вторник, 29 апреля 2014 г.

Nizko-temperaturno ogrevanje stavb

Bistvo nizko-temperaturno ogrevanje

Nizko-temperaturno ogrevanje stavb je sestavljen iz nizko stenske in talne ogrevanje. Stensko ogrevanje je, kot sledi. Cevi, skozi katere postrežemo toplo vodo, ki je na dnu in na vrhu, ki je ležala v steni, običajno vzporedna s tlemi. Potem cevi je določena z bližnjih posnetkov in posebne mavca, je kreidiane-cementni osnovi.

Pravno cev iz zidne površine morajo biti na razdalji 10 mm, ki omogoča hitro ogrevanje prostorov. Osnovno pravilo za oblikovanje stensko ogrevanje pravi, za kakovost ogrevanje morate vzeti cev približno eno tretjino svoje območje stene. Na primer, če je površina stene sobe 30 m2, za svoje ogrevanje cevi je treba določiti na območju 10 m2 stene.

Nizke temperature talne ogrevanje deluje enako stensko ogrevanje. Vendar nadstropju varianta je priznan kot lažje za namestitev in zato cenejši. Talna ogrevanja, še posebej zdaj, lahko zaprosi za mokre prostore in dvorane: povsod na tla tlakovana s ploščice ali kamen. Talna ogrevanja v primerjavi s svojo steno analogni, je bistveno počasnejše in greje prostora za veliko več.

Glavna razlika med nizko temperaturnih sistemov za ogrevanje od običajnih modelov je, da v običajnih radiator voda temperatura je 70 stopinj in višje, in v nizko temperaturnih sistemov, voda mora biti ogrevana na temperaturo od 30-35 stopinj. Ta voda se odpravi na cevi ali plastične cevi, ki so nameščene v tla ali steno.

Prednosti nizkotemperaturnega ogrevanja stavb

Prednosti nizkotemperaturnega ogrevanja stavb veliko. Najprej je treba omeniti, da je poraba energije pri uporabi low-temperature sistemov je veliko nižja kot pri običajnih ogrevanje. Vendar predhodni ogrevanje vode na temperaturo 20-25 stopinj, se lahko opravi z uporabo strehi nameščene sončna kolektorja.

Drugič, nizko-temperaturno ogrevanje, vgrajeno v Perestenko, bolj ekonomično, ker vam ni treba storiti, izolacije za cevi iz toplotne izgube, saj so nameščeni neposredno na steno, ki neposredno proizvodnjo toplote v prostoru. Na ta način, toplotne izgube na vse.

Tretjič, zelo lepo, za primer, da leži na kavču ob steno, iz katere nastaja nežno toploto, kot toploto iz kamina, peči. Prav tako zelo lepo, da imajo stik s tlemi. In tudi dejstvo, da je prostor ogrevajo s toplotnimi valovi, ima ugodne učinke na zdravje'jaz sem človek.

Četrtič, plastične cevi niso izpostavljeni kisika in služijo daljše obdobje, brez usedlin in škodo. Zanimivo je tudi, da v sobi z stenske in talne ogrevanje je bistveno zmanjšal promet prahu. Zato je še posebej občutljiva na prah ljudje bi morali dati prednost nizko temperaturnih sistemov za ogrevanje.

Prav tako je vredno, če upoštevamo, da je voda ne segreje zrak in površine stene, ustvarjanje celo v isti sobi temperatura sub'cilj občutek, da je soba z nizko-temperaturni ogrevalni sistem bistveno topleje. Poleg tega je v tej sobi lahko vedno namestite tradicionalno ogrevanje.

Posebnosti nizko-temperaturno ogrevanje stavb

Če se odločite namestiti nizko-temperaturno ogrevanje stavb, je treba poudariti, da je takih sistemov ni lahko odstraniti. Zato cevi za to vrsto ogrevanja, je potrebno, da takšne, ki imajo dolgo življenjsko dobo.

Prav tako se prepričajte, da vsaka hiša je imela svojo zaprt cikel vode: to bo individualno pomoč v vsaki sobi za nadzor temperature. Na primer temperatura v spalnici mora biti manjša od druge sobe. V poletnih nizko temperaturnih sistemov za ogrevanje se lahko uporablja za hlajenje: to je dovolj, da gredo skozi cevi, hladno vodo.

Kot pravilo, ogrevanje je nameščen v najhladnejših stene. Prav tako je potrebno razmišljati že vnaprej, kakšno steno bo ogrevana, saj je taka steni meblirovany ni priporočljivo. In zadnji je, zahteva pam,'ne pozabite, da se cevi med ogrevanjem se bo povečala, zato je potrebno poiskati ustrezno mavca in drugih materialov.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика