понедельник, 28 апреля 2014 г.

Lokacija septic tank

Lokacija septic tank



Ostanejo v zadnjih dneh, ko so vse dobrine, primestnem ali podeželskih hiš je bila "na ulici", vendar pa je možnost povezave takih stanovanj na Centralni kanalizacijski sistem je redka. Tako da edini način za tiste, ki imajo radi udobje - namestitev septic tank. Ta sistem obračuna gospodinjskih odplak neškodljivo za okolje, pod pogojem, da je lokacija septic tank bo pravilno. Če želite to narediti, najde primerno mesto,.

Sanitarno-epidemiološki pravil predpisati, da so septic tank, ki ne bodo v roku 5 metrov vodnih teles, stanovanjskih stavb in vodnjakov, da tokov so prikazane v tla, ne ogroža temelje stavb, ne poplavljenih kleti in niso bili vključeni v dobro pijejo vodo. Prav tako bi morali razmisliti o lokaciji septic tank z možnostjo vhoda velike stavbe opreme za črpanje vode in blata.

Obstajajo nekatere zahteve za lastnosti tal, v kateri nameravate namestiti septic tank. Kljub tehnične možnosti za namestitev v vsa zemljišča, prednost mehko in suho mesto, ker kopati v to veliko jamo, da se septic tank bo lažje. Na visoko podtalnico, Domače lokacije septic tank na zemlji, v jasne, potem pa v hladni sezoni je potrebno izolirati.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика