вторник, 29 апреля 2014 г.

Kako zgraditi teraso s svojimi rokami. Koristne nasvete

Za občutek, v celoti ostali v državi bo pomagalo o tem'predmet krajine, kot teraso. Ker obstaja veliko število različnih možnosti takšnih elementov konstrukcije. Na voljo so na primer priložene terase stanovanjske prostore, pravijo, da vaši državi hišo ali Vilo. Ali teraso, kot poseben element zasnove vrta, nekakšen otok, obdan z zelenjem.

Da shranite vaše skladov, ali če želite ustvariti edinstveno delo inženiring mislil, da ga lahko poskusite zgraditi teraso s svojimi rokami.

Naši nasveti vam bo pomagal pri tem.

Nasvet 1-St. Projekt razvoj terase


Projekt prihodnost priloge naj ne vključujejo le funkcionalno, ampak tudi tisto, kar terasa je namenjen za dekoriranje stavbe. Poleg tega, da že na tej stopnji je treba upoštevati tudi trdnost in zanesljivost strukturnih elementov. Lahko si za sebe kot pripravljeni projekti terase in razvoj njegovega avtorja različico.

Nasvet 2-nd. Pravilna izbira materiala

Z gradnjo teras sovpadala bila razvita v okviru projekta, je potrebno izbrati popoln material. Če želite to narediti, Vam ni nujno'treba biti strokovnjak na področju gradbeništva. Dovolj razumeti, da je Vaša prihodnost terasa mora biti preprost in harmoničen videz, ki bo fit z zunanje oblikovanje državo hišo. Najboljše vrste lesa za gradnjo terase obstajajo takšne vrste lesa, kot je Evropski hrast in macesen. Terasa na koči, ki je lahko sestavljena ne le tla, in so ograje, za katere je priporočljivo, da izberete m'kaj vrst lesa, kot so bor.

Nasvet 3-rd. Priprava Fundacija

Na to vprašanje je mogoče rešiti na več načinov. Če Ste se odločili, da ostanejo na ogromen kamen za spomenike konstrukcij, v tem primeru je najboljša rešitev bi bila, da imajo skupne Temelje za terase in doma. Ta Fundacija bo pomagal, da bi se izognili takšnim negativnim dejavnikom, saj split in nazobčane terase, ki lahko privede do neenakomerne porazdelitve. V takšnem temelju, seveda, bo treba teraso ob hiši.

Med gradnjo terasi lahko določi in zasebnih fundacij. Ta možnost je najbolj primerno, če ste izgradnjo zunanji terasi, pod pogojem, ready-made doma. V tem primeru je potrebno upoštevati značilnosti tal pokrov in globine podzemnih voda.

Gradnjo terase je možno tudi brez pravne podlage. Ta način bo sprejemljiva le, če ste zasnovan enostavno teraso, ki naj se dajo na tleh.

Nasvet 4-th. Namestitev

Po rešili vse probleme načrtovanja. Izbira materiala in polaganje Temelj, morate iti do dejanske namestitve terase. Na tej stopnji je pomembno, da Orient njihovi strukturi v skladu s strankami svetlobe. Terasa v hišo na Severni strani bo zagotovil ohladi v poletni vročini, in če ga bo, ki se nahajajo na Južni strani, Boste lahko uživali v toploto v hladnem sezone.

Posebne pozornosti, če ustvarite teraso s svojimi rokami, ga morate plačati za izvedbo krošnjami, ali je v skupni rabi z hiši streho. Zagotavljajo dodatno udobje in coziness bo v pomoč tako potrebne elemente, kot so stopnice in ograje. Morajo vztrajati v istem slogu in obvezna'bodite prepričani, da preverite na trajnost. Strokovnjaki tudi priporočajo, terasa nadstropje-opravljati na rahel naklon v drugo stran hiše, ki vam bodo olajšali naravni odtok deževnice.

Nasvet 5-th. Dekor

Najbolj prijetno fazah. Zdaj Si'pojavila priložnost, da razporedi kraj, kjer boste uživali sunrises in sončnih zahodov, joge in meditacije, pijemo čaj in se pogovorite s prijatelji... terasi katere koli vrste lahko okrašena z majhnimi okrasnih rastlin v keramičnih lončkih. Ne bi tesno čudovit razgled na svojem vrtu, in ustvari le dodatno udobje.

Zanimivo rešitev za prostor, ureditev terase lahko mini vodnjak, ki se lahko dajo v sredini. Protja pohištvo, ki daje občutek topline in coziness.

Na Splošno je dekoracija in ureditev terase, v celoti odvisna od želje lastnika, finančnih zmožnosti in funkcije tega prostora.

Seznanimo z našimi nasveti lahko svojo teraso z rokami, tako, ki najbolj ustreza Vašim mnenja o počitka. Lahko uporabite tudi storitev strokovnjakinj in strokovnjakov, ki bodo pomagali v besedo in dejanje.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика