понедельник, 28 апреля 2014 г.

Bolj priročno, septic tank ali čistilne naprave?

Odpadne vode je treba odstraniti trajno. Posledice ko je enkrat odločitev, še posebej uspe, bodo potrošniki izkušnje več let. Torej je treba pretehtati, kaj je septic tank ali čistilne naprave bo prinesel manj težav v prihodnosti.




V harmoniji z naravo


V skladu z okoljevarstveniki, je bolje, da se sprejme odplak omrežja do Centralne čistilne naprave. Zakaj? Prvič, v tem primeru je lažje obdržati kakovost čiščenja, nadzor števila in vrste onesnaževanja so bile izpuščene v okolje (odpadki, vode ne more osvoboditi 100%). Drugič, velike čistilne naprave odpadnih vod, je običajno prazna v rekah, ki so višji jaz-čiščenje zmogljivosti, kot, na primer, tal. Tretjič, odpravlja tveganje za onesnaženje podtalnice, ki je vir pitne vode morajo biti zaščitene zelo skrbno.

Uporaba greznic kot prehodno fazo pred gradnjo Kanalizacije je to upravičeno, vendar pa pod pogojem, da so hermetično zaprti in odstranijo jih kanalizacijo ne sodijo v gozd in v odtok točko, ko je za pravilno delovanje odplak rastlin.

Puščanje septic tank je nevarnost biološkega in kemičnega onesnaženja tal in podtalnice. Iz pretok patogenih bakterij, ki lahko živijo v zemlji ali podtalnice za več mesecev, premagovanje v tem času velike razdalje in zastruplja območij, ki se nahajajo daleč od svoje mesto uhajanja. Kemično onesnaženje lahko izenačimo z rastlin, vključno s rastlinskih pridelkov na zasebnem vrtu.

Uporaba utor septic tank je še posebej nevarno, če zemljišče, ki ima tudi od vode, ki je sprejela za pitje, tudi če septic tank in dobro, ki se nahaja med seboj na potrebni razdalji.

Če ne boste imeli, da se zanesete na gradnjo Kanalizacijskih omrežij in parcele imajo dovolj prostora, zahteva, da izpolnjujejo zahtevane razdalje, je za izgradnjo lokalne čistilne naprave.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика