суббота, 26 апреля 2014 г.

Kako narediti vgradnja drenažnih cevi

Kako narediti vgradnja drenažnih cevi v svoje roke? Zakaj ne nujno drenažni sistem? kakšne materiale izbrati in kako deluje? To bo povedal tega člena.




Kako narediti vgradnja drenažnih cevi

Drenaža se uporablja, da odstranite odvečno vlago iz tal, odvodnjavanje. Pod različnimi podzemne vode ravni, ki je Temelj se bo začel propad takoj. Vendar pa spremembe na slabše, bomo videli v bližnji prihodnosti. Vse z oznako strukture, ki bodo izgubili, enotnost in celovitost, kot voda bo postopoma pronica v konkretne in zidane. Prvič, vlage, da se bodo začeli zbirali v kleti, ampak kmalu bo ona zaslužiti na druga področja dom. Če je globina podtalnice presega dveh in pol metrov, uporaba takega sistema je ključnega pomena.

Drenažni sistem je sistem, cevi, postavljene ali okoli ali vzdolž oboda strukturo. V stene cevi iz majhne luknje do 5 mm, ki zbira vlago. Se nahajajo po celotni cevi, čeprav obstajajo nekatere izjeme od.

Potreba po cevi s filtrom gradivo, ki zajema jih je potrebno v primeru prisotnosti stavbe na peska, gline ali šotnih tleh. Bistvo filtre, ki preprečujejo zamašitev cevi za odvodnjavanje. Če ti strahovi ne, lahko varno storite brez filtrov.

Izbira strani in iskanje drenažni sistem, razdalja do strukturo, ki je na posamezno vprašanje. En meter cevi bodo lahko služijo 10-20 kvadratnih metrov zemljišča, glede na tip tal. Globina cevi morajo biti v 80-300 cm.

Za uravnoteženje obremenitev po vsej dolžini in vgradnja cevi, so opremljeni z jermeni. S tem se bistveno poveča življenja.

Cevi so nameščena pod naklonom 5-10 mm na meter. Glede na to, so kopati posebno jarek. V jarkih za cevi zaspal posebne vodoodporni material v več plasti. V okviru cevi vlije gramoza in drobljen kamen, cevi, napolnjene s peskom, in nato zemlji jarek.

Postaviti cevi v vsakem letnem času, ne glede na vreme. Vendar, v zimskem času pa bo dražje zaradi kompleksnosti dela, ki postavlja.

Da čisto drenažni sistem, gradnjo pregled wells s premerom 400 ali 700 mm, z uporabo betona ali armiranega betona obroč.

Na najnižji ravni lokaciji parcele kopati se odcedi, ki zbira vodo iz celotnega odvodnjavanje. Občasno je potrebno izprazniti, ko na primer zalivanje ploskve.

Prav tako je treba ustvariti absorbira jamo brez dna na globini 3 m, ki je pokrito s peskom in ruševin.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика