вторник, 29 апреля 2014 г.

Tehnologija, pleskanje stene z rokami

Vse izbrane tehnologija, pleskanje stene z rokami če želite začeti s pripravo stenske površine: da je treba zagotoviti, da stene izpolnjevati tri osnovne zahteve, ki so bile gladke, suhe in čiste. Vendar pa so ti pogoji, da zanemarjajo očitno ni vredno, drugače, rezultat vsa popravila lahko šel po zlu. In na Splošno za slikarstvo deluje v hiši je treba jemati z vso resnostjo.


Če se v postopku priprave stene na tla z'ugotovljeno je bilo, da stene so porozni in brisano površino, potem morate najprej opraviti svoje premaz: praksa je pokazala, da je ta uskladitev stene z rokami omogoča, da bi dosegli dobre rezultate. Premaza z izvajanjem tega dela bi bilo treba dati na steno s pomočjo ravno krtačo ali gobo. Za zagotovitev, da je površina je bil drugačen luknje ali razpoke, je potrebno sprožilni jih kiti.


Tehnologija, pleskanje stene z rokami vključuje katero vrsto barve boste opravljanje dela za uporabo. To je od, kaj izbrati: na primer, lahko izberete tekoče razpršena barve ali bivanje v "debele barve". Zelo priljubljen v zadnjem času in lateks barve, ki lahko sijajna stene, tj. da jih Sijaj.


Vendar ne mislite, da je izberite vrsto barve, kot tudi tehnologij stenska končna, je odvisna od želja lastnikov, št: pomembno vlogo bo igral z materiala stene. Tako, na primer, slikarstvo opečnatih sten bo drugačen od stene ustvaril mavčne plošče. In tehnologijo, pleskanje stene z rokami bo drugačen. Odpre skrivnost: strokovnjaki raje dela s mavčne plošče, kot barve na bo šlo lažje in lažje, vendar njegov čas sušenja povečuje.


Ostali tehnologija slikanja sten, bo eden algoritem: najprej si barve vogalih, in potem, da na drugo površino. Lahko pobegniti iz stereotipnih slikarstvo in da je dekorativne varianta: verjemite mi, če smo pristop zadevo z okusom, učinek je najbolj pozitivno. Na primer, niš in poglobitev v steno lahko naslikal razlikuje od glavne barve, ki bo prostor bolj zanimivo in živahno.


Sodobne tehnologije, pleskanje stene z rokami pomeni tudi izberite primarno delo orodje. Torej, najbolj pogosto za to vrsto dela, ki ga je izbral čopič, roller ali spray pištolo. Tudi svetujemo, pred službo, da preveri vsa orodja: on mora biti čista, brez barve, ostanek iz prejšnjih popravila. Poleg tega, gladko krtačo ne bi bilo treba ločiti, ker ni skrivnost, da slabo čopičem ali valjčkom lahko povzroči ko slikarstvo na stenah bodo puščajo sledi in črte.


In čeprav je, kot lahko vidite, tehnologija slikanja z rokami ni zelo zapletena, vendar pa je rezultat v tem primeru bo v veliki meri odvisna od kakovosti začetne obdelave, kakovost barve, vendar je najpomembnejše - od ravni strokovnosti slikar.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика