четверг, 24 апреля 2014 г.

Razsvetljava v spalnici

Upoštevati je svetil v spalnici začne še pred njegovo popravilo. V proces demontaže starih premazov in končna soba nove enostavno pot kablov v stene, ga vgradili v desnem pasu, svetilke, za vsoto vseh komunikacij za stropno osvetlitev.



Korenito preoblikovati sistem razsvetljave v spalnici (nove zgornje meje, vgrajeno skrito osvetljenost), po večjo prenovo, - težje, in potem prva stvar je, da dobite zamisli za načrtovanje razsvetljave, ki bo omogočil, da se spremembe in se udobno razsvetljavo, za spalnico "improvizirane" pomeni, - svetilke, svetilke, sconces.

Če želite ustvariti poseben svetil v spalnici je, da razmislite, kjer vzdušje želite, da zaspite (barvni odtenki, intenzivnost), načrt - bo branje v postelji, se sprašujete ali ne, če želite nastaviti stikala remote tek (če je preveč leni, da bi dobili največ in še veliko več.

V tradiciji naprave svetlobe v inter'Yeri obstajata dve svetlo trendi design - ZDA in Evropska. Ne pozabite Hollywoodskih filmih in redni apartma v njih. Pogosto so le "plišaste" vse vrste majhne svetilke, talne svetilke, svetilke na omare in stenske svetilke v bližini postelje. Sobe večkrat zonski s pomočjo vseh možnih lokalnih virov svetlobe, in na Splošno ozadje je pridobljen več (to je Ameriški model razsvetljava).



V Evropski tradiciji je bolj pogosto v veliki lestenci na stropu in več skupno svetlobo. V spalnici razsvetljave, ki ne morete brez kombinirani tip osvetlitve, ki so lahko prisotni elementi Splošne, lokalne, zonal, skrite in dekorativne razsvetljave. Pogled bližje v ta svet.

Na Splošno razsvetljavo v spalnici

Luč, ki tokov v spalnici z zgornjo mejo je treba m'kdo in razpršene. Velik lestenec z močno svetlobo žarnice in luči, kaj bi'je močno na očeh, je malo verjetno, da vam je všeč, utrujen, za dan ali še niso zbudili v jutro. Razpršene svetlobe v spalnici lahko dobite na različne načine, na primer, je za zaščito virov svetlobe, kape, odtenki svetilka (vključno z potiskane, obarvana da bi topel ali hladen odtenek potoka).

Zanimivo, recepcija svetlobni strop. Za vitražni skriti fluorescentne ali halogenske svetilke, ki proizvajajo svetlobo.



Ali postavke, ki se luči se nahajajo na platno prosojen film, ki se raztegne strop. Ta učinek, ki vam omogoča, da ustvarite občutek zgornji naravne svetlobe, vizualno poveča višina objekta, odstranitev bremena od stropa, in seveda - za svet, m'.

Druga ugotovitev, ki se nanaša na odsek stropov v spalnici je njihova "zvezdnato nebo". Potopi v sanje, da pazi utripajoče zvezde na modri žamet strop. In lahko jih ni pravi - bo pomagala, da se sprostite, sanje in hitreje, da se preselijo v Kraljestvu Morpheus.





Skrivnost "star nebo", je o tem: skrite, da se raztezajo strop optična vlakna. Delo filtrov omogoča zvezde, da šimrom in Sijaj, Sijaj svetlo ali zelo šibki. Število zvezd, njihovo lokacijo, SSR'I velikost in svetlost vsaka zvezda je zdaj odločena, ni za nebesa in kozmičnih zakonov, in kupec strop.

Lahko poskus skrite svetloba. Fluorescenčne sijalke se nahaja pod strop in se skrivajo za napušči ali police steno. Strop se zdi, da se ločijo od stene v spalnici z'ni več prostor in naravne svetlobe.



Majhna lučka virov se lahko namesti in v bližini tal (recepcija osvetljenost tal). Svetilke so postavljene pod nadstropju, v posebej za to izrezljane poglobitev in zaprta odporna na ploščice. Učinek je približno enako kot svetilnosti strop. Samo tukaj že obstaja iluzija ločenosti stene, od tal, in s tem občutek breztežnosti in kopanje.



Ustvarite ustrezno razsvetljavo v spalnici, lahko uporabite običajne stropna svetilka več ali kombinirane luči, ki vodi svetlobnega toka, na strop ali na vrhu stene. Poskrbi ta pokritost ni težko. Tukaj je pomembno, pam'ne pozabite, stropne svetilke, ki niso obvezna'bodite prepričani, da gori v sredini stropa. Če električno delo in prebivanje, stropne svetilke z usmerjevalne sveti, lahko mesto in nad posteljo.

Lokalna razsvetljava



Lokalnih virov svetlobe, ki so prisotni v vsaki spalnici in opravlja številne funkcije hkrati. Najbolj popularni lokalni svetilke - luči poleg postelje: Desk (svetilke, svetilke), steno (zid), zunanji (sijalke), vgrajeni v usgov'I dekorativni (označeno slike, plošče, vitražni Okna).

Namizne svetilke (če ne opravlja vlogo lučka), ne sme biti zelo nizka. Na dnu lučka svetlobnega toka, je treba iti prosto tudi za kritje robu postelje. Drug del sveta, ki naj bi "hold" in podcenjevati lampshade - sipanje ali gosto.



Za zavarovanje rov na steni, morate natančno vedeti, kje postaviti posteljo, in kako daleč stenska luč bo razsvetlil um bolje. Če postavite na posteljo v spalnici popravila treba še določiti, transakcije, ne smejo biti odstranjeni v steni, in nato izberite obesek luči z Avtonomnimi žice.

Za lokalno osvetlitev optimalna vir svetlobe, ki je na višini 1, 3 m od tal. Zato, talne svetilke velja za enega od najbolj priročno svetil v spalnici.

Če je v spalnici ali kopalnici, namenjeni spal, spal nekaj ljudi (nekaj, otrok različnih starosti), je dobra izbira za lokalni vir svetlobe, ki bo postala napeljave na premično oklepajih ali prožne noge. Nekdo je že zaspal, skoraj v temi, in nekdo, ki bere knjigo z vira svetlobe, blizu njega.

Drugi lokalni vir svetlobe v spalnici lahko služijo kot luč, ki je vgrajen v kapi ali ogledalo v toaletno mizico. In čeprav za jutranjo prho je povsem dovolj, žarnice 100 vatov, bolje, če svetloba je enotna in se distribuira, z več viri - horizontalno (navpično) ali obodu ogledalo.


Skrite in dekorativne razsvetljave

Sijaj v spalnici lahko ne samo lučka, ampak vse podrobnosti inter'notranje zadeve, niše, stolpce in drugih arhitekturnih elementov.

Obstajajo različni načini, skrite osvetlitev, kot tudi zonal razsvetljavo. Na primer, za udobje in lepoto, hkrati bi svetlobo znotraj jutranje Kabinet vrata se pol-prozorno steklo).



Osvetlitev je vgrajena v notranjost Omare na strani ali na vrhu, in včasih na dnu. Redni omaro ali omaro postane naenkrat svetilko, ki sveti spalnica.



Če je na listi za obešanje garderobe ogledalo in v bližini virov svetlobe ne, bi morali razmišljati o tem, kako bo majhna lokalna razsvetljava - majhno mesto luči v kapni ohišja ali majhno vrtljiva svetilka blizu ogledalo.


art-steno-painting. ru

Kot dekoracijo sten in svetlobnih virov (resno ali zgolj dekorativni), lahko označeni od zunaj ali od znotraj slike, steklene plošče, vitraž ali slike poseben sijaj v temi barvami.

Na stikala. Bi bilo smiselno, za dvojnik nekatere od glavnih odklopniki v spalnici. Na primer, stikalo skupnega vira svetlobe na vhodu v sobe in prehod od njega poleg usgov'jamo. Obstajajo dotik stikala daljinski upravljalnik in svetlost nadzor gorenja luči.


msevm. com



Z enim daljinskim je mogoče nadzorovati z več stikali te vrste, ki je nameščena v istem prostoru. Za take stensko montirani na dotik stikala se lahko prilagodi običajni daljinskim upravljalnikom za TV. In konzole "ne pozabite,', da" vsako stikalo bo le treba, ki je programirana v skladu z navodili nekaterih gumbov.

No, to je vsa modrost spalnica razsvetljavo. Zaspal, tako grozno!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика