четверг, 1 мая 2014 г.

Koliko stane, da zgraditi hišo?

Zgraditi hišo je zelo vreden, vendar zapleten, dolgotrajen in drag. In vse stroške, ki so, kot je znano, je bolje načrtovati vnaprej. Poskusimo, da bi pomagal tistim, ki so se odločili za gradnjo hiše sami.

Plot

Moram reči, da storijo vse, kar je sama v vsakem primeru je malo verjetno, da bi uspeli. Najprej, boste morali spletno stran v izdelavi. Za začetek katerega koli področja, bi bilo treba oceniti z vidika njegove ustreznosti za gradnjo stanovanjske hiše. Za ta namen, geodetski raziskovanja in inženirsko-geološke raziskave o njenem ozemlju, da bo trajalo $ 1500 v $ 7000. Upoštevajo se s temi parametri za plot, saj njegova oblika, naklon terena, postavitev kardinal, razmerja, položaj glede na ulici, sosednjih območij obstoječih in na njih stavb, inženirske komunikacije.

Pomembno je tudi upoštevati sposobnost tal za izvajanje obremenitev stavbe v gradnji, podzemne vode, kakovost vode v dobro in tako naprej, skratka, brez pomoči strokovnjakov je to potrebno. Naučil o plot vse, kar potrebujete, lahko začnete načrtovanje.

Hiša

Prva stvar je, da natančno in podrobno opredeli, kakšno hišo, ki jo potrebujete: velika, srednja, majhna, enonadstropnimi ali tri nadstropja, gospodarske ali drago, ki je sestavljena iz tekoče v vsako drugih prostorov ali samostojne prostore, tradicionalne arhitekture ali v high-tech slog. Tukaj lahko in bi se morali pojaviti na stotine vprašanja: kaj so prostori morajo biti v hiši in kaj območja, ki je odnosom med njimi,'komunikacije, tla, na katerih to, ali ta soba bo, itd., Ko boste izvedeli, boste morali izbrati eno od 3 možnosti:

• Kupec izbere končal projekt, ki v celoti izpolnjuje njegove zahteve. Je Pref'viskozne ta projekt obstoječega spletnega mesta, nato pa za gradnjo hiše. Projekt stroški lahko segajo od $ 300 $ 4,000.

• Naročnik se odločili za projekt, ki je blizu, da tisto, kar potrebujete. Na njegovi podlagi nova možnost, ki izpolnjuje zahteve naročnika. Stroški načrtovanja se začne od $ 25 na kvadratni m skupne površine.

• Razvoj posameznega projekta, pri čemer se upoštevajo vse želje stranke. Stroške oblikovanja od $ 45 na km. m

Razvoj projekta običajno traja od enega do treh mesecev. V praksi stranke pogosto ustavi na drugi ali tretji možnost, poskušam, da ne bi delali napak in zgraditi hišo, v kateri bodo živeli udobno.

Naslednja naloga je, da pridobi gradbeno nalog iz GASK. Moram reči moram, da se približno 150 podpisov uradnikov različnih odobritvi organov, potrebnih za odobritev projekta. Moramo izbirati: lahko to storite vse sami, ali zaprosi za pomoč strokovnjake, ki imajo ustrezno navodilo strankam, kako bo ta v njegovem imenu. Stroški teh storitev je $ 1500 + provizije.

Gradnja

Gradnja hiše se izvaja v več stopnjah. Prva faza vključuje načrtovanje, ozemlja in nič cikla: je post-izkopavalna (včasih reklamacije), je Temelj, klet (če je predvideno s projektom). V besedo, ki se gradijo, da je del stavbe, ki bo pod zemljo ali na par z njo. Stroški dela znesek v $ 5000 za spletno stran, priprava in $ 150 na kvadratni m kleti (vključuje materiale).

V drugi fazi je glavni del gradbena dela: postavitev gradnjo polje (to je zidov z zunanje končna, se prekrivajo s grobe screed je položena v stene za inženiring, komunikacije, Okna, vhodna in balkonska vrata, in streha). Stroški dela druga faza se začne od $ 180 na kvadratni m

Del tretje faze je notranji okras stavbe, skupaj z vsemi osnovnimi dela za izgradnjo, namestitev, ki jih je načrtovanje strojne opreme. Stroške teh del iz 200 evrov na kvadratni meter.

Krajinsko strani se izvaja na naslednji, četrti fazi; vse vrste dela, je odvisno od želje kupca, v fazi načrtovanja je prikazana v projekt izboljševanje spletnega mesta. Ponavadi, vsaj deluje na zemljiške vrata, vhodna vrata, poti, zelenice, cvetlične postelj, drevesa, klopi, gazebos, razsvetljava, oprema za zalivanje. Stroški se običajno izračuna na sto kvadratnih metrov in se začne od $ 1500 (vključno seme).

In končno, p'peti fazi je organizacija, ki je inter'notranje zadeve, za katere v fazi načrtovanja je razvila načrt-projekt inter'notranjost v glavni hiši. V ta projekt ločen razdelek vključuje pohištvo v hiši. Stroški dela od $ 200 na sq. m

Po koncu gradbena in zaključna dela (to je obdobje, ki navadno traja od 3 do 9 mesecev), vas še vedno čaka, da se hiša v delovanje, med katere napake so odpravljene, in v končni, podpisala akt o sprejemu. Od tega trenutka lahko mirno predvidevamo, da je eden od treh vitalnih ciljev, ki ste jih že končana.

Besedilo: Dar'I Ivanova
Foto: JP

Vir: Revija "Lastnik"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика