понедельник, 28 апреля 2014 г.

Lokalno čiščenje odpadnih voda objekta (LOS) ali besste tank za odpadno vodo (septic tank)?

Če spletno mesto, na katerem boste gradili hišo, ne kanalizacijo, odpadne vode, je treba odstraniti na drug način v besste tank za odpadno vodo (septic tank) ali z vrtom objektov za čiščenje odplak (LOS). Ampak odločiti, katero pot izbrati, je treba pred gradnjo hiše.




Besste tank za odpadno vodo (septic tank)


• Da ni nevarnosti za okolje, če je popolnoma zaprti. A septic tank je edina možna rešitev, če tal in vode pogoji ne dovoljujejo, da sprejmejo obdelanih odplak v tla ali v reko. Njena uporaba je upravičena, če je hiša proizvaja malo kanalizacije, gradnjo lokalne ustanove za zdravljenje ne obrestujejo ali pa se bo težko zagotoviti normalno delovanje.

• Namestitev septic tank bo cenejše kot gradnja ustanove za zdravljenje, vendar je njeno delovanje ni več problematično. Zato je potrebno sistematično odstranjevanje odplak iz septic tank. Ampak to je pozitivna plat da bi zmanjšali stroške, so ljudje običajno bolj ekonomično odhodki vode.

• Brez omejitev o sestavi odpadnih voda, izpuščenih v septic tank. Lahko, na primer, uporabo drog za čiščenje odtokov, da v primeru čistilne naprave ni priporočljivo. Ne glede na število vhodnih voda teče, ali pomanjkanje njih sploh, če lastniki so pogosto odsotni od doma.






Vrt objekte za obdelavo odpadnih vod


• Odpadne vode se odvajajo s pravilno izbrano, zgradijo in upravljajo lokalne čistilne naprave (hlapne organske spojine)ne škodujejo tal in vode, prav tako tudi ne nosi nobene nevarnosti za naše zdravje. Lahko bi mu v tla ali v najbližjo reko. To je zelo pomembno, če uporabljate vodo iz zasebnih vnos vode.

• Izbor vrste čistilne naprave je odvisno predvsem na tla in vodne razmere in velikost parcele. Obe ti dejavniki tudi vplivajo na celotne stroške gradnje. Na žalost, celo najpreprostejši čistilne naprave, potem je septic tank za predhodno čiščenje filtra drenažo, vredno več kot besste a septic tank. Vendar delovanje čistilne naprave prinaša manj težav.

• Veliko vrst čistilne naprave je mogoče prilagoditi pogoji spletnega mesta.

• Prečiščene odpadne vode lahko uporabi za zalivanje vrta ali pranje avtomobila, s čimer se zmanjša osnovni poraba vode in, kot posledica tega, za zmanjšanje dajatev za rabo vode.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика