понедельник, 28 апреля 2014 г.

Kako izbrati septic tank

Kako izbrati septic tank

Pri gradnji države hiš velik pomen pravilno organizirani kanalizacija. Obstajata dve možnosti: centralizirani in posameznih kanalizacijo. Ko velik izbor greznic na trg, se morate odločiti, kako izbrati septic tank za spletno stran tako, da ustreza Vašim potrebam.

Obstaja več vrst greznic. Najcenejši septičnega kumulativno in ni odvisna od porabe električne energije, ko pa se uporablja je vedno treba spremljati raven zmogljivosti in bo pogosto povzroči vakuumsko. Drugo septic tank z filtriranje dobro ali polje za filtriranje je tudi precej poceni v ceno energonasos. Vendar je njegova pomanjkljivost je krajši filtracija wells (do 5 let), po katerem boste morali spremeniti dobro ali področju. In to vpliva na dodatne stroške, čas in najti novo mesto v dobro ali področju.

Pred kratkim, lastniki države hiš se je začela, da kupujejo bolj kompaktne in praktične, postaja za globoko čiščenje. Pri uporabi takih postajo obstaja odvisnost od porabe električne energije. Toda njena učinkovitost, visoko stopnjo očiščenja, gospodinjskih odplak plača stroške za njen nakup. Mimogrede, prečiščene odpadne vode se zbirajo v posebnih posodah in uporabo te vode za zalivanje vrta.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика