понедельник, 28 апреля 2014 г.

Stenske obloge plošče, plošče za stene, montaža stenske plošče, dekorativne stenske plošče, namestitev stenske plošče, končna stenske plošče

Stenske obloge plošče

Uokvirjena plošče nekoliko razlikujejo od shpuntovannyh, ampak oba imata enako dekorativni učinek. Že okvirjenih plošče so prispevali tesarji. Danes so kupite ready-made sklopov, ki omogoča hiša master lahko opravlja to delo. Komplet vsebuje vse potrebne podrobnosti, in delo, v resnici, je, da plošče so pritrjene na steno v pravilnem zaporedju. To odpravlja potrebo po pritrditi na steno okvir z dreves'leseni kaditi.

Uporaba pripravljeni kompleti plošče je hiter in učinkovit način poskrbijo za stene. Take plošče videz, kot da so narejeni na tradicionalen način. Bolje je, da uporabite lepilo, ne nohti.

Stenske obloge plošče
Uokvirjena plošče lahko na isti ravni, vendar se jih lahko uporablja za pokrivanje stairwells. Po končani dekor drugih elementov prostora, kot so vrata,'združuje slika plošče z inter'ladje sobe.

Korak 1

Stenske obloge plošče
Pred obložene stene končal plošče, je treba demontirati stare plinths. Nove letve morajo biti odrezane na potrebno dolžino in pritrdite na steno z žeblji in lepilo. Plošče so vstavljeni v reže na baseboard.

Korak 2

Stenske obloge plošče
Vstavite novo letve, trdi proti steni. Ker spol ni vedno gladka, preverite raven vrhu plinth v duhu ravni. Če je potrebno, nekoliko okrašene plinths, tako da so njihovi zgornji strani je bila na enaki ravni po vsej dolžini stene.

Korak 3

Stenske obloge plošče
Za pritrditev plošče na steno nanesite lepilo na površino, ki bo v neposrednem stiku s steno.

Korak 4

Stenske obloge plošče
Potisnite ploščo v režo na vrhu roba baseboard in jo pritisnite proti steni. Če baseboard je pravilno nameščen, plošče, ki bo pravilno nameščen.

Korak 5

Stenske obloge plošče

V večini teh kompleti z'enotnost uporabe plošče, trakovi, ki so nameščeni med plošče. Nanesite lepilo na hrbtni strani trak in jo pritrdite poleg prej nameščena plošča. Planck zavezuje, da spotovym z'enotnosti.

Korak 6

Stenske obloge plošče

Pritrditev na steno vse plošče in trakovi, rezanje zadnje plošče, tako da so bili trdno v kotih sobe. Za s'povezava v "stanje" glede na tirnice po kotih sobe, odrežemo konce pod kotom 45 stopinj.

Korak 7

Stenske obloge plošče

Bris z lepilom nazaj stranka a glede na železnici in jo pritrdite na vrhu roba plošče. Po lepilo, ki bo izkoristila, izpolnite vse vrzeli med plošče. Končno, plošče se lahko obdelujejo po vašem okusu.

Koristne nasvete

Ne razredčimo plošča na dele, ki se lahko pokvari videz, določiti lokacijo, iz katere se bo začela s katerimi se sooča. Če se začne z vsake strani vrat, izgleda simetrični in natančno.

Poskusite narediti tako, da rit je bila v spodnjem delu leta. Nato del plošče lahko postavi tako, kot se za krepitev stopnice-korak učinek".

Poskusite, da bi grdi "obreži", ki je bil, ki se nahajajo v manj vidnih delov prostora ali se je skrival pohištvo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика