вторник, 29 апреля 2014 г.

Bi betonski mešalnik od običajnega sodih

Želim, da delijo informacije o tem, kako je betonski mešalnik z rokami. In najprej sem preprost, in potem, ko glasnost betona je povečala, napredka in električni mešalnik! Kaj bo to zahtevajo? In kaj orodja, ki sem jih uporabil, da bi olajšali delo? Odgovor je podan v nadaljevanju.


Ponujamo za Vašo pozornost domače betonski mešalnik od običajnih 200 litrske sode, ki je vodoravno nameščena na delo gredi. Da bi dobili rezultat znotraj mešalnik, mora najprej biti priložena d-pad za visoko kakovost mešanje betona: zaradi ekscentrične vrtenja sod in je "paketa". Tako vam samo 8-10 obrne sodih in konkretnih rešitev je pripravljena za uporabo.


Tako, domače betonski mešalnik to je zelo priročno, če pa želite, da se počutijo objektov v polnem pomenu besede, poskusite naslednje: sem naredil drugo verzijo in mi je zelo všeč. In to je, kot da ste razumeli, kako sem električni mešalnik, in tudi z rokami. Njegova oblika je zelo razlikujejo v svoji enostavnosti od običajnega gravitacijsko mešalniki za beton, izdelan v tovarni.


Proizvajalec sem začel zdravljenje spet normalno sodih. Z ruleto in kabel sem lahko z lahkoto našli center na pokrov in na dnu soda sama. Nato na sredino vaš ponižni služabnik potrebno vrtati lukenj, da se prilega na gredi, kot tudi ustreznih vijakov luknje za pritrditev prirobnice, s katero boben enota tesno s'združeni z gredi. Nato je vzel gor sander in odrežite sod Lk: vzel sem 1/3 premera, in lahko storite, kot želite. Nato cement mixer je trajnostno, je potrebno kuhati nad jekla v obliki črk In dveh nogah, in uporaba segmentov okrepitev za krepitev jih s seboj.


V sod, se postavi utor ali nabiralnik, ki je potrebno za razkladanje betona, in včasih, glede na količino dela pod cevjo, spremenite lahko pladenj, ustvarjen z osnutek in bo drenaža beton v jarek. No, da bi betonski mešalnik potrebujete tudi, da zaloge dveh stavbah,-z ležaji. V vsakem od objektov je treba dve ležaji, ki imajo enake zunanje, vendar različnih notranjih premerov. Oglejte ležaj, ki ima večji notranji premer, in vstavite tam segment cev, ki je nato varjene na eni strani betonski mešalnik.

Zaradi takšne segmente, se lahko enostavno vrnete, da odstranite betona, in v notranjo ležaji, ki imajo majhno luknjo, vstavite gredi, ki teče skozi vzmetenje. Če imate, ne vpliva s, različnih velikosti, traja štiri enake ležaja, in ga dal na gredi skozi Bush. Za kaj bi bilo na dnu soda je ostala ne gostila rešitev, sem varjene na gredi v različnih krajih štiri zelo lahki, rezila nenavadne oblike, izdelan iz kotov 25x25 mm


In druga je, da uporabite eno zelo pomembno točko, da bi za rešitev, je bolje, da pustite, mala vrzel (1-2 mm) med rezila in steno soda. Ne mislite, da je to ruševin bodo obtičali: ne, glavni del mase, ki bo šel skozi navzkrižno kos betonski mešalniki. Hvala, da motor se bo zagnal z najmanj stresa, tako napravo lahko določite in enofazni motor, ki ima kondenzator preklop v omrežju. Nujno je, da se delovna hitrost vrtenja gredi bilo več kot 48 min, nato pa vmešajte v zmes bo treba poškropiti. Tudi, če vaše spletne strani ni priključen na elektriko, gredi lahko treba obračati ročno, s katero mu je podobnost kolo kolesa. To bo močno poenostavi opravilo, kako pripraviti rešitev.


Mnoge zanima me ljudje sprašujejo: kaj je bolje izbrati pravi motor za betonski mešalniki? V večini primerov, vrste motorji in oprema osnovna vrednost nimajo. V naslednjih si primer, sem uporabil moč motorja 2, 2 kW, 1500 vrt. / min, kot tudi rdeče'yachnogo menjalnik. Za motor je povezan v omrežje uporablja samodejni preklop in vrsta vtiča IE-9901'enotnosti. Ta menjalnik je zaželeno, da je bil z cilindričnih zobnikov: on mora iti Skupščine z električnim motorjem.


Gradnja sama je idealno izumili, da mi je, da pasu napetosti je zaradi teže električni motor: s to zasnovo je zaščitena z motorja proti preobremenitvi. Vprašanje pa je, kako od tam, da bi dobili pripravljena rešitev? In odgovor je preprost: ko mešalnik, samo postavite ga na eni strani: držite ročico, ki je zavarovano s strani. Nato vrtijo lopatice, betonski mešalniki mora priti pripravljen teža v posebej pripravljen prostor za to. V kolikor sod stojalo'povezana z ležaji z delovnim gredi, njeni prevračanja ne bo težko.


Tako kot ste videli, da bi betonski mešalnik s svojimi rokami ni preveč težko. Je enostaven za uporabo in, kar je najpomembneje, je gospodarstvo. Poleg tega, je lahko zelo koristno v domačem gradbeništvu.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика