вторник, 29 апреля 2014 г.

Dekorativni krajine razsvetljavo

Da bi kmečko zemljišče s'tam je bila lepa in harmonično integrirana z naravo in drug z drugim krajine razsvetljavo, morate vedeti nekaj podrobnosti modela ozemlju, o katerih vam bomo povedali danes.

Pokrajina razsvetljavo za vsako cono

Pokrajina razsvetljave je tradicionalno razdeljena na več vrst, ki vplivajo na obseg njihove uporabe. Tako, cestno razsvetljavo pomočjo lahko ustvarili dekorativne svetilke, namenjene za verandi in rekreacijskih območij, kot tudi utilitaristične, potrebne za pridobitev učinkovito poudarki na fasadah stavb, eno iztovarjanja ali kiparskih oblik. Tako, za vsako področje letoviško morali izbrati vaš tip dekorativne razsvetljave.

To je logično, najbolj učinkovita razsvetljava nameščena, kjer bodo uporabljali bolj aktivno. Takšna mesta lahko pod'dostopne ceste in poti, ki vodijo do hiše, ograje in vrata. Za ta pokritost je običajno uporabite različne vrste fluorescenčne sijalke. Poleg tega pogosto kot Dodatek za te namene z uporabo optičnih vlaken svetilke zagotavljajo zelo lepo svetlobo, ki je neprekinjeno črto.

Tudi obvezna'bodite pozorni, da izpostavili področja, na'jahanje na mesto je opremljen krajine svetilke, ki dajejo svetlo luč. Pomembno je tudi, da je svetloba parcele v ta kraj je bil ne samo učinkovito in poceni, vendar pa je pogledal ugleden in eleganten.

Vendar pa je najbolj drago in lepo pokrajino razsvetljave je bolje postaviti v bližini hiše: morali bi biti v harmoniji z arhitekturo fasade, da se poudari in Dopolni videti lepo. Ta fasada hiše je lahko osvetljena dovolj močne več luči, nameščen neposredno na stene, luči velike ali srednje velikosti, in v bližini tudi reflektorji, nameščeni na zemlji.

Dekorativna razsvetljava rekreacija področjih Croft ne zahteva svetel in prijeten in m', ki svetlobo. Tudi tukaj bo s senčniki - posebna naprava, ki omogoča, da prilagodite nasičenost raven svetlosti.

Zelo impresivno tudi izgleda stilsko osvetlitev ribnikov. V tem primeru, pokrajina razsvetljave, je bolje, da namestite na robu ribnika ali neposredno žarki svetlobe na fine kiparski obliki. V zadnjem času zelo popularen je nastavitev v zbiralnik posebnih žogo luči, ki plavajo na vodni gladini.

Ena izmed najbolj zanimivih tehnik dekorativne razsvetljave spletne strani je izbor zanimivo vegetacijo (zelenice, Alpsko hribovje, drevesa, solidarnoe pristanek) in majhne arhitekturne oblike (arbors, kipov, klopi, fontane in tako naprej). Za ta namen, kot pravilo, uporabite osvetlitev in venci.

Tehnične lastnosti vrtne svetilke

Toda izbira krajine, svetilke, bi bilo treba določiti, ne samo zaradi estetskih razlogov, ampak tudi vse potrebne tehnične značilnosti. Za ta namen se, prvič, je potrebno upoštevati takšne značilnosti, kot barvno temperaturo luči. Tako je verjel, da je več svetilka ima temperaturo način delovanja, hladnejše z barvo žarki luči. Zato je izbira instrumentov je treba paziti, da usklajeno odtenki svetlobe žarki.

Drugič, pomembno tehnične lastnosti pri izbiri sredstvo za razsvetljavo so zanesljivost naprave. Zato se je treba osredotočiti na kazalnik, ki se imenuje IP: je dal na skoraj vse sodobne razsvetljave.

Ta kombinacija predstavlja kombinacijo dve številki: prva številka označuje stopnjo zaščite pred prahom in drugo varnost naprava vedno suha. Če izberete pokrajina svetilke prepričajte se, da njihove IP-je bil več kot 43 in naprav z navedenimi IP 67 je primeren tudi za uporabo v vodi.

Osnovne sprejeme dekorativne razsvetljave

Trenutno je nekaj skrivnosti, ki jih morate vedeti, da ustvarite lep in pismenih Svetozara ozemlju. Ti vključujejo takšne tehnike. Za registracijo pokrajine v klasični slog, je bolje, da uporabite simetrični kompoziciji. Nesorazmerja v tem primeru se morate uporabite, kadar želite ustvariti na mestu ritmično iluzija kontinuiranega gibanja.

Hladno svetlobo vam omogoča, da bo barva svetlejša in jasnejša: če želite to narediti, uporabite halogenske, fluorescenčno ali metalhalogenidne sijalke. Za pridobitev m', ki razsvetljavo plot uporaba halogenske žarnice tople barve ali žarnice. To barvne žarnice bo ustvarilo občutek praznovanje in se potopite v zgodbo. Upoštevajte tudi, da tople barve načine za razsvetljavo in vizualno bo prinesla o'predmet in hladno, nasprotno, vizualno proč.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика