суббота, 26 апреля 2014 г.

Dve ravni strop z rokami.

Dve ravni strop z rokami.

0%
344


Če vam na drugo raven, na stropu ni zelo velika in zaščitnih cevi, mora biti le 7 cm, je priporočljivo, da take metode, ki bodo razpravljali kasneje.


Prvi atraves že pokrito z mavčne plošče strop prihodnosti oris in spuščanje. V tem primeru, ta drugi ravni treba polkrožno. Če želite to narediti, imamo izdelane improviziranih kompasi. Za ta namen je jeklene žice, na enem koncu smo Pref'zvezal posadke in druge s svinčnikom. Smo narišite zanko.

To je tisto, kar imamo. Za najboljše rezultate, boste lahko porabili več takšne poti različnih loka. Nato boste lahko primerjali in izbrali tistega, ki bo bolj primerna.

Naslednji korak je, da se profil prilagodljiv. Za to smo cut iz dveh straneh z koraku približno 4 glej Lahko narežemo tudi za roko in škarje.

Pritrditev na profil zgornje meje na contour line. Pritrdi na strop z vijaki za kovinske 35-kami (njihova dolžina v mm) na okvir predhodnega modela.

Zbrati dodatne okvir, vsi, saj običajno montaža suhomontažnih stropnih.

Vgrajena drywall okvir, samo ne pozabite, da bi kabel za svetilke.

Od konca ter obdeluje stanja drywall. Lahko uporabite obokana, drywall, ali rez na 5 cm drywall, ki je na dosegu roke, in ga namestite.

Ta metoda je dovolj dobro. Ne samo za vse projektne ideje, da bo naredil. Ta metoda se lahko uporablja za polkrožne oblike in ravne črte.


Vir: mojdom. omr. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика