воскресенье, 27 апреля 2014 г.

Svet otrok

Razmišljanje o oblikovanju otroška soba, poskusite, da ne pretiravajte s umetnih stimulansov otročje fantazije, ki včasih vztrajajo, psihologi in dekoraterje. "Rumena sloni, roza raca, vijolična miško, zeleni zajec,... Otroci niso risanke. Imajo svoje sanje, svoje mnenje. Ne zlepi jih možgani", je dejal Philippe Starck... Bi otroci sobo, v katerem bi si želeli živeti sami. "Baby" oblikovanje je najprej več svetlobe, več prostora in dobre knjige, manj pohištvo in zaupanje v svoj otroški svet.



Otroci običajno ne izoliran, vendar če ne boste imeli možnost, da bi bilo tudi povezovanje sobi. Postelja je lahko nameščen v niši in potem tudi v to nenavadno sobo, otrok bo lahko, da se počutijo udobno.

Velika Okna - vedno plus za otroka, tako da prostor dobi veliko svetlobe skozi njih je mogoče opaziti, in jutranje sonce, in zvezdnato nebo. Udobje v sobi z velikimi okni zlahka ustvarili skozi zavese. Sam inter'jer bolje, da vprašanje mirno: preprost pohištva, barv svetlobe.



No, ko otrok ni UAI'sodelavec v stilnih stereotipov. V skladu z oblikovalci, v otroški sobi je mogoče mešati različnih stilov in tehnik, na primer, državo in morje, glavna stvar - da bi v načrt domišljijo in smisel za humor. Dober sprejem: s preprostimi materiali in enobarvni barvanje značilno država slog, in da je poudarek na tehnikah, 1960: grafika, oblikovanje predmetov, svetilke.

Roza-modro gama v vrtcu izgleda hladno. Poleg tega, ona je preveč naravnost kaže, da je otrok. Da bi sobi cozier, na stenah visi sodobno grafiko, slike ali se z baby kolaž njegovih stvari.

Prvi, ki je posebej zasnovan za otroke pohištvo s'pojavil v zgodnjih 30-ih letih prejšnjega stoletja. Vendar visok stol za dojenčke je bilo že dva in pol tisoč let nazaj, njegova podoba na Atenah sklede 460 pred našim ŠTETJEM Je nesramno ležalniki so delovale kot posebne postelj za otroke v Špartanci v Antični Grčiji.



Dobra poteza za soba teen - nizko pohištvo: lahko sedite za celotno podjetje, ki stoli, ki so na tleh. Protja škatle za shranjevanje ravno pravšnja: zložiti nazaj vse igrače v sobi.

Tu so nekatere tradicionalne, ampak vedno zanimive rešitve.



Prostor za Princeso. Dekleta ljubezen Barbie, tako da lahko otroci svoje rožnate sanje. Roza v duhu 1960, lahko v kombinaciji z zanikrni stvari v stilu Chebbi-slog kletko.

Otrok v morskem stilu - kot nalašč za mlade nemirni. Od tu na pustolovščino z vaš kapitan gre lahko skoraj vsak dan. Ozadje modre in bele črte. Kot pribor: viseči mreži, svetovni zemljevid na steni, polje-sedež, modele ladij.



Soba za športnika. Znotraj vsakega otroka skril motorja, glavna stvar je, da usmerja energijo v pravo smer. Pograd posteljo, police za knjige in Cd-jev, curbstone, in več prostora za usposabljanja in šport.

Soba astronavt. Malo sanjala sanje, ki so obiščite na luni. V tej sobi lahko letijo v sanje in resničnost. Preproga, ki je videti kot puzzle. Postelja iz plastike in lesa, plastično pohištvo, m'ki, zabaven biomorphic oblike puder, svetilke v obliki kroglice.

Fotografija: www. idealhomemagazine. co. uk



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика