вторник, 29 апреля 2014 г.

Nameščanje donosna zaklepanje 2008-12-23 15:25:26

Gradnja in rekonstrukcija.

Nameščanje donosna zaklepanje
2008-12-23 15:25:26

Obstaja veliko vrst donosna ključavnice, iz preprostega vraga, da donosna zaklep cilinder. Če valjev mehanizem grad, ki je vgrajena v tkanino z vrati, ključavnico, ki je lahko tako zanesljivo, kot je dobro del zaklepanje. Zanesljivost donosna za zaklepanje, se določi s številom nožic je zanesljivo zaklepanje mora imeti najmanj p'pet zatiči. Vse donosna ključavnice so zamašek za stalnost zaprtje.

Namestite valj donosna zaklepanje
Za razliko od običajnih donosna zaklep cilinder tipke za zaklep cilinder mehanizem, vgrajeni v vrata, kar povečuje zanesljivost grad.

Učinkovitost donosna zaklepanje je odvisna od zanesljivosti njegovega zapiranja vrat in še posebej okvir vrat. Grad in njegovo ventil se nahaja na platno vrata in je potekala v mestu le z vijaki. Za povečanje zanesljivosti, uporabite več vijakov, kot je vključevala gradu, vendar istega premera.

Standard cilinder ključavnica je primerna za vrata vseh velikosti. V reed površine s ključavnico del valja mehanizem, ki prihaja iz zaklepanje organa le, ko obrnete ključ. Pred nameščanjem katere koli od gradu prepričajte se, vrata in polja, drugače vrata lahko samo knock.

Korak 1
Namestite valj donosna zaklepanje
Znamke na obeh straneh vrat tretjino višino od vrha. Če celoten nabor grad vključuje predloge, ga uporabljajo za označevanje luknjo center za jeklenke ali določite v skladu z navodili proizvajalca, s kombinacijo kvadrat. Vrtanje v centru usmerja skozi luknjo.

Korak 2
Namestite valj donosna zaklepanje
Izvrtajte luknjo dleto treningu enak premer valja. Da ne bi poškodovali površine vrat, potegnite svedra, saj se le nasvet se bo pojavil na nasprotni strani. Zavrtite vrata in zaprli.

Korak 3
Namestite valj donosna zaklepanje
Od vhodnih vrat vstavite valja in nosilec za prst ali snap ring. Pritisnite, da se postavite na montažno ploščo. S'dovolni palico valja se 12 mm, naj se zavzema za montažno ploščo. Izberite želeno dolžino in tesno drži palico opica ključa, odžagati nozhovkoj odveč.

Korak 4
Namestite valj donosna zaklepanje
Zamenjavo cilindra z vpenjalni obroč ali trak za prst. Dal ventila montažno ploščo in daljše vijake privijte ploščo na valj. Ko zatezni vijaki pritrdite ploščo, tako da je njen sprednji rob je poravnan z robu vrat. Vrtanje lukenj in pritrdite ploščico.

Korak 5
Namestite valj donosna zaklepanje
S klikom na ključavnico primeru, sprostite zapah in nastavite zaklepanje na montažno ploščo, poravnajte z'dovolni palica z režo na zadnji strani zaklepanje primeru. Kraj šasije na ploščo in majhno vijaki vijak na montažno ploščo.

Korak 6
Namestite valj donosna zaklepanje
Kliknite zapah v zaprt položaj, potisnite vrata na polje in označite položaj na polje na zgornji in spodnji zapah zapah. Postavite ploščo zaklepanje zbora na oznake in označite obris z nožem.

Korak 7
Namestite valj donosna zaklepanje
Ima dleto, ki je pravokotna na površino (Eqs rezilo obrnjena proti notranjosti) in dotikom s kladivom, sprehod ob načrtovani poti. Naredite znotraj obrisa rezanje in izberite lesa na depth contour pločevina zaprta primeru. Zadnja plast izberite, ima dleto kpl. rezilo navzdol.

Korak 8
Namestite valj donosna zaklepanje
Nastavite v vratu pločevina zaprta primeru. Zaprite vrata preverite, ali je zapah za zaklep v ključavnico primeru. Če je potrebno, bo poglobila rez. Vaja pilot luknje in priloži zaprta primeru.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика