понедельник, 28 апреля 2014 г.

Drevesa'lesene plošče, obloge

Drevesa'lesene plošče, obloge

O dreves'lesene plošče na ravni glede - ni težko stvar, še posebej, če kupite pripravljen niz plošč v trgovini.

Drevesa'lesene plošče, obloge
Tukaj obloge, ki jo namočite madež "v starih smrekovih", ustvarja v jedilnici, prijetno vzdušje v državi slog.

Glede na iz vertikalnih dreves'lesene deske višini približno 90 cm (3 ft), oblike privlačno pokrivanje spodnjega dela stene, zelo praktično, hodnike in stopnišča, kjer stene obrabijo hitreje od številnih pretresov. Poleg tega plošče pomagajo skriti pomanjkljivosti v mavca in prikrivanje cevi in napeljave. Vendar pa ti niso namenjeni za vlažne stene, ki mora najprej biti zložena v vrstnem redu.

Obloge je les, s'povezovanje "jezika v programu groove". Na robu vsakega Odbor na eni strani je z vzdolžnim utorom, in na drugi greben, ki je vključen v utor na naslednjo Desko. Tako, da tvorijo neprekinjeno'enotnost dreves'leseni deli, trajne in hkrati fleksibilen, saj omogoča lesa za razširitev in naročila na nihanja temperature in vlažnosti.

Obloge in dreves'leseni deli za obdelavo vogalov, Okna, vrata, plinths, Reiki in napušči za glede na prodajajo v trgovinah, gradbenih materialov in DIY. Bo za nakup materialov, sprejme tloris in uporabljajo velikosti. Značilno je, deske imajo širino Od 75 do 100 mm (3-4 cm), vendar v izračunih je treba upoštevati, da se prekrivajo.

Lahko le kupiti set ready-made delov glede iz desk na določeno dolžino in polico robovi in pribor.

Zbirka glede

Letve prodati ločeno plošče dolžina 1.8 m (6 ft), ki se lahko sawed na pol, ali v sklopih glede na že raspylenie.

Namestite

Panel glede na omejeno na tri drevesa'lesene deske pritrjena na steno, oziroma, v zgornjem, srednjem in spodnjem plošč. Nakup letve, dovolj dolgo, jih prerežemo na velikost steno.

Zelo pomembno je, da namestite vodoravno vrh železnici. Stene so redko popolnoma navpično in gladko. So udarci in odprtinami za cevi, ki jih je treba popraviti s pomočjo ostanki vezanega lesa ali kartona, ki jih položimo pod železnico v problematičnih področij. Ko pritrjevanje tirnic, boste morda potrebovali pomoč.

Seks ni vedno gladka in popolnoma horizontalno in verjetno boste morali prilagoditi nekaj plošč, malo obrezovanje in eno nastavlja drug pri montaži na plošči. Spodaj table bodo zaprli z baseboard in prilagoditev ne bo videl. Namestite ploščo na vrhu obstoječa tla, če je tanjši tirnicah, če pa je debelejši so, da jo izključite.

Korak 1

Drevesa'lesene plošče, obloge
Da se določi zgornja meja, na isti ravni z zgornji rob table, oznake na steno v rednih intervalih glede na višino. S pomočjo kvadratne in svinčnikom narišite vodoravno črto med vsako točko.

Korak 2

Označite položaj dnu železnici v 12 mm (1/2 palec) stran od baseboard (ali spolno). Za Centralno Reiki, narišite vodoravno črto v sredini, med zgornje in spodnje vrstice.

Korak 3

Vaja z sveder les vrtanje v odtočne luknje v razmiku 45 cm (18 palcev). Konča vsako vrtanje lukenj povrtalo.

Korak 4

Pritrdite železnici na načrtovano linijo in izrazito luknjo znamke na steni točke vrtanja. Vaja Kam'kmečko zidane izvrtati luknjo. Vstavite vtič. Priložite železniškega vijak, ne zaostrovanja.

Korak 5

Drevesa'lesene plošče, obloge
Za obrovnyat železnici na vrhu zaslona, preverite raven, ali ona leži vodoravno, drugače prilagodi etiketi. Preverite višino plošče vzdolž glede na železnici, označite tiste, ki jih je mogoče skrajšati.

Korak 6

Drži železnica v vodoravni položaj, se namesti na steno, skozi drugo luknjo.

Vrtanje lukenj v zid, vstavite cev, vam bo vse vijake. Varno Srednji in spodnji železniški kot tudi vrh.

Korak 7

Drevesa'lesene plošče, obloge
Preverite obliki vse 3 Reiki ravno vertikalne površine za table, dajanje ravni čez njih. Če tirnice je neenakomerna, hranite na kos kartona ali vezane plošče med steno in ustrezno železnici in ponovno preverite navpični položaj tirnice. Privijte vijake. Še to delovanje po sobi.

Fiksacija odborov

Če je mogoče, urnik kože, obloge sten, tako da se robovi veliko elementov sobe (vrata, kamin), se je nahajalo simetrično sestavni odborov, in ozek rez levo za grd vogalih. Delo v eno smer vzdolž oboda sobe, skrbno prilagajanje Plošče. Kjer je potrebno, obravnavati jih na vrhu železnici.

Korak 1

Drevesa'lesene plošče, obloge
Začnite z vidnem mestu, na primer iz doorpost, dajanje komisija uspešnosti na letenje. Preverite raven v vertikalni položaj. Kladivo za nohte v vsako Desko 12 mm iz rez.

Korak 2

Drevesa'lesene plošče, obloge
S pomočjo kladiva z živahne kladivo, žeblji v vsak Odbor 45-stopinjskim kotom z'Znannya "jezika v programu groove"rezultate je mogoče enostavno vključiti v utor na naslednjo Desko. Rezultat pin hole s šilo.

Korak 3

Drevesa'lesene plošče, obloge
Povedano Odbora, z zarezo na uspešnost prejšnjega. Nohtov njo na železnico, preko govora.

Korak 4

Drevesa'lesene plošče, obloge
Na prvi steni sestavite ploščo, do konca železnici, obravnava Odbor in, če je potrebno, zmanjšujejo. Nail zadnji Plošči. Neglecta svojo prvo Ploščo sosednje stene, premagati ji, na železnici, na desnem kotu. Kotni štruce nosilci kasneje.

Korak 5

Drevesa'lesene plošče, obloge
Zadnji Plošči ni vedno zapre steno: včasih je širši levem kotu prostora, in v tem primeru bo skrajša na robu s kartico. Nazaj pridobivanja in čisto off Krovu samo mesto železnici in nohtov z dvema robovi. Naprej sheathe sosednji steni, dal od prvega kotu Odbor izkopa do zadnjega Odbor končal plošče in nohtov, da Reiki pin.

S fitingi

Vedno izključite napajanje na tablici, preden odstranite z vtičnicami in stikali na steni. Če je potrebno, pokličite na elektrikarja.

Če pribor montažo na steno površine, jasno, vijake, odstranite napravo in jo pritrdite na ploščo, odreže na ustrezno vtičnico sestavljanke ali točkovanja videl, vlečenje žice.

Če instrument je nameščen, ne na površini, ampak v steni, ga odstranite in namestite na steno, tako da je deloval do debelina letev in plošče. Rez dreves v'vasi, s katerimi se sooča luknjo in namestite pokrov na električno vtičnico ali prekinjevalec.

Drevesa'lesene plošče, obloge
Pobarvan rumeno ploščo sluznice ustvarja trpežno površino, ki služi kot dekorativni ozadje za bele sanitarne keramike.

Zaključna dela

Po namestitvi vseh odborov zagotavlja plošči popoln pogled na novo plinth, cornice in glede na dekorativne francoske štruce na vrhu na obodu, v vogalih in na vrata.

Uporabite udarec, kladivo štrli nohti (pin) in zaspatia poglobitev kiti za les. Takoj vpijejo plošče-madež, barv ali lakov, ki jih.

Drevesa'lesene plošče, obloge
Okvir vrat. Vsako obdobje med Odbora in architrave blizu rezano štruce, lepljene in pripenjati svoje nohte, da se zaskoči.

Drevesa'lesene plošče, obloge
Windowsills. V večini primerov, okenske police, ki so nad ravnjo glede, ampak včasih je treba priložiti svojo ploščo. V tem primeru zajema območje, ki se odpre, rake in rob plošče, kratek dreves'Jana bar.

Drevesa'lesene plošče, obloge
Cornice glede na. Prekletstvo nohti in lepilo cornice ravni z zgornjem robu plošče. Prekletstvo in lepilo štruce, da zaprete železnici. Vogalih. Prekletstvo in lepilo segmentov kotni francoske štruce na notranji in zunanji koti. V baseboard. Nohtov in dal nov plinth v spodnji plošči.

Drevesa'lesene plošče, obloge
Kuhinja v državi slog praktična plošča, obloge nad ravnjo glede na s polico za zbirko porcelana.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика