суббота, 26 апреля 2014 г.

Kako lepilo steklooboi

Steklooboi ni tako običajno stvar za naše gradbeništvo trg. Ni vsakdo je seznanjen z metodologijo, ki visi iz steklenih vlaken. Morate upoštevati vse pozitivne lastnosti tega materiala, na primer: visoka trdnost, okoljsko prijaznost, enostavnost namestitve. Zato ni presenetljivo, da je material, ki je vedno bolj priljubljena zelo hitro.






Torej, kaj je dogovor s premičnim steklenih vlaken.

V prvi fazi je potrebno pripraviti stene za obešanje. Material primeren za obešanje na kateri koli površini. Bo prišel tukaj in betona in lesa, in tudi mavčne plošče. Stene je treba čistiti iz stare premaze, da bi gladko, če je to potrebno za tla.



Steklooboi ponavadi postrežejo v zvitkih, obraza strani, ki je skrit v notranjosti. Lepilo je potrebno posebno, kot pravilo, in navesti - "pokriva". To lepilo je zajeta steno. Za kritje mora širiti lepilo na vse površine stene. Lepilo steno-papir je potrebno skupno, da skupno z olajšavo, ki ob zaključku bodo odrezani.

Če ste izbrali steklooboi navaden brez vzorec, ki ste pravic in ne pustite, še lažje spopasti z lepljenju teksture Ozadje. Ozadje po vztrajanjem videti odlično, slikarstvo zdi, da je ravno in gladko, tudi če ste naredili napako, z rezanjem ali nekje malo boli. Ozadja bolje razdeljen na površini in sprostite odvečnega zraka, če za njim hoditi gume ploščami ali plastično lopatico. Vlažno krpo, lahko tudi ročaj sklepov steno-papir, da odstranite odvečno lepilo. Po lepljenju stene morajo opraviti dan za Ozadje dobro suho. Prepričajte se, da v tej sobi, ne osnutki, če jih cenite moje delo.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика