понедельник, 28 апреля 2014 г.

Kako zgraditi cesspool

Kako zgraditi cesspool


Cesspool je preprost in poceni način, da zagotovi Kanalizacijskih zasebni hiši ali Villa. Lahko prilagodi vsak zaprti tank, Kjer lahko dobite kontaminiranih domače odpadne vode. Mnogi ljudje se soočajo z vprašanjem, kako zgraditi cesspool. Izbrati pravo mesto za pit, morate vedeti, in v skladu z ustaljeno sanitarne norme. Razdalja med hišo in skladiščenje odpadnih voda ne sme biti manj kot pet metrov.

Za gradnjo jamo latrine se uporabljajo monolitnega betona, armiranega betona, obroč ali oblikovani opeke. Če je visoko, kjer se podzemna voda uporablja za zunanjo hidroizolacijo. Ena od variant, zagotavlja pokopati kovinski ali plastični posodi. Znesek jamo latrine je določena s stopnjo odpadne vode na število družinskih članov.

Prekrivanje jamo latrine je bolje, da armiranega betona z Lk, ampak to je kot nalašč, in lesenih plošč, ki vključujejo izolacijo pad. Tesnilo je sestavljen iz mineralne volne ali Stiropora, ki je bila prej pokrita z polietilenski film. Višina jamo latrine ne sme biti več kot tri metre. Da bi bilo jasno, v prekrivajo, je treba zagotoviti bivanje Luc.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика