понедельник, 28 апреля 2014 г.

Preparati za greznice

Preparati za greznice

Za pospešitev razgradnje odpade mase, za razkuževanje in odpraviti vonj uporabo posebnih kemičnih in bioloških preparatov. Oba imata svoje prednosti in slabosti.

Kemični proizvodi za greznic delujejo v zelo širokem temperaturnem območju, in prisotnost kemičnih onesnaževalcev odpadnih voda, ne vpliva na njihovo dejavnost. Vendar pa so vse bolj ali manj strupenih: njihova uporaba je zelo nezaželeno prisotnost drenažo in vsebine jamo latrine lahko pozneje uporabijo kot gnojilo, ker vse te droge so strup tal. Poleg tega lahko povzroči korozijo elementov design.

Bioloških proizvodov, ki so sestavljeni iz encimi in življenjskih saprotrophic mikroorganizmi. Se ne prenašajo vplivom različnih škodljivih dejavnikov, vendar z obdelavo njihovih fekalnih snovi nastala čisto, okolju prijazen, varen proizvod, pripravljen gnojilo za vrt, vrt, travnik.

Glavne droge, ki so primerni za obdelavo vsebin iz greznic so Sanex, Roebic K-47 boglioli. Za odpadne vode s pomembno primesi različnih detergentov in drugih gospodinjskih kemikalij, je najprimernejša Roebic K-87.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика