суббота, 26 апреля 2014 г.

Kopalnica design: trendi

Čeprav kopalnica je ena od manjših sob v stanovanju, pogosto postane področju dejavnosti oblikovalcev inter''erov. Glede na statistiko, v kopalnici smo porabili skoraj tri leta življenja. Verjetno, zato želite, da bo vaše bivanje udobno sobo.



Velikosti predpostavka, da, seveda, držite leta oblikovalec mislil, ampak ne zavrne, od pohištva do izbrati minimalism. Bolje izbrati kompaktno moderno rešitev. Torej, namesto kopeli, ki jih lahko namestite tuš kabino, ki prihrani prostor. Sodobna konzole vodovodne pol skrita v steni. Lahko greš z združevanjem več predmetov v eno. Uporabijo se lahko na primer zaslon-radiator iz Patricia Ercoli - ogrevano ogledalo in vgrajene police s kavlji.



Sodobna kopalnica ni le prostor za higienski postopki, in sprostitveni prostor. Zato tukaj, so ustrezne in Otomanski, in sistemov za shranjevanje perilo in brisače. Pogosto kad delaš naprej na stranišče, tako da lahko takoj dobili oblečen.

Kopel in prostor za pranje, tako da tukaj mesto pralni stroj, gospodinjski kemičnih proizvodov, ogrevan brisačo stojala. Tudi zavese v kopalnici zlasti ne pustite, da topel zrak. Če to dopušča velikost, tuši in stranišča zaslon v ločenih področjih.



Drugi trend je okno v kopalnici. To je priročno in v zasebnih hišah, tako med'm rešitve so povsod. Če je okno nad kadjo, boste lahko uživali v razgledih, ki je ležala v to. To okno bo zmanjšanje stroškov za energijo, in pri tem ni treba, da zavijete na svetlobo. To polje ni zapotal, blizu okna je radiator ali brisačo. Del steno pod oknom je učil za zaščito pred vlago z vodo-odpornih ploščice ali teak.

Za zaščito pred ljubopitljiv oči, lahko naredite Marquis ali Avstrijska žaluzije, uporabite brušena in ogledalo film, Rimske žaluzije iz organza.



Strokovnjaki priporočamo namestitev SL plastična okna - ne zgnije, ne deformira, ne zamudite osnutki in enostaven za pranje. Široko paleto izdelkov, ki vam omogoča, da izberete barvo, da se prilegajo oknu Ramm v skupni slog in barvo inter'jer. Najbolj priljubljena danes ton, srebrna kovinski. Za klasične inter'notranjost fit odtenki lesa: mahagoni, zlato in naravni hrast, češnja, Amaretto, črtasto Douglas, itd

Na izbiro sanitarne keramike z vsemi različnih oblik, modelov in barv, ki jih ponujajo proizvajalci, preveč, ni lahka naloga, če želite, da izberejo ne samo priročen in eleganten, temveč tudi v kombinaciji z inter'ladje. Še vedno najbolj priljubljene so klasične sanitarna oprema in keramika, sodobno in moderno arhitekturo, jekla in stekla, ki pritegnejo manj strank.



Večje zanimanje Corian - material na osnovi mineralnega katrana. Zaradi fleksibilnosti to omogoča, da se zavedaš, vse fantazije oblikovalci različnih oblik, velikosti, barv. Velik listi, kot so Corian, on je pod pritiskom iz skice in risbe, ki dajejo želeno obliko. Priljubljena in oblikujejo marmor - umetno sestavljena iz zmesi marmorja žetonov, poliester, kremen in pigmenta. Material je zelo trpežna in lahko sprejmejo kateri koli obliki. Za proizvodnjo sanitarne keramike celo uporabo naravnega lesa, svojo ceno, vendar pa ni na voljo za vse.

Sodobni vodovodni presenetil ne le z obliko in material, ampak tudi high-tech polnjenja, visoko praktičnost. To so, na primer, stranišča z daljinsko upravljanje in Hairdryers, vgrajene v umivalniki streho ograje, brisačo in niš v kopalnici za pribor.



Kopalnica danes je kraj, ne le za kopanje in umivanje, ampak tudi počitek in sprostitev. In sodobno oblikovanje rešitve, ki omogočajo, da kombinirajo praktičnost, udobje in slog inter'jer.

Pri pripravi člankov delno uporabljajo materiali iz pritisnite-storitev Proplex

Gradiva na temo

Kopalna kad ali tuš?
Kopel z diplome, masseur
Kopalnica z vsemi udobja
Kopalna kad kot simbol dobi


Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика