среда, 30 апреля 2014 г.

Stene iz tekačev bloki in opilkobetona 2010-09-23 13:33:33

Gradnja in rekonstrukcija.

Stene iz tekačev bloki in opilkobetona
2010-09-23 13:33:33


Stene tekačev blok Kot smo že omenili, so ena najbolj pogosto uporabljajo lahki beton posamezne gradnje je orodje za blok. Za toplotno zaščito lastnosti je 1,5-krat bolj učinkovit trdna opeka, in strošek je enak krat cenejši. V dobro vlage, varne in zanesljive Temelje življenjsko dobo betonskih zidov ne manj kot 50 let. Gorivo odpadkov, predvsem iz kurijo premog, antracit, bolj dostopni metalurške, čeprav v moč in pod njimi. Najbolj neprimerno odpadkov iz rjavega premoga.

Monolitno steno narejeno iz tekačev bloki postavili v plezanju (ščit) opaž višine 40-60 cm, izdelani iz debel shpuntovannyh table, zajetih znotraj z zaščitnimi materiali (kritine, linolej ali film).

Načini pritrjevanja opaž plošče so najbolj pogosti. Plošče morajo biti v 1, 5-2 m po obodu ohišja.

Za zagotovitev trajnosti odborov in stalnih prerez (debelina stene v notranjosti plošče vstavite začasno distančniki, in med delovnih mest in ščiti - klini. Vrh stojala za kolesa pritrdite deske ali napolnite zvijanje žice.

Lahko pristane na opaž plošče in brez uporabe stojala. V tem primeru (Sl. 5. 23, b) na dnu plošče povezani s prečnimi trakovi iz kovine, palice s premerom 10-12 mm ali tankih cevi z dvosmerno navojna spojka matice (ko se gibljejo opaž razredi pull), in na vrhu je nepremične vodoravne stranske plošče.

Stack blokov plasti na 15-20 cm z enotno ramming in stykovka. Po 2-3 dni, v toplejše vreme, v dan, opažev preurediti. Iz shlakobeton v roku 7-10 dni odtenek iz neposredni sončni svetlobi, in ko je vreme suho, občasno navlažimo.

Žlindra-betonske stene za katere velja veliko krčenje, ki je, kot pravilo, razpoke, ki se konča z rešitvijo. Da bi preprečili nastanek razpoke v spodnjem delu stene, ko concreting pod okenske odprtine in nad njimi, kot tudi na ravni dnu tramovi je potrebno postaviti tri palico rebrasti premer 4-8 mm

Na postavitev zidov kombinirana metoda zmanjšane kompleksnosti oblikovanje postopkov in porabe snovi. V vogalih hiše razširila v stolpcih z višino 50 do 60 cm, ki so finančno podlago za namestitev opažne plošče.

Za najboljše spojka za orodje bloki z mesta morajo biti daj ne gladko, z izboklin, in kadar je zmogljivost palice okoli oboda postaviti krepitev mreže iz žice, v premer 5-6 mm, z kvadratnih celic 100-150 mm Nato od znotraj in zunaj stene hiše med dvema sosednjima stolpce nastavite ščiti in raskrepljajut njih. Ta rešitev poenostavlja delo na prilagoditev in namestitev opaž, poenostavlja izdelavo opažev omogoča večkratno ponovno uporabo preprost ščiti in načini pritrjevanja, ki povečuje učinkovitost in, kar je najpomembneje, zmanjšuje stroške materiala za izdelavo opažev. Po concreting eno pot med dvema sosednjima stolpce opaž se premaknete na naslednjo stopnjo ali drugo steno in še naprej betona. Palice pridobijo moč za noč, torej tehnologije, ki bi morala biti zgrajena tako, da ne čakati za zdravilo (zidane) naslednjih nekaj barov.

Monolitna zunanjost lahko postavili z notranje votline ali polnila iz lažjih materialov (pena, opilkobetona). Kot luknjo, ki tvorijo jedra se lahko uporabljajo papir, ZIM'ATA v kroglice s premerom 5-10 mm, kositer in plastiko, pločevinke enake velikosti. Povečuje toplotno izolacijo kakovost sten in zmanjšuje porabo tekačev blokov. Vendar se ne smemo preveč odnesel s nastanek praznine v red, ne da bi oslabili stene. Drugače shlakoblok potreba, da bi močnejši.

Opečni zid ne samo povečuje moč, stene, ampak tudi varuje žlindra iz zunanje vplive, omogoča bolj tehnološko izpolnite okna in vrata odprtine, daje hiši bolj privlačen videz. V odsotnosti opeko ali drugih obrnjen zunanje stene omet RUB clean ali cementa smrtniki. Končna obdelava ( omet stene ) tekačev blok, ga lahko zaženete v 30 dneh po njihovi izgradnji, ko žlindra popolnoma suha, in pridobili potrebne moči.

Stene v hiši bolje biti obloženi v les, vlaknene plošče ali gipsokartonnymi listov. Za ta namen med concreting v steni postaviti dreves'leseni hipoteke podrobnosti v tri cone, na razdalji 1-1, 5 m drug od drugega. Za podrobnosti aplikacije krepjat teče, kar je posledično okrepi strukturo z oplaščenje materiala.

Lahko znatno pospeši gradnjo stene hiše, če ga položite jih v vnaprej proizvodnje in posušene dele: Bloki se lahko zahteva, da svoje.

Za nastanek blokov običajno uporabo drevesa'leseni zložljivi oblike. Za notranje stene oblik so ne absorbira vode in bolje očistiti, tapecirate kovine, plastike ali barve nitroenamel.

Blok velikost je določena z debelino sprejel stene hiše, način vgradnje (enojno ali dvojno), enostavno prenašanje in zlaganje, okna in vrata in stene odprtine.

Oblikovani bloki za 2-3 tedne ostane v senci, pod krošnjami. Ko suho in vetrovno vreme v svojem prvem tednu občasno navlažimo. Kot luknjo, ki tvorijo jedra in toplotne blazinice so uporabo enakih materialov kot pri gradnji monolitno stene. Kot toplotne obloge se lahko uporabljajo z lažji in manj dragih materialov, kot so opilkobetona.

V mešanici na'jguchego in polnila iz žagovine iz iglavcev pasem lesa v gradbeništvu pogoji prejeli opilkobetona - toplo in požarno odporne stene materiala. Smole, ki je bogata z žagovina, so manj občutljivi na biološke razgradnje. Kot'asucaga uporabo cementa in dodajanje apna, ali gline. Recepti za kuhanje opilkobetona veliko. Primer sestave v cementa in apna je bil glejte "Priprava betona". Toplotno izolacijske lastnosti opilkobetona kot orodje za blok, bolj učinkovito zavaljena opeke in zdravstvene kazalnike iz vseh konkretnih materialov šteje za stanovanjske stavbe, ki je najbolj udobno.

Glavna zahteva pri oblikovanju opilkobetona-rospolone moč naj bi omogočilo, da odstranite obrazec iz enote. Gradniki žaganje betona, kot tekačev blokov, ki so v collapsible drevo'lesena oblike. Vendar pa je v SV'ASCO z dejstvom, da opilkobetona rospolone moč, ki vam omogoča, da v obliki proizvoda, ne pride takoj po nastanku, je treba nekatere upogljivi obrazci, ki se uporabljajo hkrati. Blok velikosti, izbran ob upoštevanju debelina stene, namestitev tehnike in enostavno prenosljivost. Debeli bloki (več kot 20 cm) slabo suho in težko (nad 20 kg) neprijetno za izvajanje in določijo.

Debelina zunanjih sten je odvisna od gostote opilkobetona in zimske design temperaturi zunanjega zraka. Na gostoto 1000 kg/m3 debelina stene stavb v zimskem času je bila povprečna mesečna temperatura -20 C, je enak 25 cm, pri temperaturi-30C - 35 cm, pri temperaturi od -40 - 45 glej Notranjega nosijo stene širjenje debeline ne manj kot 30 glej Na nosilne stene in stebri zaželeno je, da uporabite opeke.

Nad vrata in okenske odprtine obleko ali navadni skakalec, tj. izvajanje iz monolitnega betona pasovi debeline 30-40 mm, zložene na drevesih'vasi opaž, ali iz dreves'leseni bruskov višina 1/20 migracij. Dolžina ležajev deli skakalci so enaki 40-50 cm od vsake strani odprtine. Pod tramovi vzdolž oboda opilkobetona stene dimnika PBE'ASKO iz desk, oddelek 50x150 mm

Na sooča z opeko stene opilkobetona opeke postavite na določeno razdaljo od 3-5 glej

Peresa'povezava se sooča steno opravljanje SV kovinski'povezave iz žice premera 4-6 mm na razdalji 1, 5 m v 4-6 uvršča prostozidarstva. Obloge opeke, žlindra-betonske stene so v rešitvi brez vrzeli.

VIR: http://www. zagorodom. z/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика