четверг, 24 апреля 2014 г.

Stojala za dom - priročno in udobno

Za shranjevanje različnih tovorov v skladiščih, pomožnih prostorov, trgovin, praktično povsod, kjer želite postaviti veliko število majhnih predmeti, ki se uporabljajo za krožnike. V bistvu, to je normalno policah, ampak bolj trdna in prostoren design. Poleg skladiščenja in proizvodnih objektov so pogosto uporablja, stojala za dom.

Vrsta stojala za dom

V hišah se nahajajo v različnih prostorih se uporabljajo za gospodinjske namene, in v stanovanjskem območju. Oblikovanje stojala je lahko najbolj različne, kot tudi material, iz katerega so narejeni. Ponavadi, stojala za dom kovin se uporabljajo za gospodarske potrebe. Dajo različna orodja in naprave, ki se uporabljajo za delo na njihovih parcelah vrt. Značilno je, da ta orodja niso zelo dobro, in jih shranite v stanovanjskem območju ni bila sprejeta. V kleti in shrambe, pogosto nameščena stojala za dom drevesa'Yana. Dajo ohranjanje, hrana rezerve in druge podobne postavke. Tako shelvings se izvaja kot ena polica, ki se nahaja ob steni ali celo na obodu prostora, seveda, z izjemo steno, v kateri je vhodna vrata. Čeprav nič ne preprečuje, da bi lastnik za namestitev police v več nadstropij, je, kot pravi, stvar okusa. Tam so stojala za dom odprt, so najbolj pogosto uporablja za shranjevanje predmetov so velike. Za shranjevanje različnih vrtnine, običajno uporabljajo zaprte police, ki predstavlja neke vrste škatle s pokrovi.

V bivalni stojala poleg svoje osnovne funkcije - shranjevanje predmetov, igra vlogo dekorativni elementi med'jer. Možnost kotu police za hišo, da bo zelo ustrezno v majhnih sobah. Lahko namestite avdio oprema, namizni pribor in več. Police postavi v stanovanjske prostore, običajno narejene iz lesa, čeprav je design za sobe v istem slogu včasih uporabljajo majhne police iz stekla. Seveda, da vstavite te nosilce biti zelo previdni. Dnevne sobe in pisarne se odločil, da namestite knjižne police za hišo. Te police so izdelane v celoti iz lesa, pogosto iz lesa pomembnih pasem, lakirani, in njenih straneh so obdelana s posebnim dekorativnih plošč iz PVC ali drugega ustreznega materiala. Običajno police za knjige za hišo so določene v več nadstropij po vsej dolžini stene v sobi. In knjige, ki na teh policah lahko izmenjaje z različnimi majhnimi kipci, vaze za cvetje ali druge predmete, med'jer. Kuhinje in jedilnice, se ponavadi nahajajo police, stojala za dom. So za razliko od knjižne police so svetle barve, včasih tudi čisto bela. Takšne police popolnoma postavi vse vrste kuhinjskih pripomočkov, ki segajo od lonci in posode, krožniki in polja z vrsto začimbami.

Pri izbiri pohištva za otroške sobe naj praviloma vključujejo omaro in knjižno polico, ki bodo zaprte škatle. Pogosto otrok, stojala ponudbe različnih trgovin, otrok blago ali standardna pohištvo trgovin. Lahko tudi pohištvo delavnice, da bi proizvodnjo takih stojalo.

Stojala za dom z rokami

Izdelava stojala za hišo s svojimi rokami, ni težko. Najprej se morate odločiti za kakšne namene bodo uporabljeni naslednji mojstrovina pohištvo umetnosti. Po vsem, police za kuhinje, v njihovo oblikovanje in okraševanje, je nekoliko drugačen od tistega, ki se nahaja v dnevni sobi ali vrtec. V policah za različne namene, lahko zagotavljajo različne police in predelne stene, zaradi njihove funkcionalne naloge. Lahko nekatere policah zmanjka stekla. To vam bo dalo vsi izdelki so izvirni in privlačen videz. Čeprav je v vsakem primeru je najbolj preprost za izdelavo rack od drevesa. V tem primeru, če je načrtovana za izdelavo stojala za shranjevanje knjig, Cd-jev, nekaj manjših nakit, plošče iz police, stojala, lahko izberete bolj subtilna.


Ponavadi, proizvodnji, stojala, tako kot vse pohištvo, ki se začne z oblikovanjem vsaj skico projekta. Risanje, kot si lahko, Splošni videz policah, in nato poskusite, da ločeno pripravi vsak sestavni del pogodbe, in z upoštevanjem izbrani velikosti, seveda v ustreznem obsegu. Po tem, morate pripraviti material. Za izdelavo police, je priporočljivo, da uporabite dobro posušene borove deske. Če imate izkušnje v tesarstvo deluje, potem lahko zagotovo izberite plošče iz dragocenih pasem drevesa, ampak za prvič bor je najbolj primeren material. Deske za stranske stene, je priporočljivo izbrati debeline od 20 do 30 mm, njihova širina naj bi bila približno 400 mm Dolžina deske bo določitev višine prihodnosti stojalo. Za zgornje in spodnje police lahko uporabite isto Ploščo. Njegova dolžina se bo širina stojalo. Od teh štirih kosov (dve strani, zgoraj in spodaj), si lahko sestavite okvir, ki bo postala nosilna konstrukcija celotnega izdelka. Plošče morajo biti brušen brusni papir kot pazljivo vstavite, kot je mogoče. Za pospešitev procesa, lahko predlagamo vam sander.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика