суббота, 26 апреля 2014 г.

Kopalnica sanj

Znaki pravilno urejena kopalnica - da, udobno pohištvo in sodobni sanitaryware. Nekaj idej in nasvetov o dogovoru.

Če kopalnica je okno, dal kad poleg njega. Če prostor omogoča, kopeli, ki se lahko predložijo, ne samo za steno, vendar se v centru mesta, nasproti okna, in nečimrnosti korita post v nasprotni koti, ki visi nad vsako ogledala. V tem kopalnica lahko dve osebi.



Namestitev dveh korita v Zalivu okno omogoča optimalno izrabo naravne svetlobe in prostora. Na isti steni - drevesa'lesene police za brisače in pripomočki.

Dobro premakni - če sheathe kopalnica wall ogledalo listov: prikaže povečanje dekoracijo sprejem, ogledala vaulino razširite majhen prostor v sobi. Z ogledali je polkrožno sobo se lahko pretvorijo v krogu, dajanje minimalno polkrožne kad blizu ogledalo.



Kopel-slog zdravilišča. Kombinacija bele sanitarne keramike z nevtralno ploščice in čokoladno rjava mozaik. Toplo rdeče dodatki, kot poudarki.

Sodobna kad je iz litega železa, nerjavečega jekla, bakra, akril. Pomanjkanje kovinski kopeli - so "chill". V tem smislu "toplo" izgleda kad izdelana iz bakra, ni grozno, da vzpenjanja. Obrazec kad je lahko samostojna, pravokotne, ovalne ali classic "na nogah". Soba videti bolj prostorna, če želite skriti kadjo in tuš kabino v NIS. Na stopničke v sredini sobe, kopeli, je bolje, da dajo v veliko sobo, ki se odločijo za to, kopalna kad ovalne tako lažje priti okoli. Lupine, ko je bolje, da dajo bližje izhodu. Izberite korita globoke sklede, ne bo voda razprši v različne smeri.



Črna kad. To stilsko dramatično kopel izžareva razkošje. Črne ploščice na stenah in na tleh, globoko namakanje kad za popolno sprostitev.

Barva rešitev, se lahko razlikuje - na primer, svetlo rdeče stene in tla v black in white stripes. Uspešna kombinacija modre, bele in zlate: snaa keramične ploščice z zlatimi poudarki na stene. Tla so lahko bolj zapletene vzorce, in zgornjo mejo, je bolje, da pustite svetlo. Tako inter'notranjost fit minimalističen pipe in pribor.

Belo barvo v kopalnici vedno primerno, da ustvari občutek čistosti in vizualno širi prostor. Če je soba majhna, stene in pranje pas, je bolje, da revet s trdimi, svetle ploščice brez nepotrebnih okrasnih elementov. Zračne zavese ustvarite tudi učinek veliko prostora.



Svetlo granitnih kock na tla in stene. Nevtralna barva, cleanness in red.

Če želite, nekaj nenavadnega, dal v kopalnici, stoli v slogu Ludvika XV, pokriti s krpo, tako sobi bo podobno kopel v stari francoski priteče v park. Krpo, ne bi bilo suho, zagotoviti zadostno prezračevanje. Windows lahko visi odtenki Roman, na polici za kraj opremo in stvari, ki dopolnjujejo slog.



Naravni kamen in les prinese toplino v ta nevtralna kopel v hotelu slog.

Dobra rešitev za državo, hiša je kopalnica, s pogledom na dvorišče ali vrt. Stekla particijo lahko spusti v hladnem vremenu, ki zapušča svetlobe. Pas duša je mogoče ločiti, s premično particijo, in prosti coni je treba skriti. Jedrnatosti pri izbiri pohištva in dodatki, ki so mešanica v obliki in barvi. Malo stvari se lahko namesti na korito, brisačo - na kovinsko držalo pod umivalnikom. Naravnih materialov, minimalističen, kopalnica sklopi in pribor.

Kopalnica je prostor visoka vlažnost. Če Vam je všeč, da se glasi, leži v kadi, in se odločili, da naredimo polico, knjige, ki jih je treba skrbno varovati pred vlago, na primer, z uporabo paregoric. Stene v kopalnici okrašena drevesa'lesene plošče, pokrijemo s posebno sestavo, ki ščiti pred vlago. Za ta namen dober, hrast in macesen, ostanejo v vodi postanejo močnejši, iz eksotičnih vrst, se šteje, da vodoodporna wenge in iroko.

Fotografija: www. idealhomemagazine. co. uk



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика