суббота, 26 апреля 2014 г.

Kaj je bolje, da ne vrtina ali dobro?

Imajo lastno hišo ali zemljišče, pogosto soočajo s problemom Centralne oskrbe z vodo. Da bi se rešili iz te situacije je mogoče zgraditi tudi, ali delaš dobro. Kaj je bolje: dobro ali vrtina. Na ta vprašanja bomo odgovorili v tem členu.




No, v bistvu je v stiku z vodonosnika. Kakovost vode iz dobro, še posebej v bližini velikih mest, odvisno od tega, na lokaciji v bližini jedra velikih industrijskih podjetij. V bližini vasi enako škodljiv dejavnik naloži jamo latrine, greznic in kemikalij.

Dobro dostupatsya za vse vodne plasti in zagotavlja visoko kakovost pitne vode je stalno. Kakovost vode za zaščito globino vode moč tal. Seveda je bolje, da vaja dobro.

 

Gradnja vodnjakov je treba začeti s projektom, zaradi različnih hidroloških razmerah na lokaciji. Globina in oblika se razlikujejo glede na geološko strukturo, metodo vrtanja, delovanjem, na območjih, sanitarne zaščite in drugih. Treba hidrogeoloških podatkov na podzemno vodo je mogoče dobiti v posebnih primerih. Glede na vloge vode se bo spremenila cena vrtanje.

Kadar delamo dobro?!

Kraj za vrtanje, je treba izbrati najmanj razdalji 15-20 m od wc in greznic. Temelj hiše, je treba odstraniti najmanj 5 m. Območje je treba strogo horizontalno.

Kako preveriti kakovost vode v dobro?!

Vode, odvisno od tega, globina vodonosnika, se lahko uvršča v naravnih fosilnih. V tem primeru, da ga uporabljate, boste morali vpoklicati več dokumentov. Vendar, globino vrtina ne zagotavlja kakovosti vode. Probuiu vsaj 100 m, še vedno zatekajo k pomočjo strokovnjakov, ki bo sposobna kvalificirano analiza kakovosti vode. Je potrebno k ponudbi mehanski filter za zaščito vode. Ampak vodi sistem zdravljenja ni potrebna, če je voda izpolnjuje vse zahteve.

 

Na materiale, informacije in gradnja portal www. stroimdom. com. ua


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика