понедельник, 28 апреля 2014 г.

Sanitarne naprave: soglasja, dovoljenja

Obstajajo situacije, kjer se izbira med lokalne čistilne naprave in kanalizacijo za septic tank vpliva na položaj lokalnih oblasti. V nekaterih primerih so lahko zavrne gradnjo posameznih objektov za odvajanje odpadnih vodah?





Čeprav septic tank in lokalnih čistilnih objekt, ki imajo isti namen, pogoji za njihovo gradnjo je še vedno drugačna. To je povezano z velikostjo območja, izbira kraja njihovo lokacijo (za vzdrževanje ustrezne razdalje)in operativne značilnosti (na primer potreba po vstopu gosta tank avtomobila na septic tank in odvajanje prečiščene vode iz lokalnih čistilno napravo).



Lokalnih čistilnih rastlin z bioreactor z aktivno blato, je lahko nameščena na katerem koli kraju. Obdelane vode lahko uporabi za zalivanje vrta Lokalnih čistilnih rastlin z bioreactor



Najbolj pomembna stvar je Splošni načrt razvojnih


Iz zahtev Splošnega načrta razvoja mesta je odvisna mogoče zgraditi konstrukcij za odplak. Če mu zagotavlja za povezavo hiše na kanalizacijsko omrežje, je vprašanje gradnje posamičnih objektov za odvajanje odpadnih vodah izgine sama po sebi. Medtem ko je načrt, ki je v veljavi, njegove zahteve so obvezne za razvijalce.

Če ni načrta...


Če glavni načrt je manjkalo, in občinski Svet za neznanega razloga ne sprejme v tem primeru je odločitev o načinu gradnje ozemlja, ki jih vodja posameznih uprave. Ta rešitev je potrebno za predmete, ki zahtevajo gradbeno dovoljenje.

Odločitev o izgradnji pogojev ni prekinil sanitarne zahteve, kakor tudi glede varstva okolja.

Gradnja objektov za odvajanje odplak


Po sprejetju v februarju 2011, zakona Ukrajine "On uredbe urbanizem dejavnost" razvoj gospodinjstev, države in vrt, zemljišč, parcel, ki temelji na gradnjo potni list. Gradbeništvo potni list določa kompleksno urbanistično načrtovanje in arhitekturne zahteve za lokacijo in konstrukcijo hiše (ne več kot dveh nadstropjih in območje do 300 m 2), stavbe in konstrukcije, garaže in elementi izboljšave. V skladu s temi zahtevami vstopi in gradnja objektov za odplak.

Za pridobitev gradbenih potni list, razvijalec predloži pisno vlogo za enote, ki je odgovorna za arhitekturo lokalni javni organ (uprava). Izjava:

• kopijo dokumenta, ki potrjuje stvarna pravica na zemljišču parcela ali pravice do njene uporabe;

• skica predlaganih razvoj, z navedbo razdalj do drugih spletnih strani.

Na podlagi predloženih dokumentov, ustrezni organ izda gradbeno potrdilo z specifikacija zahtev za stavbe.

Če ste načrt za izgradnjo novo mesto, izgradnje objektov za odvajanje odpadne vode je le eden od elementov potni list.

Podlaga za zavrnitev izdaje gradbenih potnega lista je neskladje med nameni plot zahtev za prostorsko načrtovanje dokumentacijo na lokalni ravni.

Za gradbene projekte, ki vključujejo gradnjo potrdilo, razvoj gradbeni projekt se izvaja izključno na zahtevo stranke. To pomeni, da stranka po svoji lastni presoji, ki spoštujejo ustrezni gradbeni normativi in predpisi in sanitarne standarde, lahko zasnovana in zgrajena zgradba ali struktura.

Gradbeništvo potrdilo, ki je osnova za začetek gradnje.

Oblikovati in graditi tako, da:

• ne ustvarjajo omejitve ali zapletov stanovalcev v sosednjih območjih;

• ne ustvarite nevarnost za ljudi ali premoženje;

• ne vodi do poslabšanja sanitarnih pogojev;

• ne povzroči škodo okolju in ne krši ohranjanje starih spomenikov.

Pomembna odločitev


Glede na različne pogoje, povezane z gradnjo septic tank in čistilno napravo, je bolje, da dobro premislite, kako boste rešili problem odplak. Sprememba načrtov kasneje, po pridobitvi gradbenih potni list, lahko privede do dejstva, da nekaj dela, boste morali začeti iz nič.

Na ozemlju, ki je opremljena Kanalizacijskih


Ne smemo pozabiti, da gradnja septic tank ali lokalne čistilne naprave je mogoče le na območjih, ki nimajo tehničnih možnosti za povezavo hiše do komunalnih kanalizacijskega omrežja.

Lastniki hiš, ki se nahaja na opremljeni Kanalizacijskih ozemelj se mora povezati jih do obstoječe Kanalizacije.

Na območjih, kjer kanalizacijsko omrežje ni na voljo, je po svoji konstrukciji, lokalni organ lahko od lastnikov o pristopu parcel z septic tank. Ta zahteva ne velja za spletna mesta z lokalne čistilne naprave.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика