понедельник, 28 апреля 2014 г.

Kako postaviti hišo na parceli. 2010-03-12 15:02:44

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako postaviti hišo na parceli.
2010-03-12 15:02:44

Kako postaviti hišo na parceli.

Vsakdo si želi, da veste, kako zgraditi hišo, ki je v njegove individualne želje in zahtevo, in vsakdo razume, kako udobno v hišo, kjer je vse, kar je organizirano, kot je želel, in sanjal. Harmoničen dom za osebo, ki je njegov svet, kjer živi svoje sanje, svoje ideje, misli in dejanja. Kraj, kjer ljudje lahko sprostite, delo in zabavo, in preživeti nekaj časa s sedmimi'družina in prijatelji, za življenje, za ustvarjanje coziness in družine duha. Doma bi moral biti udobno in skladno z okoljem, tako rekoč, okrasitev prostora.

Za vse to prevesti v realnost, je treba razviti pristojni in pravilno lokacijo projekta hiše na parcelo. Na Splošno, vsi načrtovanje spletne strani nahaja se glede na lokacijo hiše, ki je bistvenega pomena pri' - načrtovanje predmeta. Prvič, imajo hišo, in potem, je, in vse druge strukture, komunikacije in sadovnjakih.


Prvo pravilo lokacije stanovanjska hiša je, da vse večje Windows s katerimi se soočajo na Jugu, ali vsaj v Jugo-Vzhodu ali Vzhodu. Ta lokacija Južni hiša je na parceli omogoča, da vnesete hiše čim več svetlobe, kot je mogoče, ki bo znatno prihranite energije. Z Windows bi moral iti na mesto, da spletno mesto je bilo gledati kot pogosto, kot je mogoče.

Če zemljišče je ravno in teren je ravno, nato pa obravnavati zgolj estetske vidike lokacija hiše, kot tudi dejavnike, objekti na' vhod in pristop k hiši. Če zemljišče je v hribovitem območju, hiša je bolje postavljen na hribu v ravni podtalnice je bila nižja od ustanovitve. Če ta rok ni mogoče, potem bi umetno ukrepi za odstranjevanje podzemne vode iz Fundacije. Da bi se to ne zgodi, je potrebno zgraditi sistem za odstranjevanje atmosferske vode, kot tudi za študij navpično postavitev.
Če hiša se nahaja na majhnem naklonu, za ideal horizontality treba zgraditi nasip. Če objekt brez kleti, je koristno, da mesto na pobočju do 7%, in na pobočju 5% posypaetsya terenu. Če je hiša ima klet, ki je vzporedna s obris njegovega opremljen z naklon do 12%, in vhod je iz obeh strani. Če je naklon je 8-12%, vhod opraviti z Gorskem strani. Sicer del prostorov bo pokopan v podlagi.

Na Splošno gradnja na pobočju zahteva dodatne napore. Če strmine strmine večje od 1:2, gradimo za zemljišče, ki je bilo trajnostno, dodatne ure in podporo. Plaz nagnjena pobočja so dejansko nevarni plazovi, in gradnja jih vključuje namestitev celotno dodatne sisteme.


Hiša mora biti v p'ATI-šest metrov od roba zemljišče, ki meji s ceste. To je potrebno za odprte hiše spadajo prah in hrup. Tudi, da okrepi učinek, ki jo je mogoče organizirati varovanje med plot in po cestah'SNA cesta dom poveča kolikor hiša oddaljeno od ceste. Sosednje parcele so umikajo vsaj tri metre. Posebno preprečevanje požarov norme določitev razdalje med stavbami, tako imenovani ogenj odmori, ki so odvisni od uporabljajo v gradbeništvu in zunanje zaključna dela in gradiva. Obstajajo izjeme od tega pravila je, ko dom zgrajena dolgo nazaj in vse, ki prebivajo na isti ravni, na isti liniji.



Nato boste načrt na parceli objekti in komunikacije. Vse to je upoštevati z vidika življenja in želje sedem'th, ki živi v hiši. Če je hiša se nahaja v mestu in sedem'I-državljani, na mestu, kot pravilo, so arbours, poti, vrtovi, umetno zbiralnik, cvet postelj. Če sedmih'imam raje podeželski način življenja in samooskrbno kmetijstvo, načrtujemo zelenjavni vrt, prostor za živali, pod vrtnih orodij, itd., Lahko vse pomožnih kmetijskih objektov, v'spoji v eno področje. Zdaj projekt stanovanjsko hišo in pomožnih stavb, se prenese na Splošni načrt mesta.
Pri načrtovanju Pref'ASCO dom zemljišča, parcele, upoštevati lokacijo, načrtovanje komunikacijskih sistemov, pam'ne pozabite, da na njih graditi hiša ni zaželeno.
Lelo Splošni zaključek, vse našteto je lahko razdeljena v odstavke. Torej, kaj morate upoštevati, ko Pref'jazz hiša lokacija:


1. Lokacija hiše na straneh svetlobe.
2. Teren, na katerem se nahaja mesto.

3. Kako je "Rdečo črto" - črta med mestu in v prometu.
4. Protipožarne predpise in pravila.
5. Razdelitev con in struktur na mestu, kot tudi komunikacije in iz'dostopne ceste.

Načrtovanje spletne strani strinjati se morate lokalne arhitekturne upravljanja, ki zagotavlja, da je mesto še ni zgrajena naključno in haphazardly. Arhitekturni izgled in dekor lokacijo je treba ohraniti. načrt . V vsaki občini, mestu ali majhne vasi, obvezno'zagotoviti, da je v dokumentu, ki se imenuje načrt razvoj. To je v ta načrt so glavnih urbanih ali podeželskih razvoj. In odstopanja od tega dokumenta je strogo usklajen z upravo, nato pa spremenite načrt.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика