понедельник, 28 апреля 2014 г.

V kadi (septic tank za odpadno vodo

Številne domove, ki se nahajajo na območjih, ki niso priključeni na Centralni kanalizacijski. Za svoje prebivalce edini način, o kanalizacije je posameznik ravnanja z odpadnimi vodami. Proizvajalci ponujajo lagune (greznic) za odpadne vode.




Hermetično


Vsebina rezervoarja (septic tank) v nobenem primeru ne bi ne prodre v tla in podzemne vode. Zato, septic tank bi morali biti zaprti. Če je iz plastike, je možno, da ne skrbite. Ni treba v dodatni pečat na mesto montaže.

Svetloba


Bolj pogosto za izdelavo greznic uporabo high-density polyethylene Svoje prednosti - majhno težo (še posebej v primerjavi s betonske cisterne). Glede na zmogljivost, iz plastičnih mas cisterne tehta 60 kg (1-1, 5 m, 3). So enostavna za promet tudi v krajih, ki jih ne bo dosegla avto in bolj tapnite.

Kemično odporne


Plastika - material odporen na kemične korozije. Zaradi tega materiala clarifiers ne razpada in ne reagira z okoljem.
Poleg tega septic tank narejen iz plastike, ima še eno pomembno prednost - če je treba, za to bodo izginili (oddelek bo izvajal centralizirano Kanalizacijski sistem), ni treba, da se vrže proč - lahko prodajajo na drugega uporabnika, ali za recikliranje,

Vendar krhka


Na žalost, lagune, iz plastike in slabosti. Eden od njih je nizka trdnost pri visokih obremenitvah. Ponavadi proizvajalec določa, kako plasti tal lahko pokriva septic tank. Če želite, da ga dol (kritje plast zemlje, ki bo debelejši), je bolje, da kupite kadi visoke trdnosti ali krepitev tal nad posodo, dajanje nosijo armiranega betona slab. Taka krepitev priporočljivo je, ko septic tank je pod sedežem, ki je predviden za Parkiranje.

Od majhnih do velikih


Proizvajalci ponujajo lagune, iz plastike, s kapaciteto od 1 do več kot 70 kubičnih metrov. Lahko tudi povežejo več greznic, da bi dosegli želeno zmogljivost.
Tank mora biti dovolj velika, tako da lahko zbere kanalizacijo v roku 10-14 dni. Šteje se, da je dnevna poraba vode na prebivalca, ki je 200 HP Zato, kapaciteta rezervoarja za družino 4 osebe, ne sme biti manj kot 8 m 3. Če iztoka bo treba odstraniti pogosto, jih lahko namesti septic tank je manjši.
Vendar obstaja še en pristop k izbiri zahteva obsega septičnega - nakup reševanje tank velikost je prilagojena zmogljivosti gosta tank avtomobilov v lasti lokalnih podjetje ukvarja odstranjevanje tekočih odpadkov. Ta rešitev bo optimalno za obe strani z vidika koristi in stroškov.

Dodatna oprema


Tank za odpadno vodo mora imeti luknjo s šobo, zapre pokrov. Dodatki so lahko različnih dolžin in se lahko kupi skupaj s cisterno, ali če želite kupiti več kasneje - po vgradnji rezervoarja in natančna opredelitev potrebne dolžine. Luknjo, ki omogoča nadzor ravni odpadne vode v kadi in praznjenje. Nadzor ravni odpadne vode so lahko elektronske, nato pa v primernem mestu set točke stopnja stikalo odpadne vode, ki je priključena na senzor, nameščen v septic tank in zagotavlja informacije o potrebujejo odstranjevanje nečistoč.
In septic tank morajo imeti cevi za deaeration (odstranjevanje zraka, raztopljena v tekočini), pridobljeni najmanj 0, 5 m nad površino.

DIY


Lagune, iz plastike lahko nastavite neodvisno. Pri nakupu uporabnik dobi za navodila za namestitev.
Samo ga je treba spomniti, da je na območjih, kjer podzemne vode je visoka raven, je treba sidro blata (iz besede sidro, ki je, odvzeti a septic tank možnosti, da pride iz tal, vode). To je mogoče storiti na različne načine: pritisnete armiranega betona plošče pin sidra ali trakovi, obdan z betona. Ne pozabite, polnjenje septic tank z vodo, preden jo izpolnite na tleh, da se prepreči škoda.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика