понедельник, 28 апреля 2014 г.

Teraso, z balkonom, podaljšanje do hiše. 2010-03-11 16:36:03

Gradnja in rekonstrukcija.

Teraso, z balkonom, podaljšanje do hiše.
2010-03-11 16:36:03

Teraso, z balkonom, zgrajena hiša. Vrstni red ukrepov.

Ko je počitniška hiša ali hiša je pripravljena, se lastniki lahko odločijo, da potrebujete poletno teraso. Kako je mogoče, kako jo povezati stene doma, tam se bodo težave in kako jih rešiti? Bo poskušal v članku razstaviti vse, kar je, da se interesi lastnikov hiše.


Torej, prva stvar, da je treba slediti, če je mogoče, je skladnost slog, v katerem teraso s Splošnimi slog hiše, kot strukture, tako da rečemo : "iz različnih svetov" videti smešno. Ideja za izgradnjo koča doma, veranda v glavo, človek se lahko pride iz več razlogov: končno nabrali denar, da lahko preživel na chic poleg tipičnih Sovjetske stavbe, hiša je bila kupljena, in se odločil, kaj ni bilo zgraditi stavbo, ali obiskali sorodnike, kadar po bathhouse v poletnih prevozov za veliko večerni čaj, ki je sedel na zastekljena veranda. Vendar, kljub vsem čar tega objekta in njegovo funkcionalnost, obstaja veliko problemov, ki lahko temeljito pokvari celo najbolj čudovit vtis. Na primer, nenadoma teraso, se začne, da se premaknete stran od stene hiše, in vesel toni spomladi kapljice sreče na lastnike bo bistveno zmanjšala. Ali, na primer, odločili za prodajo hiše, in na teraso, kot razširitev do hiše, ne opremljene in niso registrirani. Vendar pa lahko povzroči glavobole. Na koncu so gostitelji začeli kruto, naj se pokesajo, ki je nekoč imel temerity, da tudi razmišljati o teraso. Tako, da se prepreči takšne težave so nastale, preberite naš članek.


Na verandi, in s tem koči ni vklopljen nezakonite gradnje, pred začetkom teraso, razvoj projekta z risbami. In projekt je obvezna'razviti je treba posebno organizacijo. Najpomembneje je, da je dobro delo skozi arhitekturo in oblikovanje, v nasprotnem primeru, če vam bo žal denarja za razvoj in strokovne službe, lepa počitniška hiša s čudovitim verandi se lahko spremenijo v nekaj, kar absurdno. Nato morate dobiti dovoljenje za gradnjo. Podaljšanje, spremembo ali preprosto obnove ne bi smeli storiti brez tega dokumenta. Za upravičene, morate storiti naslednje:

1. Razvil projekt hiše, gospodarska poslopja pošlje glavni arhitekt uprave v vasi.


2. Poda izjavo, da bi mu dokumentov o lastnost, da zemljišča, na parceli. Projekt je usklajen od enega do dveh mesecev.

3. Po izgradnji obvezna'register hiša, vključenih v njeno arhitekturo spremembe.

Na Splošno velja, da je potrebno graditi v popolni skladnosti s projektom, drugače vse kršitve bodo morali odpraviti. Vse te točke, predpisanih v Umetnosti. 25 Zveznega zakona "O arhitekturni dejavnosti v ruski Federaciji"

Če načrtujete ponovno načrtovanje, obnovo, Beloborodova, gradbeništvo, uničenje, spremembe v ravni izboljšanja ali rušenje stavbe, ki je obvezen'bodite prepričani, da preživijo nenačrtovanih tehnični inventar. ZTI izda vse potrebne dokumente, greš na glavni arhitekt okrožja, dobiti dovoljenje za delo. Če je arhitekt, vam ne bo uspelo, se obrnite na sodišču. Ko bodo prejeli pozitivno odločitev, šele nato izdal potrdilo o pravici do lastnine.

Če ne boste upoštevali vse te potrebne postopke za nedovoljeno gradnjo, se bo soočila s hudo kazen, tri p'pet krat minimalne plače, ne boste mogli prodati ali podariti, niti menjave, niti za najem spremenjen področjih, glede 222 RF CC


Kako priložiti.

Da bi se izognili učinek nezdružljivosti, ga je potrebno hraniti na teraso, v istem slogu kot glavni hiši. Praviloma bi moral vsaj prizadevajo, da to storijo. Če imate hiša okvir, teraso graditi, kot tudi. Če opeko koči, teraso, preveč je potrebno za opravljanje opeke, no, vsaj, naredite vsaj opeke elementi, in na teraso, so stavbe od drevesa.

Tako se zgodi, da zaradi gospodarstvo nekateri ljudje drevesa'kamen ali povsem novo zidane hiše pritrdite teraso, iz pene, beton, kovinski okvir. Na teraso lahko pokrite s plastiko in druge nearmoney materialov.

Da bi zgradili hišo teraso, odšel, ne iz stene hiše, zato je priporočljivo, da naredite, kar je osnova za verandi enako globino, kot Temelj hiše. Drugače pozimi lahko ločitev. Na priporočila izkušenih razvijalcev, lahko graditi razširitev na stebrih, in dobro pritrdite je, da hiša ni vredno. Veranda streho tako, kot je le blizu strehe država hiši, vendar ne v zvezi z njo. To je eden od teh ugotovitev, da je masa hiše in teraso različne vertikalne krčenje samo drugačne. Vendar pa ta metoda ni dobro v vseh primerih, in samo takrat, ko teraso ostaja teraso. Ampak, če zasnovan, da bi poletno teraso polno dnevna soba, ta metoda ne bo šel. Ko možne spremembe v prihodnosti bi takoj storite enako s house Foundation, in temeljito, da se določi, da vse strukture, ki so v hiši. Toda tudi s tem načinom, je treba natančno inženirstvo izračune, saj je obremenitev na hiši sam, in obremenitev na teraso - zelo različne, običajno manj. Da bi se izognili izkrivljanju stavb, razpoke in morebitne poškodbe, morate narediti natančen izračun. Razmislite o nekaj "tandemov" verando in doma.

Hiša - drevesa'leseni okvir. Veranda - pena betona. Če ste se odločili, da gredo za tak preizkus, morate vedeti, da je kakovost gradnje bo odvisna od tega, kako dolgo je dnevnik domov. Če dnevniki so močne, Temelj močne, ga lahko varno zgrajena. Če hiša je nova, potem bi moral čakati nekaj let, vse do svoje končne poravnave. Pred gradnjo na teraso, nima smisla. Če je uničenje osnovni Temelj ne pride, ali krčenja hiša ni še končal, izumil montaža strukturo, ki se imenuje "trn - groove". Načrt je izdelan tako, da je trn "vozi" v utor prosto, do takrat, dokler končno krčenja. Če zanesljiv Temelj hiši in okoli hiše, je narejena drenaža otmostki, preprosto peel off teraso, od doma strešni material in seduite pene.

Koča - okvir prevlečeni pena betonskih blokov. Veranda - okvir, plus peno, betona, lesa.


V skladu s to možnostjo morate normalno'enotnost strukture, koristi, ki so enake. Možnost, da bo najbolj učinkovito in stroškovno okvir, na zunanji strani prevlečena z robom plošče. V notranjosti restavracije lahko obshtina ničesar: obloge, železniški, plastika, koli materiala. Če teraso iz lesa, tukaj obstaja nekaj težav: čakajo padavine, nekaj način "trn-groove", deformacije sten in tako naprej. Tudi prav, da sheathe tiru modela, je potrebno zgraditi poseben okvir za les mogel premakniti, ko sezonsko vlažnost raste in se prijavite nabrekne, in da preprečite njegovo deformacijo strukture teraso.


Kako teraso.


Naša naloga je upoštevati tipične napravo, teraso. Prvi pour Temelj podobno dom Temelj. Nato na temelju vključujejo tako imenovani okenske police (dnevniki, enako kamnu iz vseh strani). Nato graditi ogrodje za teraso, medtem ko imajo na greben. Na polico, kot je potrebno postaviti stojalo, ki bodo ostali in splavarjev na verandi, in posebej dodatno dolgih škarnikih doma. Naslednji na strehi stavbe poseben parket, ki je sestavljen iz plošče hewed od znotraj. Naslednja horizontalna pokončna Fachwerk: prečni tramovi po kapi, okensko polico, adoconn, vrat, vhodnih vrat. Nameščanje vrat in Oken. Poleg tega okna, na zahtevo enega ali dva posnetka, ki se bo odprla. Končno, sheathe teraso vodoravno. Tudi obloga začne na spodnjem delu, da se pripravi vogalih pilastri, končno, ne tla, in v galeriji, preveč,, ki prav tako postane greben. V galeriji si lahko namestite ograjo. Zato, teraso, na Splošno, povzetek. Prilepite na steklo okvir, in na teraso, lahko varno preživijo zimo, in po prezimovanje, naslednjo sezono je že mogoče skladu tla material izbire, da bi notranje obloge, zaključna dela stene in barve delo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика