суббота, 26 апреля 2014 г.

Sol na fasadi in nadzor

Pogosto zidane stavbe - hiše, vrt arbors, ograje pojavijo belkasta, untidy spot dvig, in pasme. Ta grozljivka je ime efflorescence. In kar je najbolj pomembno, da prej, ko začnete, da jih odpravi, lažje bo za spopadanje z njimi.






Efflorescence se pojavi, ker se premikajo skozi material vode vsebujejo raztopljene soli. Najprej videz stene saltpeter je izpostavljena poroznih materialov. Za primer opeke vsrkajo veliko vlage, ki se premika v svojem kapilare. V suhem vremenu ledu prosto solno raztopino rogoz površini stene, vlaga izhlapi, soli kristalizira, zapusti beli cvet.

Diagnoza

Da bi premagali efflorescence je treba rešiti dva problema. Prva je odstranitev obstoječih madežev. Drugi in preprečevati njihovo nadaljnje pojav. Najprej se odloči za preprosto uporabo čistejše. Drugi, ki uporabljajo vodo-nepropustno agent. Ampak tukaj pokopan nekaj težav: kemijska narava efflorescence spoznati sebe ne bo delovala. Lažje zaupajo, to delo strokovnjakom gradbenih podjetij glede na vrsto in lokacijo efflorescence mogli ugotoviti vzrok za njegovo izobraževanje in načini, kako se spopasti z njim.

Jasno obstoječih lise, ki lahko svoje. Vendar pa se popoln anti-sol ne obstaja. Boste morali poskus, s kemično čiščenje spojin in primerjati rezultate.

Čiščenje

Če želite odstraniti steno saltpeter, obstajajo orodja, ki je sestavljen iz površinsko aktivnih snovi, kislin. Z uporabo teh odstranjevalec morajo biti zelo previdni, saj se te snovi lahko povzročijo škodo v primeru napačne uporabe. Da se prepreči težave, morate uporabiti zaščitna očala in rokavice. V primeru vdora snovi na kožo, sperite z vodo.

Enako zdravljenje tehnologija je izjemno enostavna. Drog, predhodno raztopljene v vodi, dal na steno krtačo. Po pol ure vozilo se spere z vodo.

Preventivo pred efflorescence

Glavni problem leži v dejstvu, da material se lahko do nekaj kilogramov soli. Eden od ostrih temperatura spusti in efflorescence bo spet pojavi na material. Kako se izogniti tako dolgo obdobje?!

Obstaja rešitev! Bi proces material je vodoodbojen, impregnacija - nepropustno agentov. To je treba storiti takoj, ko se stena je bila suha po pranju. Popolnoma in v celoti, če želite izvesti ta postopek, po polaganje sten.



Repelenti dal na suho površino gradbenih materialov z valjčkom ali čopičem. Rešitev je v procesu prodre v vse razpoke, voda lahko začne. Po površini se suši, se zdi, vodoodbojen lastnosti.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика