понедельник, 28 апреля 2014 г.

Varno septic tank

Lokalni septic tank je lahko nevarno, če se uporablja pravilno. Kako upravljati in vzdrževati septic tank, za preprečevanje tveganj in doseganje največje učinkovitosti?





Kjer je življenje, vedno oblikuje določene količine različnih odpadkov. Posledično se pojavijo vprašanja: kaj storiti z njimi, kam želite shraniti, kako trgovini? Kjer ni sanitarij, najbolj preprosta rešitev je, zbiranje njih v akumulator tank (septic tank).

Kaj se zgodi v septic tank


Odpadne vode, razen za velike količine vode, odpadki in hrana ostaja, mila in detergenti, toaletni papir, včasih celo v blato, pesek, kos krpe ali gobice. Ti ostanki vsebuje velike količine organskih snovi, bakterije (vključno s patogeni), patogeni virusnih okužb. Zato, odtoki hitro opraviti, da proces fermentacije, hkrati v njih hitro razvoj škodljivih mikroorganizmov. V anaerobna razgradnja odpadnih voda, ki proizvaja ogljikov dioksid, in - glede na njihovo vsebino - določeno količino strupenih plinov kot so metan in vodikovega sulfida. Koncentracija teh plinov je lahko visoka, tudi smrtno nevarno, še posebej, če ne bo zagotovila zadostno prezračevanje septic tank.
Najbolj plini kopičijo v blatni sedimentov na dnu posode. Dovolj, da se dotaknite njim in zgoščeni plinov, se bo dvignil. Znaki zastrupitve se lahko pojavijo takoj. Zato nikoli ne smemo v rezervoar, ki ni bil ustrezno očistiti iz odpadne vode in proventilonline. Ali ne morete storiti sami, brez oseba, ki je na vrhu in dobro podporo za vas.

Naprava hišnih septic tank


Naprava hišnih septic tank

Za prezračevanje rezervoarja za odpadne vode morajo biti opremljena z prezračevalno cev premera 100-110 mm, pridobljeni najmanj 0, 5 m nad tlemi

Kako prezračevanje?


V skladu z veljavnimi normativnimi dokumenti vsi mrtvi cisterne za odpadne vode morajo biti opremljena z zračniki, gojene vsaj 0, 5 m nad tlemi. Potrebno intenzivnost prezračevanja in način zračenja ni določena, vendar je priporočljivo, da namestite prezračevalne cevi neposredno nad tank. Če to ni mogoče, je potrebno, da bi v neposredni bližini.
Običajno se to stori z uporabo cevi, ki izhajajo neposredno iz posode navpično do potrebne višine nad tlemi. Priporočljivo je, da se njen premer je bil isti, kot je premer kanalizacijske cevi (najpogosteje 100 mm). V nekaterih pripravljen cisterne prezračevalne cevi izdelavo demountable in nameščen v luknjo, odstranjevanje odpadnih voda, ki so na voljo v pokrovu.
Da bi prezračevanje septic tank upravlja učinkovito, prav tako pa mora biti sistemom prezračevanja hiša canalization. Potem zunaj sesa zrak skozi prezračevalne cevi septic tank prehaja skozi to, in nato skozi možganov, ki povezuje septic tank iz hiše canalization, in ven skozi kanalizacijo vstajajo, ki se konča v prezračevalnih cevi, pridobljenih nad streho hiše. Skupaj z zrakom, ki se odvajajo pline, ki nastajajo med razgradnje odpadnih voda. Ni nujno, da vse, ampak vsaj eden od kanalizacije vstajajo morajo končati prezračevalne cevi na strehi hiše. V zaključku druge vstajajo mora biti nameščen zračenje ventili, ki preprečujejo nastajanje vakuuma med odvajanja odpadnih voda.
Če septic tank bo imel vsaj majhno luknjo v pokrovu, ki ga bo imel učinek zamašene kanalizacije: prodor tokov bo težko.

Zaprti in ne prenatrpan


Pri izbiri sposobnosti septic tank bodo morali upoštevati dejstvo, da je tank bi morali biti zaprti, in odtoki se redno odvažajo. Ne morete uporabiti katero od metod pečat neuspeh septic tank, drugače njegovo vsebino, da prodre skozi tla in površinske vode. Ne morete narediti luknje v dnu posode ali prikaz cevi, filtriranje tekoče izpuste iz vrhu rezervoarja za namakali zemljišča ali sprejme odtoki v obcestnih jarkov. Seveda, to ni le neprijetno diši, ampak najprej - na resno grožnjo za okolje in naše zdravje, nevarnost kontaminacije na ozemlju, kot tudi možnost epidemije.
Vam ni treba podaljšati zadrževalni čas odpadne vode v septic tank. Po približno desetih dneh je svoje gnije, ki je še dodatno negativno vplivajo na okolje, zemljo in vodo, čistilne naprave, kjer tokov so sprejeti gosta tank avtomobila.
Če izpusti bo poplav vstopu tank, okoli septic tank bo širjenje neprijetnih vonjav. Prezračevanje bo napaka, zato plinov, ki se tvorijo med fermentacijo in razgradnje, namesto da bi šel čez streho, bo šel neposredno iz rezervoarja preko vseh možnih lukenj. In kaj je slabše: od odtok odplak bo več, jih lahko pušča v sobo skozi sanitarne naprave, ki je nameščen nizko; na primer, vnos prostem luknjo v kleti. Poleg tega, če je zunaj zelo nizke temperature, ki jih lahko zamrzne v cevi.

Struktura kanalizacijski sistemi v zasebni hiši


Struktura coupe na red sistem zasebni hiši

Učinkovito prezračevanje septic tank je nemogoče brez prezračevanje, Kanalizacijski sistem. Vsaj eno odplak vstajajo doma se morajo končati prezračevalnih cevi, pridobljenih nad streho hiše

Koristno biološkimi zdravili


Ne glede na to, prezračevanje rezervoarja, zaželeno je, da uporabite bioloških proizvodov, ki bodo zmanjšale vonjave iz rezervoarja ali v kanalizacijo. Vsebujejo posebej izbranih sevov bakterij in encimov spojin, ki spodbujajo proces odplak iz organskih snovi in patogenih mikroorganizmov. Na primer, jih je zatiranje bakterije coli, Salmonella ali driske.
Biološki izdelki niso toksični in ne škodi elementi Kanalizacijski sistem. Ti vplivajo pozitivno, preprečevanje zaraščanja cevi. Njihova uporaba preprečuje nesreče sanitarij, zelo težko odpraviti, na primer oviranje dvižne ali cevi, odvajanje odplak v septic tank.
Mesečna poraba na biološkimi zdravili povprečju 15-20 hrn. To je malo, in prednosti so očitne. Vendar pa ta zdravila je treba uporabljati redno, tedensko, štirinajstdnevnika ali mesečne odmerke glede na priporočila proizvajalca. Da ne bi zmanjšali dejavnosti iz bakterij, je potrebno omejiti uporabo čistil, ki vsebujejo klor. Dejavnost biološki proizvod zmanjša tudi orodja, ki se uporabljajo v pomivalnem stroju, kondenzata iz kondenzacijske kotle, kot tudi slane raztopine, ki se uporablja za pranje filtra plast vode filtracija stolpce. Za pomivalni stroji, lahko uporabite poseben izdelkov (obstajajo orodja, ki podpirajo uporabo bioloških izdelkov za septične cisterne); za za nevtralizacijo kondenzata iz kondenzacijski kotli - posebne pretvornike.
Pogosto odtokov, čiščenje bio-preparati, ki se uporabljajo v gospodarske namene: zalivanje vrta, pranje avtomobila. To je nesprejemljivo za sanitarnih razlogov. Biopreparations se ne uničijo v iztoka vse patogene bakterije in virusnih okužb, ampak samo zmanjšati število in omeji škodljive posledice.

V primeru nesreče


Kaj storiti, če prejmete zamašene cevi, ki vodijo odtoki v tank? Za odpravo nesreči, morate poklicati specializiranih brigade, ker je tako delo v vsakem primeru ne bi bilo mogoče izvesti samostojno. Ekipa ima na razpolago ni primerna le dela, ampak varovalne opreme (respiratorji, analizatorji plinov, itd.). Kljub varovalne opreme, tank navzdol le v izjemnih razmerah. Pred začetkom dela, se morate poklicati gosta tank avtomobila za temeljito čiščenje odpadne vode septic tank in nato prezračevalni.
Mehanske metode. Prvi je umivanje cevi, odvajanje odplak v ulično kanalizacijo, vodo, izdelani pod visokim pritiskom (6-8 MPa). S tem cilj v odprtino cevi v zbiralnik je vstavljena nasvet posebno cev, na kateri tehničnih avto poškropiti z vodo. Ta metoda omogoča, da temeljito očistite notranje površine cevi iz sedimenta. Stroški storitev v primeru enostavno čiščenje cevi, odvajanje odpadnih voda, so lahko iz več sto UAH tisoč.
Drugi način je uporaba kabla s čopičem ali vzmeti z električnim pogonom, ki se počasi zavite v zamašenih cevi. Stroške ta metoda je primerljiva s ceno prvi.
Bioloških izdelkov. Drugo učinkovito in ne uniči kanalizacije način, da se znebite blokada je posebno močan, biološki preparati, ki se uporabljajo v enem odmerku. Nato lahko uporabite jih v manjših odmerkih, za podporo, stalno prisotnost bakterij.
So izbrani glede na mestu sanitarij (vertikalno ali horizontalno), ki ga želite očistiti, in tudi iz kanalizacije. Stroški čiščenja pridružite cevi na ta način je odvisna od njegove dolžine in se lahko razlikuje od nekaj sto do več sto hryvnya.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика