понедельник, 28 апреля 2014 г.

Sendvič plošča, Kaj je to? 2010-03-11 13:48:21

Gradnja in rekonstrukcija.

Sendvič plošča, Kaj je to?
2010-03-11 13:48:21

Kaj so sendvič plošče.

Sendvič plošče s'pojavil na trgih še vedno deklic'anost leto. In za skoraj dvajset let te vrste plošč se vse bolj pridobivajo prednost gradbeniki in domačih podjetij, da aktivno obvlada proizvodnjo teh izdelkov, katerih kakovost ne priznati uvoziti, in je veliko cenejši.

Torej, kaj je sendvič plošče? To sta dva iz pocinkane jeklene pločevine, med katere leži plast zvočno izolacijo z nizko toplotno prevodnost, ali peno ali mineralne volne. Lastnosti teh dveh materialov, ki niso pod seboj, le eno ploščo s peno, je veliko lažje kot z vato. Sendvič plošče so razdeljeni v dve vrsti: za stene in strehe, z različnimi specifikacijami, načelo namestitev in montaža, kot tudi lastnosti. Če želite zgraditi hišo iz sendvič plošč, enostavno in hitro. Ko Foundation je pripravljena za namestitev plošče, ki lahko traja samo en dan, to bo delal, in napeljav, vodovodnih in ogrevalnih in drugih sistemov.

Pravzaprav, nekaj podobnega sendvič plošča je izumil nazaj v 30-ih letih prejšnjega stoletja. Tudi takrat ljudje so se udeležili tudi kot hitro in enostavno zgraditi hišo. Toda v tistih dneh ni bilo sodobnih materialov, ki se razlikuje enostavnost, vzdržljivost in nizko toplotno prevodnost, zato izumov ostalo nič opraviti, ampak čakati na boljše čase. Torej, v 60-ih letih prejšnjega stoletja, je Ameriško podjetje, "Alside" izdelani v skladu s sodobno tehnologijo, tri-plast sendvič plošče. Nov izdelek je takoj postal priljubljen in povpraševanja, izboljšano množično proizvodnjo. Od takrat, hitro postavili stavb je začel rastejo kot gobe po dežju. Sendvič plošče imajo veliko prednosti v primerjavi s konvencionalnimi gradbenega materiala, kot sta opeka, beton, drevo. Na primer, je nizka cena, ki omogoča znatno zmanjšanje stroškov stanovanja. To je lahek, vzdržljiv design, ki je enostaven za namestitev in ne zahtevajo dodatna izolacija in polaganje izolacije. Prenova je tudi zelo preprost. Izolacijske plošče urejen tako, da v zimskem času toploto v hiši, tako da se ogrevanje je lahko minimalna, in v poletnih mesecih v tej hiši dovolj kul in dobro soundproofing omogoča gradnjo stavb v območjih z visoko stopnjo hrupa obremenitev (bližina letališča, železnice, avtoceste in tako naprej ). Plošča je zelo lahka, tako da ne bo težav z dobavo in se lahko izvede tudi v njegov avto in Temelj ni velika obremenitev, in to ne bo izginejo na nestabilno podlago. Zaupnost trajno: ne manj kot 25 let, da je veliko, če upoštevamo stroške in hitrost gradnje.

Ko montažo in namestitev plošče so pritrjene na posebne okvir iz lesa ali plastike. Plošče imajo dve vrsti montaže: plošča, plošča sama. S'plošče, ki so povezani s pomočjo vijakov ali s pomočjo posebnih spojin. Najbolj pomembna stvar pri gradnji plošče je opazovanje pravilnosti'enotnost sklepov, in to ni tako enostavno, ker to vpliva na vdor hladnega zraka med ploščami in vdor vode in razvoj plesni. Da je bil načrt ni deformirana, da ni potrebno, da bi namestitev med različno temperaturo zunanjega zraka, oster hlajenje ali segrevanje. Ko montažno ploščo sklepih so napolnjene: mastic tesnilnih mas, poliuretan obloge, izolacija, upihnil gradnje pene so lahko iz folije, da bi ne prišel vlažnost. Po pravkar naložil posebne okrasne nashchelnik skriti vse sklepov.

Gradnja sendvič plošče, znano kot kanadski tehnologije gradnje hiš.

Mnogi ljudje mislijo, da je hiša take plošče nepraktično, da so krhko in negotovo, da ko je veter močan, se bo vse simbolov " scatter " kot hiša iz kart. Noo to ni tako. Gradnja plošče, ki se uporabljajo v državah, kot so Finska in Kanadi, in je precej ostro podnebje. Vendar v Ukrajini take plošče si zaslužijo prednost z veliko hitrostjo, čeprav nekateri verjamejo, da je bolje, da so za gradnjo skladišča, delavnice in hangars in trgovanje paviljonov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика