воскресенье, 27 апреля 2014 г.

Znanje je svetloba

To leto je v Vaši družini vesel in zelo pomemben dogodek v vašem najstarejši otrok je bil star sedem let. Zdaj pa ne samo otrok, je bil študent. V njegovem življenju, stvari se bodo spremembe: več časa preživi s knjigo. Šolski kurikulum je vedno težje, in malo šolarja potrebujejo veliko časa in truda, da bi obvladali in prosim vas odlične ocene.

Naj nam pomagajo mu za doseganje uspehov pri študiju, to stori on bo kot priročno, kot je mogoče, in za to, naj se ukvarjajo z razsvetljavo v otroški sobi, saj novi študent bo imel veliko brati in pisati.

Pred izbiro naprave za otroke, pogled na to, kateri način je usmerjenost. To je velikega pomena. Lokacija - na Vzhodu ali jugovzhodu. Zjutraj soba je poplavljena z naravno svetlobo, ki blagodejno vpliva na živčni sistem otroka. Vendar prostori obrnjena proti Zahodu, je nenaravno svetlobe režima. Zjutraj nudijo senci, in v večernih urah je Sončno in vroče. In če Desk v tej sobi, ki je stal na oknu, potem zdravja otrok pade, postane počasen in razpršene. Severni mesto za otroka, ki potrebuje več svetle luči, zapiranje do naravnega.

Kaj bo potrebno za razsvetljavo otroka? Skupno zgornjo mejo lahka, udobna in primerna pokritost študijsko območje in na svetilko, posteljne - tukaj je potrebno najmanjšo za otrokovo sobo. Za dobro Splošno razsvetljavo ni primeren lestenci, so tukaj samo za karkoli. To bo dovolj ena, ne zelo močno, motnega, žarnice, kot so otroci, ki so bolj uporabne difuzne svetlobe. Ne skrbite; ko se prikaže okno je bil somrak, ki je tako preprosta lestenec bo osvetlitev celotnega prostora. Vendar ne dobijo odnesejo nežni odtenki stekla ali kristal: zagotavljajo dodatne bleščanje, in to povzroča nepotrebno breme za oči. Ne pozabite, da je vaš otrok in tako bo seva tvoje oči, ker ko on pride domov iz šole, njegov delovni dan se bo nadaljevalo.

Domače naloge, branje, slikanje - vse te stvari se lahko odloži do večera. Ugotoviti, kje je vaš otrok, bo odgovorna za njih. Morda mu kupil Mizo ali udobno secretaire? Zelo dobro: otrok bo imel svoje delo, in zdaj je zelo pomembno, da skrbijo za svoje svetlobe. Vaša naloga je, da se kar najbolj naravno svetlobo, tako da se tabela mora biti postavljen bližje k oknu. Morda v otroke se bo potreba, da bi permutaciji, da je svetloba, ki pade na delovni površini (levo in desno. Če je vir svetlobe, ki je na desni ali v hrbet, za knjige in zvezke, bo senc, in to je škodljivo za vid. Otrok se bo hitro naveličal, oči utrujene.

Najbolj verjetno je, ki se vračajo iz šole, vaš dojenček ni pravico, da se lekcije, naj ga imajo počitek in hodi, dokler se ulica svetlo. Za domačo nalogo, da bo naredil v večernih urah, ko umetno svetlobo. V tem primeru je potrebno upoštevati, da je svetloba se simbola, kot oster kontrast med sveti delovnega prostora in ostale najtemnejši del soba škodljivo za vid. S tem, ko otrok sodeluje, je treba vključiti, in Splošno svetlobe, in namizne svetilke z zmogljivostjo 40 do 60 vatov, ki je ustanovljen v levi sprednji rob. Ta svetilka je treba nujno'nujno z senci, in oči so zaščiteni pred neposrednimi žarki. Priporočamo, da kupite lučka na prožna stebla: svojega stališča, se lahko prilagodi glede na rast otroka in od dela, ki ga opravlja.

Če vaš otrok obožuje branje pred spanjem, ne pustite, da mu v tem, bolje izbrati enostavno svetilko in jo pritrdite na vzglavja.

Ali vaš otrok na klavir, ne iz oblikovalec ključavnice, ki sedi na tleh, ali fret žage, na primer, je vedno potrebno za kritje delovno mesto z usmerjenim vir svetlobe. Včasih je lahko enostavno, prenosne svetilke - "clip".

Izbira svetil za najmlajše člane vaše družine, ki še niso naučili hoditi, upoštevajte, da svetlo luč, lahko da se motim njih, tako da je svetloba svetilke ne sme pasti v obraz. Otroci potrebujejo m', ki difuzne svetlobe. Nekateri otroci se bojijo, da spanje v temi;, da bi ustvarili občutek miru in varnosti, nastavite bližini postelje nočna lučka s nastavljiva svetlost svetlobe. Sodoben pristop za razsvetljavo, v otroški sobi vključuje uporabo svetlo, vendar ne oslepitev halogenske žarnice, ki oddajajo sevanje celotnega sončnega spektra. So idealni za trendy danes, organizacija, način razsvetljave "domet". V tem primeru zgornja meja okoli oboda sobe so majhne virov svetlobe, ki ustvarja enoten, m'in zelo prijetna za otroka svetlobe. Obseg razsvetljavo fit in v primeru, ko se otroška soba je majhna in želite, da se vsaj vizualno, da jo povečate.

Otroška soba - ena izmed najbolj večnamenske sobe v hiši. V to, da otroka ne samo spi in predvaja, temveč tudi izvaja. Poleg tega so zahteve za kritje otrok, ki se razlikujejo glede na starost otroka. Pred nakupom svetilke, mislim, skrbno o tem, kaj in kako bi radi, da označite, kot so lestenci in svetilk, mesto v celotni inter'jer prostorov, kakšen material bodo izvedena. Pam'ne pozabite, da je odgovor na vprašanje, kaj je ta svetilka je tukaj, je odvisno od razpoloženja in občutek vaše otroke, domačnost in udobje v vašem domu, mir in veselje v svoji duši.

Elena Mar'ina

Vir: lightpress. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика