суббота, 26 апреля 2014 г.

Streha je iz skrilavca, kako narediti skrilavca streho 2010-08-30 15:57:24

Gradnja in rekonstrukcija.

Streha je iz skrilavca, kako narediti skrilavca streho
2010-08-30 15:57:24

Kritje strehe skrilavca pobarvana z akril barva za skupine. Ne leni naslikal skrilavca, v nasprotnem primeru bo absorbira vlago in razpadel. Ne naslikal skrilavca lahko traja 15-20 let. Skrilavec, pobarvan v 3-5 krat dlje. Zakaj se to dogaja? Če je mokro skrilavca zamrzne, nato vodo v razpoke, pokanja z njimi in počasi uničuje skrilavca. Naslikal skrilavca zaščitena pred vdorom vode v razpoke. Pregled strehe vsaka tri leta in, če je potrebno, barve.

V naši hiši vsak naklon je pokrit s treh vrstic iz skrilavca. POZOR! Povprečno število bi se morala začeti z robovi niso v rjuho iz skrilavca, in v nadstropju papirja (narezane na dolžino). Če razširitveno drugače, se izkaže, da je 4 listov iz skrilavca, ki so naloženi na vsaki drugih zornih kotov. Ob sestavitvi na eni točki, se bo ustvaril krhko s'enotnosti in obliki velike razpoke.

Skupno število listov iz skrilavca v naši hiši 43 kosov (tri od njih je treba cut). Za zmanjšanje skrilavca treba mlinček (bolgarščina treba ob 1:00). Cut na naslednji način. En list se prerežite na pol na 4 valovi v vsakem polčasu (skrilavca imamo 8 val). Dveh listih, da je treba zmanjšati tako, da je bil del 5. val 3 val.


pravilno pribil skrilavca
pravilno polaganje skrilavca

In v tistih delih, kjer 5 valovi na robu treba malo val. Dober tovarne skrilavca, je potrebno kupiti (trajno), zadnji val je vedno manj od drugih - to je za docking. POZOR! Skrilavec, da potujejo skupaj, tako da malo val v z'enotnost je bila pod velik val, naslednja črka (malo na majhne valove, ne mesto). Rezultat je rezanje bi dobili 6 kosov iz skrilavca. Dva 5-wave (ki jih je treba začeti premagati povprečna vrstah). Dve 4-val (so dobili zapri, da zaprete povprečna vrstah). Dve 3. val (se rezerva).

Priloženo skrilavca posebne strešne kritine vijaki na vrhu vala (če za pritrditev dol, valovi skrilavca vode, ki priteče pod streho). Vijak mora biti v centru ali tik nad središču sveta zabojev. OBVEZNA'OBVEZNA: pobedova svedrov Ø 6 - 7 mm izvrtina skozi luknjo skrilavca Cruciani vijaki. Nepošteno gradbeniki udarec skrilavca nohti. Ta metoda ustvari skrilavca številne microcracks (ti bo povzročilo uničenje iz skrilavca v 2-3 letih).

Pogosta napaka je, da shranite na strehah. Podcenjevali svoj pomen, veliko ljudi, poskusite, da prihranite denar z uporabo zabojev nizko kakovostnega lesa. Kot rezultat tega "varčevanja", bari zabojev, ob obrnil na prah, ni več ima skrilavca (lahko'iti vse SKAT). Izberite palice zabojev s posebno nego.

POZOR! V katero smer naj bi se v prekrivajo strešne pločevine in kovinskih listov slemenski trak? Na ta način, kadar je predvsem veter piha. Če kritje nasprotno, v dežju z močnim vetrom, vodo lahko dobijo med listi in mokrih strehah.

Skrilavec lažje popraviti v zgornji vrstici. Na ravni zgornji rob število skrilavca skrajno špirovci Pref'Yasuo ce nit, kot dobro razporejene in spodnji rob vrstice. Vrhu skupine obeh pobočjih streho naj bi bil približno iste višine, in naj se ne motijo med seboj. Razdalja med pobočja streho na vrhu robovi zgornji listi mora biti od 100 mm do 200 mm

kako postaviti skrilavca

Predpostavimo, da je veter, ki ga običajno primeru (začetek za pokrivanje strehe na levi). Da gori vrhu skupine listi take. Prvi stanja iz skrilavca, pritrjenega na streho oplaščenje vijakov, zavite v sredini lista. Takoj po tem, vstavite na sredino levi rob lista še en vijak. Drugi stanja iz skrilavca zgornji vrstici, uvedene na extreme wave prvi list in ga pritrdite na streho oplaščenje twisted vijaki na sredini lista. Vse nadaljnje listi na zgornji vrstici. Vsak list skrilavca so shranjeni na istem seminarjev.

V drugi vrstici skrilavca začeli gori, s polovico strani (5 valovi). Za varno pol stanja iz skrilavca, zdrsi pod prvo stanja iz skrilavca na zgornji vrstici, tako da tvorijo prekrivanje 100-150 mm (izmerjeno s kraja, dolžina skrilavca in dolžina strehe). Dockable center levi rob vijaki. Naslednje, morate ena posadka s'" prvi stanja iz skrilavca na zgornji vrstici in prvem listu skrilavca drugi vrsti. Za to vrtati skozi luknjo skozi obe listi iz skrilavca (vrtanje spodnjem levem kotu vrh lista, in zgornji levi spodnji strani). Če prekrivajo, 150 mm alinea od roba skrilavca, da vijak vijak 75 mm (pol prekrivanja).

Drugi stanja iz skrilavca srednja vrsta, uvedene na skrajnem (mala) val prvega stanja v drugo vrstico in zdrsi na 150 mm na prvi in drugi stanja iz skrilavca na zgornji vrstici. Urucum vijak na sredini drugega pisma povprečno število skrilavca. Potem ko je ta vijak, da pritrdite 3 listov iz skrilavca (prvi in drugi stanja v zgornji vrstici in druga stanja srednja vrsta).

Zato smo izvrtina skozi spodnjem levem kotu drugi stanja vrh številko, v spodnjem desnem kotu prve stanja v zgornji vrstici in v sredini zgornjega roba drugega stanja srednjo vrstico. Urucum vijaki skozi tri listi iz skrilavca v zaboj in se premakniti na tretje stanja iz skrilavca srednja vrsta (v nadaljnjem po enaki shemi). Slednji dal nadstropje stanja (4 valovi).

cut strešni skrilavec

Tretji vrstici skrilavca je dano kot drugi, z edino razliko, da se začne s list. Boste morali popraviti dnu tretji vrstici vijaki. Drugi strešni naklon smo začeli, da je ležala že primeru, kot veter mi piha v glavnem iz leve (če je prekritje iz skrilavca na obeh pobočjih je bil en način). Ko smo zajeti obe strehi morali namestiti brazdasto band.

Brazdasto band zapre vrzel med dvema pobočjih streho. Zgornji vrstici vijake v zgornji uvršča iz skrilavca nismo. To je na njih, da bomo okrepili slemena lane. Za varno vrhu skupine listi zgornji vrstici, je potrebno, da se veže na zaboj običajnih 7, 5 mm vijake v dnu VALOV. Urucum jih skozi val (4 vijaki, na listu). Kot ti vijaki so zaprta slemena, uhajanje vode, je praktično izključena. Privijte ti vijaki skozi leto ne potrebujete (pritrjevanje navzdol valovi dovolj močna).

Pripravite slemena lane. Škarje za kovine, znižujejo tako pocinkane pločevine HH, 5 v pol skupaj, da bi dobili štiri pasove HH, 5. Če veter, ki je običajno v primeru (začetek namestiti brazdasto pasu levo). Prekrivanje listi slemenski trak seboj je 200 mm

Brazdasto pas je pritrjen na streho oplaščenje strešne kritine vijaki skozi skrilavca listi na zgornji vrstici. Privijte vijak, morate vrtati luknjo v grebenu linijo in na tabli. Žal univerzalnega vaje št. Tako moraš vsakič, ko zamenjate postopek, ali vaš vaja hitro bo prekinil. Vrtati luknje v pocinkane pločevine, morate 5-6 mm, vrtanje v kovino. Menjava svedra ne leni!

Izolacijske strehe iz sneg in dež. Za to, da Zapisivat sklepih skupine. Snega je bilo, ki niso predvidene v grebenu, Zapisivat val skrilavca med tablico in slemena lane. To zahteva montažno peno. Velike vrzeli, da shranite pena, si lahko rezultat pene ali drugih ne boji vlage v izolacijo in pena, up "od zgoraj".

S peno padel bolje, navlažiti zapisyvali površinskih voda (s pomočjo razpršila, na primer). Veliko brez pene, ki piha z morja - to se razteza tudi. Po peno, suho, pokrijemo z akrilno barvo (enako za zunanjo iz skrilavcev). To bo bistveno povečala življenjsko dobo pene.

Vijake so pritrjeni skrilavca, imate, da se raztezajo. Ker je leseni zaboji, ki bo posuši, in s'edinost bo zmanjšala.

VIR: http://portal. pemonta. omr. ru/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика