вторник, 29 апреля 2014 г.

Glavna načela ustvarjanje otroški sobi

Za otroške sobe je vedno prijeten za svoje ljudi, je pomembno omeniti, da je, ko je ustvarjen, to je pomembno, da najprej dobro usmerjen, saj se bodo ne zdi čudno, da kardinal. Medtem ko je obvezno'vsekakor raje predpostavki, da svoje Windows odpiranje na Jug ali Zahod: v tem primeru, sunbeams bo vedno ustvari dobro razpoloženje za otroka, sicer - ni svetla naravna svetloba lahko povzroči, jokav in razdražljivost.



Velikost in območje vrtca

V nasprotju s konvencionalno modrost, velikost sobe, pa nima posebnega pomena. Nasprotno, mnogi otroci uživajo porabe časa v majhnih prostorih, ustvarjanje tam svoje malo edinstveno malo svetu. Torej, tudi s pomanjkanjem prostora, poskusite, da bi otroka ločenem vodilu: baby bodo popolnoma zadovoljni, ob "svojih", za primer, p'pet ali sedem kvadratnih metrov.

Naslednje načelo, da je obvezna'uporabiti je treba, da ustvarite udoben, praktičen in varen otroški sobi, je delitev prostorov (čeprav majhno). Bolj pogosto bodite pozorni na naslednje dele: otrok mora biti: garderobo, igre območju, delo - na primer, za prakso "ustvarjalnost" ali izvaja šola in kraj za shranjevanje knjige, igrače in tako naprej. Samo ne pozabite, da vse te površine morajo biti zelo organsko prepleteno med seboj in nimajo jasne meje.



Varnost objektov za otroke

Razmišljanje o oblikovanju prostora, skrb staršev, prvič, mora skrbeti, da se v otroški sobi je varno za otroke v to, če je možno, ne bi smeli imeti ostrih kotov našli takega pohištva v trgovinah danes ni težko ). Poleg tega, za vsakodnevno uporabo vašega otroka bo kupil pohištvo, gradbeništvo in dodelavo materialov iz znanih proizvajalcev, kot taka podjetja bolj pogosto skrbi, okoljska varnost svojih izdelkov.

Upoštevajte tudi, da v otroško sobo se lahko enostavno vzpenjanja. Bodite pozorni in da je na tem področju je premalo virov super za nabiranje prahu. V tem primeru, se nanaša na težke preproge in debele zavese, ki živi v njih pršice so pogost vzrok alergijskih reakcij.



Varnosti bivanja otrok na "svojem" ozemlju, bo prispevala skrbno premišljena zasnova. Na primer, v otroški sobi naj ne bo občutljivo vaze, ki stoji na vogalih sobi, ali električna žica, ki je razširjena po vsej sobi. V modi danes plastičnih Oken, preveč, ne bi smeli predstavljajo nevarnost za otroka: prosimo, upoštevajte, da lahko večino modelov so enostavno odpreti, kot aktivne in radovedne otrok nujno'biti prepričani, da jo uporabite.

Barva rešitve, ki prispevajo k dobri čustveno zdravje otroka, so v luči, zmerno svetle barve. Luč, ki bo zapolnila prostor, ki mora biti svetlo dovolj. To je še posebej pomembno, da se zagotovi, da je bil otrok dovolj svetlobe za domačo nalogo in branje knjig.



Za enako za Vašega otroka soba je bila najbolj udobno, privlačne in varne, obvezno'bodite prepričani, da ta načela v praksi, in nato Vaš dojenček bo vedno vesela in srečna.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика