суббота, 26 апреля 2014 г.

Dekorativni omet za stene 2010-09-17 16:37:58

Gradnja in rekonstrukcija.

Dekorativni omet za stene
2010-09-17 16:37:58

Nekaj več potrebno, da se osredotočajo na posebne vrste ometov in načine predložiti stene. Dekorativni omet - lep okrasni material, ki je zaradi veliko različnih odtenkov in vzorcev dovoljeno, da ustvarite edinstveno zasnovo prostora.

Danes obstaja več vrst dekorativni omet. Z vidika vpliva na teksturo, način uporabe gradiva, območje njene uporabe. Običajno se take omet se uporablja v zaprtih prostorih in zunanje zaključna dela. Reliefni omet omogoča popravljanje ločeno napak in zunanjih slabosti.

Poleg tega omogoča, da dajejo veliko trdnjave, obzidja, ampak najpomembneje je, da se naredi prostor bolj izvirno in sodobno. Za risbo dekorativni omet se prilegajo skoraj vse površine: beton, opeko, mavčne plošče, drevesa'les in kovine.



Iz dekorativni omet spretne roke z udeležbo izkušen oblikovalec lahko naredimo res veliko stvari. Na stene lahko pripravi velur, srebro, žamet, zlato, saten, svila, mozaiki in še veliko več. To ni vse priložnosti dekorativni omet. S pomočjo tega edinstvenega materiala se lahko pripravi slik in ustvariti čudovito okraski. S pravilno uporabo materiala, lahko vizualno razširiti prostor, dajejo sobe posebno vzdušje.


Ozadje in barve ne bodo mogli dati svoj prostor kot elegantna in edinstveni, pod silo iz mavca. Poleg tega, če prevleka z dekorativni omet lahko izberete želeno barvo in teksturo, medtem ko je površina je dobro zaščiten pred zunanjimi vplivi. S pravilno in strokovno delo mavca postane celo grobo, gladko teksturo. Tekstura se lahko razlikuje glede na vašo željo: lahko se navijanje brazde ali z'Dino lubje steno. Lahko tudi proces površine v starinskem stilu. Če želite ustvariti sodoben, edinstven in nepozaben inter'notranjost dekorativni omet je nepogrešljiv element.



Če se želite izogniti standard končna možnosti med'notranje zadeve, je najbolje, da uporabite dekorativni omet. Pri izbiri je zanimivo obdelavo (kot so Beneški možnost), lahko vedno mislim in se edinstven premaz, ki je drugačen od drugih v barvo in bolečin.



Če se odločite, dekorativni omet - izberete eleganco in lepoto, udobje in trajnost. Pomembno je, da nadstropju dekorativni omet je težko mehanske učinke, različnih zunanjih dejavnikov, vlago-dokaz. Color saturation bo ostal za dolgo časa. Če je potrebno, površino je mogoče enostavno čistiti z detergentom. Dekorativni omet je okolju prijazna in ne povzroča alergij. Stene so obdelani tako, da njene visoke predpisane zahteve.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика