суббота, 26 апреля 2014 г.

Zaboj streho 2010-08-31 12:17:09

Gradnja in rekonstrukcija.

Zaboj streho
2010-08-31 12:17:09

zaboj za nanos z valjem

zaboj za nanos z valjem


Za naprave zabojev uporablja les, ki ni nižja drugi razred in širine ne več kot 14 glej Več široke deske z močno sušenje osnove in lahko pride do poškodbe strehe. Veliko število vozlov v oplaščenje plošče lahko vplivajo na njihovo moč lastnosti, kot Odbor poleti je suho in vrtinči padec.

• Ne priporočamo za zabojev in surovin, kot iz surovega lesa streho hitro obrabijo, še posebej jekla. Poleg tega, kot je sušenje plošče nohtov, pritrdilni zabojev oslabljen.

Elementi zabojev trdno pritrjene na nosilno strukturo kotička. Za to Obrashenie odborov pribit na škarnikih z nohti, je dolžina, ki je enaka debelini dveh barov. Prvi od kapi zaboj nameščen nad ostalo za debelini strešne kritine material.


zaboj La lončeno obloge

zaboj za lončeno obloge


Plošče zaboji, ki so običajno postavljeni vzporedno na grebenu, ko pa trdna tla, bolje je treba določiti po naklonu strehe. Če želite to narediti, najprej vzporedno grebenu premagal tramovi, deske ali vsakih 500 - 1000 mm, in na njih skupaj naklonom strehe postaviti na trdna tla plošč. Ker so plošče v debelini do 30 mm, kot je sušenje lahko jarred, ki tvorijo skupaj plast pladenj, nato pa je zaželeno, da se določi pladenj gor. S to metodo zlaganje plošč vlago, ki ušli skozi streho, ki zajema ali vrzel med posameznimi elementi, ki teče navzdol brez padca na podstrešju, tla. Če deske, da se dogovorite za naleteli, voda poškodovane strehe obvezna'bo zagotovo dobili na podstrešju.


Moč zabojev mora ustrezati teža strešne kritine, tako da je njegova teža je ne nastane povešanje. Tako, zaboj pod ploščico v eno plast prevleke izdelana iz bruskov 50 x 50 mm ali 50x60 mm, in v dveh-layer prevleko ali uporabo težkih pritisnete strešnik debeline bruskov ne sme biti manjša od 60 mm Iz azbest cementa valovite plošče zaboj poskrbi od bruskov oddelek 60x60 mm

zaboj za strešni material, krovstvo, premazi

zaboj za strešni material, krovstvo, premazi

Če azbest-cementa listi vez z pare ovira plast iz polivinilkloridnih film ali strešni material, tla, ne stalno. Vendar pa so tla morajo izpolnjevati naslednje zahteve:



- Ne upogibajte pod težo oseba;
- Nimajo izboklin ali izbočena in štrleči nohti;
- Ne sme imeti razpok večji od 6 mm;
- Talne plošče z širine 100 mm in več split v dolžino, preprečevanje jih ukrivljenost;
Sklepov deske so na škarnikih in jih vključi v šahovnici naročila.
- Nohti kladivo je bližje robov plošč, v celoti utaplivaja klobuki v gozd.


Zaboj pod kovinski ne neprekinjeno, redko z majhno vakuumu. Od pravilne naprave zabojev odvisna od trajnosti jeklene strehe, kot udarci, rebra ali poglobitev zabojev pripelje do preusmeritve trgovinskih tokov, jeklene strehe in šibkejši gube. Na to, da zaboj ne bi smelo biti nevarno, kot hoja na trhlih strehe v procesu čiščenja lahko povzroči nepravilnosti gub.

Fig. A - zaboj za nanos z valjem; Sl. B - zaboj La lončeno obloge; Sl. V zaboj za strešni material, krovstvo, prevleke: 1 - splavarji, 2 - letev, 3 - jeklene pločevine, 4 - strešni material (strešne), 5 - coil coating, 6 - azbesta, strešnik, 7 - zaščitni premaz.

VIR: http://portal. pemonta. omr. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика