вторник, 29 апреля 2014 г.

Kako, da bi dobili dobre zvočne izolacije v stanovanju?

Sodobni ljudje imajo negativen vpliv stalnih hrup: to je veliko povsod - na delu, na ulici in celo svoj apartma v tem pogledu nobena izjema. Za isto, da je Vaše osebno življenje ostal v Svoje stanovanje in ni bila "dostavljeno" radoveden ušesa Svoje sosede, je, da to resno Soundproofed. Tak ukrep je nujen in zato da vztrajati Vaš um od nadležnih zvokov, ki prihajajo iz ulice, iz'jahanje in dobesedno od vseh sosedov.

Pretehtati možnost

Načeloma vsako resno podjetje se mora začeti z opredelitvijo naše potrebe in, seveda, z popravek, ki jih na naših zmogljivosti. Stvar je v tem, da je obseg, kaj lahko storite v stanovanju, da dosežejo visoko kakovost zvoka, je zelo širok: če želite, ste lahko dosegli popolno pomanjkanje sliši v sobi, bi bilo denarja. Če ta cilj se ne preganja (kar je zelo verjetno), in finančnih sredstev, ki so omejena vrednost, odločiti se morate, kaj je vir hrupa, ki so Vam najbolj skrbi - in poskusite za boj z njim.

Ugotoviti vire hrupa

Za besedo, ki bi morala reči, da se viri hrupa se lahko delijo na zunanje (ki prihajajo k nam iz ulice in iz v'jahanje) in notranji (za kar se moramo zahvaliti, načeloma, nedolžne sosede). Najverjetneje je, da Vam ne bo težko točno klic, da iz nobenega hrupa, ki bi radi najprej znebiti. Zanimivo je, da se običajno odpravi v pravo smer, je zunanji hrup, ki prihaja iz ulice. Značilno je, da ta problem je enostavno rešiti z vgradnjo plastičnih Oken, ki se razlikujejo osupljivo kakovost zvoka.



Tako nisi slišal, kaj se dogaja v podrobnosti v Vaš sub'jahanje, bi morala resno ukvarjati vratih, in za zamenjavo ali tapetništvo, da se doseže dober zvok-dokazilo lastnosti: verjemite mi, s pravim pristopom, daje zelo dobre rezultate. Če je vir hrupa, ki ste se nahaja v kraju, na primer, je težko sluha stara dama za zidom in TELEVIZORJA, potem pod pogojem, omejene priložnosti, to je vredno truda in preživite zvok delo s tem, da določeno steno. Tudi to je mogoče storiti le z tleh ali samo z zgornjo mejo.



Soundproofing stene, tla in strop

Za začetek zvočno izolacijo stanovanja od notranjega hrupa od tal. Najprej morate najti vse razpoke in marljivo, da jih zmanjšali za nič na primer z mineralno volno. Potem lahko daš plast zvoka-dokazilo materialov na tla, na kar v veliki meri naloga. Uporabite lahko tudi v iverne in enako je z mineralno volno.



Stene stanovanja lahko osamite ta plast drywall ali drugega ustreznega materiala. Pri delu s stropa, je bolje, da uporabite raztegne različico z uporabo plošč in mineralne volne ali steklenih vlaken: tako da boste lahko dobili neverjetno zvočni učinek.



Po tem Boste porabili veliko časa, sile in sredstva, da se zagotovi tišina v stanovanju, lahko ti zagotovim, da ostali, ki nato se Boste počutili, bodo plačali za vse Svoje stroške in Vam omogočajo, da uživajo življenje brez stresa.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика