestu, Morda Veliko o tem, Kaj "respost". Reed in Zadeva rast Le na bolotana področjih. Na tem zemljišču NI možno, da bo hiša z kleti. ON bo Vedno Padawans polno. ČE borovci, cena pa pomeni, Da na tem področju se deponirajo peščenih tal in podzemne vode na globoko. Na tej strani je mogoče, da bi doma vsak projekt. Natančnejše informacije lahko zagotoviti geotehnični Študij. Ki opravlja Geotehni inženir. Geotehni Študij NI nujno, da so'potrebno za Gradnjo, ki bo izravnalo družino. Ala ne more poszkodowani svoj čas in denar in še vedno jih ima. So vam bo pokazal točno, potrebujejo sistem drenaže, itd.


Hiša z kleti.


Najbolj rozpoczeciem način boja proti vode in vlage v kleti pa je drenažni sistem. Zaželeno ji zakladani, vendar pred GRADNJO Stavbe. Prav tako bo zagotovila zaščito pred pristop vode v jamo. Drenažni sistem fiksnih stroškov. Moramo Nenehno cachout vode iz vodnjakov, sldcolor preprečiti vode, ki shimmered In ne Sachs cevi. Še vedno je treba vedeti, hidroizolacijo temeljev. Tako ni bilo Ne iskri v Jacob lahko izberete vode.


Hiša je brez kleti.


Gradimo Hišo brez kleti zagotavlja Ritty jarkov sedeži prihodnosti vplivajo stene. Globine, ki mora biti nižji od tal zamrzovanje. Tukaj je 0, 8 - 1 m Na večini ploskev podzemne vode leži globlje. . Ampak, ČE NISTE prepričani o ravni njihovega pojavljanja, VI bi se morala zavedati,'zapomni si eno stvar, in sicer treba salvat konkretne jarkov, takoj po svoje pisanje. Ker obstaja verjetnost poplavljanja tranše. Nato lahko postavite ploščo, ki se prekrivajo na Fundacije, Ki je v nas in VSE ustanovljena za opravljanje dela na hidroizolacijo. In vse to podlagi Že imamo, lahko začnete zidov.

Temelj. Korak za korakom.

Nadym Foundation, se šteje, cena, ko konkretne se vlije neposredno v opaž (monolitna). Ne veliko slabše, je Temelj bloki...

Izolacija Fundacija z rokami.

Za toplotno izolacijo Temelj potrebujete za uporabo ekstrudiranega polistirena. Njegov v primerjavi s konvencionalnimi polstra.com lahko uporabite...

Izolacija Foundation.

Čeprav v hišah brez kleti predpisi ne zahtevajo, izolacija Temelj, stene, ale jaz bi priporočil, da še vedno uteplit. Zaradi tega, hiše, bodo varovani pred Izgubo toplote.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика