понедельник, 28 апреля 2014 г.

Bolj priročno, septic tank ali čistilne naprave?

Odpadne vode je treba odstraniti trajno. Posledice ko je enkrat odločitev, še posebej uspe, bodo potrošniki izkušnje več let. Torej je treba pretehtati, kaj je septic tank ali čistilne naprave bo prinesel manj težav v prihodnosti.




Odstranitev odpadnih voda


Besste septic tank je treba sistematično jasno off nabralo v to kanalizacijo. Za to je potrebno gledati, ker se preliva imajo lahko neprijetne posledice.

Lastnik zemljišča mora podpisati pogodbo s podjetjem, ki se ukvarjajo v izvoz tekoče odplake, in nosijo s tem povezani stroški. Te storitve so različne, pa se izračuna kot:

• osnovna plačila za premikanje gosta tank avtomobila (ne glede na to, kako je napolnjena);

• cena za kubični meter izvoženih industrijskih odpadnih voda.

V grobem lahko rečemo, da za družino štiri osebe, se ta znesek lahko doseže 200-300 na mesec.



Namestitev na meji parcele sklopka hitro povezavo, ki vam omogoča, da črpalka vsebino septic tank v odsotnosti najemniki




Daleč od doma


Pri izbiri lokacije za septic tank bi morali biti pozorni na to, da je treba zagotoviti možnost dostopa do gosta tank avtomobila, ki bo uncleanness. Če parceli je zgrajena tako, da je problematična, lahko uporabite drugo rešitev spojka hitro povezave, ki je nameščen v ograjo na ulici strani in je povezan s septic tank cev, položena v tla. Potem vam ne bo treba vpis gosta tank vozila na stran, ker črpanje odpadnih voda, ki bodo proizvedene v tujini. Hvala za to rešitev, je ta proces lahko izvede v odsotnosti stanovalcev. Sklopka je hitro povezavo z zaprto pokrov omogoča tesno povezavo cev blatom, cisterna, prek katerih bo črpa z odplak. Hvala za to, praznjenje septičnih tank ne bo spremljati neprijetnih vonjav.

Kako skrbeti za zdravljenje rastlin


Da bi čistilne naprave redno funk conraua in prečiščeni tokov na želeno raven, je (po priporočilih proizvajalca) je treba redno vzdrževati.

Dolžnosti lastnika lokalne čistilne naprave je izvoz septičnega blata predobdelavi (ponavadi ne pogosteje kot enkrat na šest mesecev in ne manj kot enkrat v dveh ali treh letih), kot tudi preverite patency tam nahaja filter - približno enkrat vsakih šest mesecev.

Vsakih nekaj mesecev je potrebno preveriti, distribucija gred čistilni filter z drenažo in, če je potrebno, odstranite ostanek. Če v rudniški objekt je črpalke ali druge Elektromehanske naprave (na primer kompresor v bioreaktorje z aktivno blato), morate redno preverjati svoje tehnično stanje. Nekateri proizvajalci priporočajo uporabo posebne barve za izboljšanje obdelovalnih postopkov in zmanjševanju količine blata, ki nastajajo v pre-čiščenje septic tank.

Veliko več dela - še posebej v prvih dveh ali treh letih - zahteva tal-root čistilne naprave.

Potrebno je rastlina, iz sladkornega trsa in se prepričajte, da je dobro uveljavljena na filter. Za lažje delo lastnikov, nekatera podjetja, ki so podrobna navodila za vzdrževanje čistilne naprave. To daje podroben (za vsak dan) opis vseh del, - kaj in kdaj narediti za pravilno delovanje čistilne naprave.

Dopust


Dolgo odsotnost od lastnikov hiše, na primer, izhod za počitek med prazniki nima pomembnega vpliva na delovanje drenažo septic tank.

Z lokalne čistilne naprave, je stanje drugačno. Zelo občutljivi na enakomeren pretok odpadne vode, njihovo pomanjkanje ali presežek vode, čistilne naprave, ki se uporabljajo v procesu čiščenja, aktivno blato. V mikroorganizmov, ki tvorijo kosmiči aktivnega blata, bi dobili hrano, ki vstopajo snovi iz odtoki in ko so pomanjkanje umrl. Če želite obnoviti funkcijo bioreactor potrebujejo več časa za gojenje aktivnega blata.

Nekateri objekti imajo tudi občutljivost na dolgi odsotnosti priliv kanalizacije, vendar ne v takem obsegu, in to je veliko manj vpliva na rezultate svojega dela. Biološki film oblikuje na poroznih tleh ali sloj, ki je lahko tudi vihra stran brez dotoka odplak, vendar se je hitro opomogla. Takoj po obnovi delovanja čistilne naprave in začnite vnašati je odtoki stopnjo očiščenja, se lahko nekoliko oslabljena. To stanje nadaljuje, dokler spet ne bo obnoviti bioloških film.

Pozor! V zimskem času, temperature pod ničlo nobenega resnega vpliva na kakovost čiščenja, vendar lahko povzroči upočasnitve. Morate le slediti za zračenje cevi je bil pokrit s snegom.



Zakaj ne mara čistilno


V lokalnih čistilnih objekt, ne smejo biti izpostavljene:

• olja in maščobe (za primer, ko cvrtje);

• deževnice in vode po pranju samodejnega filtriranja stolpce, regenerira rešitev sol ali sol mangan kisline (mehčalci, obezzhelezivaniya);

• barve in topila;

• pesticidov in drugih strupenih snovi;

• olje proizvodov in predmetov, ki so slabo razgradi, kot so plastične embalaže, ogorkov ali osebno higieno izdelki.

Zaželeno je tudi, da omejite količino razkužila tekočine, ki se uporabljajo za čiščenje stranišča in sanitarno opremo in za uporabo detergentov, ki ne vsebujejo klora in fosfati in so burgener.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика