понедельник, 28 апреля 2014 г.

Stenske obloge shpuntovannyh desk

Stenske obloge shpuntovannyh desk

Pritrditev stenskih okraskov, lahko nadaljujete z namestitvijo plohi. Pokrivna do višine prsi, je običajno nameščen na obodu prostora. V tem razdelku, vendar pa je opisano, kako namestite terminalske plošče v tem primeru, če obstaja samo ena stena (še posebej, če pokriva stene, od tal do stropa).

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Deske obdelave glede na tirnice in robovi plošč je dober način za diverzifikacijo velike površine stene.

Plošče lahko pribil skozi sprednji strani, ob oblegali klobuki dobojnikom in zashpatlevat. Vendar pa, več prikaži je pridobljen za povezovanje z žeblji plošče skozi kluba ali pri uporabi zaklepanje posnetke, ki varno Odbor za regijo, ki ima utor. V vsakem od teh primerov, določitev blizu sosednjih Odbor.

Pred namestitvijo namočite Odbor oplaščenje v zaprtih prostorih za več dni. S tem se zmanjša tveganje, krčenje ali razpokane kože po namestitvi.

Koristne nasvete

Ko obloge stene včasih boste morali premakniti stikala ali vtičnice flush. Izklapljanje napajanja, iz'odklopite in ga odstranite z ohišja iz vtičnice. Blizu vtičnice, in kraj, v ogrodje tako, da robovi so bile okrašene poravnan s površino. Ko je zunaj objavo nohtov dekorativni trak okoli obodu ohišja stikala, tako da to ni bil na površju. V vsakem primeru, pritrdite montažno držalo kratek trak za pritrjevanje koncih plošče.

Korak 1

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Medtem ko zajema le eno steno, mora biti tesno prilegajo k sosednji steni prvi in zadnji Plošči. Cut Odbor za dolžino. Dajanje rob plošče z zarezo na stranski steni, namestite Odbor vertikalno libelo in začasno pritrdite žico, žeblji na vrhu in na dnu palice.

Korak 2

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Kraj ce blok in svinčnik na vrhu sveta. Pritiskom na polje, na stranski steni, blok in vodi svinčnik na Krovu navzdol, ki imajo na Krovu steno profila. Odstranite Ploščo, fix it na delovno mizo in cut fret videl skupaj profil linije.

Korak 3

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Premagal prvega Odbora za letve, odpeljal nohti pod 45 stopinj skozi kluba. Dobojnikom bi klobuki pod površino, tako da je greben je lahko za vstop v utor na naslednjo Desko. Zamenjajte naslednje Odbora in premagati njene nad obrvi. Če glavniki tanek, drill jih v majhne luknje za nohte.

Korak 4

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Na zadnjem Vozilu, bo morda potrebno, da prilagodi na širino (videl ali letalo) ali, če oplaščenih samo eno steno, profil stranskih sten. Če oplaščenih nekaj stene, v stenah notranjega kota namestite prvi upravni Odbor druga vrsta tesen rit iz strani kože in nohtov je v mestu.

Korak 5

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Na zatožni klopi, a pokrivna na zunaj kotu začasno pritrdite na zadnjo Ploščo, tako da njegov rob je zavzemala za velikost kota. Uporaba paneled steno, kot vodnik, uporabljajo Odbor, ki deluje na vrstico rezano. Odstrani ta Odbor in varno napravo. Astrogate ali odreže odvečni kos Odbor na črte.

Korak 6

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Cut luknjo pribor, uporablja svoj oris na Krovu. Zavarovanje Odbor na klopi za vrtanje v vsakem kotu ce luknjo. Vstavljanje žaga v luknjo, in videl kos Odbor na pot.

Korak 7

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Vodoravne črte, za pokrivanje okno ali vrata pobočju in na koncu zunanjega kota ne bi smeli priti robov kota na debelini obloge plošče. Za tesnjenje obraz plating prilagodite plohi, deske v širino rit (tudi trakovi) in nohtov je na koncih letve.

Korak 8

Stenske obloge shpuntovannyh desk
Za obdelavo vrhu jadro cut plošče z širina je enaka razdalji od sprednji del ohišja na steno, in zahtevano dolžino. Konci kotni trim tabel za s'enotnosti, v stanje. Nail teh odborov, na vrhu trupa. Reiki glede nohtov sprednji strani plating, potapljanje in zashpatlevat klobuki.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика