суббота, 26 апреля 2014 г.

Streha je iz jeklene pločevine 2010-09-07 08:46:13

Gradnja in rekonstrukcija.

Streha je iz jeklene pločevine
2010-09-07 08:46:13

Življenjsko dobo jeklene strehe doseže 50 let in je odvisna od vrste zabojev, strma (naklon) naklon in nego.

V redkih purlin strehe, izpostavljenih aktivni uničenje in na dnu in vrhu. Za zmanjšanje uničujoč vpliv korozije pod, purlin ne stalno. Za več ohranjanje jekla purlin plašč ali premazan z asfaltom. Zdrobljen zaboj za pergaminom poveča življenjsko dobo strehe dvakrat.


Pomembno vlogo je igral z naklonom strehe. Na strehi z strm spust (30 do 40 stopinj) ne zadržuje prah, vlaga, sneg. Ko krošnjami streho, na strehi nabira umazanija ter razbitki, ki lahko pospeši proces korozije. Dolgo leži sneg na strehi je tudi pospešuje korozijo.

Nega jekla streha je predvsem pravočasno in pravilno barvo. Pocinkane jeklene pločevine, pobarvana v 10-12 let in potem to storite, kot s črno jekla v dveh do treh let in za kakovost barvanja - v treh do štirih letih.


Preden začnete namestitev strešne kritine, jeklene plošče obrišite bencin, jasno, umazanijo, nato olifjat, in spodnji strani listov so naslikane na eni dvakrat. Po listi bo dobro posuši, začne spravilo slike. Pocinkano jeklo se lahko uporablja takoj, brez priprave. Na stalno oplaščenje z asfalta črnega jekla iz notranjosti precej proolifit.

Preden začnete, pripravo tabela 1 X 2 m, Na enem od njegovih robov premagal območje dolžina 1, 5-2 m

Glavno orodje za strešne kritine dela: dva kladivo, eden težji, drugi lažje, drevesa'leseno kladivo - kladivo, škarje za rezanje jekla, dleto in udarec.


Listi, jeklene strešne kritine ali kovinski z'povezovanje seboj, z gub. Širina (na strehi) črke'povezovanje postelja-kratnih, in dolgotrajna. Gube so dvoposteljne in enoposteljne. Prvi in bolj zanesljivo, vendar tudi bolj zamudno. Za navadne streha je varno z'enotnosti eno-krat.

Listi z ukrivljenimi robovi za kratnih klic slike. Ti so zbrani v tabeli z eno ali dve črki ali le na celoten band. Naročila so v naslednjem vrstnem redu. Vzemite kos, in ga dal na mizo, valjani široko strani na območje, in na vladar preživijo linijo, na razdalji 10 mm od roba. Potem stanja izmeni, tako da vrstice sovpada z roba območja, in kladivom na vogalih stanja ne svetilnik vagine velikosti 10 mm, ki preprečuje premik list na mizo, potem mallet unbend rob na vseh širina pod kotom približno 90 stopinj. Po tem listu prevrat in loki kijankoj rob lista za izobraževanje vrzel 5 mm

Za upogibanje, je enaka razlika vstavi jekleni trak debeline 5 mm in poravnajte tinutul rob. Če ni jeklen trak, uporabite vezanega lesa ali plastike.


Na enak način bend drugi roba v širini stanja, vendar v nasprotni smeri. V prvo črko drugega trak na prvem robu otkrivaut ne 10 in 20 mm To storite tako, da ko se o ležeče gube dva sosednja razreda si ne ujema z napravo stoji šiv. Če naprava stoji šiv ležeče sovpadajo, to povzroča težave pri salinan veliki rob vodi, da se zlomi se je začela na ovinek.


Na dolgi strani pločevine je prepognjen rob za stoječe šiv, ki s'združujejo slike na naklon strehe. Rob bend v eno smer: od leve strani z višine 30, in iz desno - 15 mm Ko robovi so upognjene v širino na hrbtni strani (tisti, ki bo jeseni na zaboj), da markup: levo roko držite linijo, na razdalji 15 mm, in na desni - 30 mm; stanja prevrat in kladivom na linijo ovinka robovi, vendar tako, da so od 50 do 80 mm niso dosegli ležeče kratnih in ne m'Yat njih. Na prvem listu samo trak spodnji del gube so počeli do konca.

Krepjat trakovi kljamery (trakovi, jeklene strešne kritine 150 mm dolg in 30 mm široka). En konec omejitve pribil na zaboj ali več, ali, če zaboj v prevodnem strani na rob vrstice ali upravnega Odbora. Omejitve vnaprej pripravljena, narežemo na trakove od zahtevane dolžine in širine, ki jih naredi luknjo za žebelj, in nato potopite v laka ali barve.


Po band iz premagal omejitve na razdalji 500-600 mm drug od drugega. Omejitve vsako naslednjo vrstico, ki ni proti prej premagala, in v šahovnici naročila. Nato pripravite naslednje pasu in ga dal na prejšnji ena tako, da je rob nizke edge (20 mm) je bila pritrjena na visoki rob prejšnjega band. Zaželeno je, da ležeče kratnih sosednjih pasovih, ki so zamaknjeni glede na drug drugega za 10 - 15 mm

Dobro sklenitev naknadno trakovi in tesno pritisnil na njeno prejšnje in zaboj, v krajih namestitev zaponko visoko rob bend v majhne razdalje 100-150 mm Nato pripravili nov band, itd.

Končna obdelava stoji šiv lahko izvedete, ko končate namestitev vsaki vrstici ali vseh pasov na pobočju. Blizu stoji šiv začeti od slemena do previs. To počne na ta način: dajanje nizke robu kladivo, katerega širina je enaka višini mala robovi, drugi kladivo

bend visoko prirobnica pod pravim kotom, ukrivljen nosilec slemenske za 800 - 1000 mm, težko kladivo dal visoko prednost in svetlobe kladivo ovinkih ji tesno za majhno prednost.

Pred zapiranjem stoji šiv, uporaben za zaščito pred korozijo, na notranji površini (zaprta) ter barvanje ali proolifit.


Pri delu je potrebno zagotoviti, da stoji šiv so bile enake, neposredne, enake višine in dobro zaprti. Ko pokriti prvi naklon strehe, odrežite zgornji rob grebena, šolanja 26 mm za stoječe šiv, ki s'povezovanje nasprotni smeri nagib pobočja.


Pred obrezovanjem stoji šiv, ki s'združujejo trakovi, loki, da je, da jim leži na 150 mm od strehe slemenske. Po polaganju nasprotno pobočje zaženite napravo strehe - slemenjak na grebenu. Če želite to narediti, na drugi nagib zavojev stoji šiv, kot na prvi, 150 mm, nato cut off on fotografija, ki zapušča 50 mm za visoko rob popustov, višina slemena, dobro pritiskom na kratkem robu prvega pobočju visoko robu drugi pobočju in na običajen način ne stoji falets po grebenu.

Za varnost pri delu na strehi je treba dati m', ki non-slip čevlji, kot so superge. Čevlji z m'edini poleg tega ne deformira in ne praska streho.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика