пятница, 30 мая 2014 г.

Kaj je Samostojna kanalizacijo?

Gradnja koči, ki je vedno neločljivo povezana z odločitvijo maso življenjskih vprašanjih. In eden od njih - naprave za odvodnjavanje. Za življenje v koči uporabo drenažne luknje, da bi ga lahko, ni praktično. Seveda, prva stvar, ki pride na misel je Avtonomno ravnanje z odpadki. Vedno postane septic tank, je običajno, da pri razgradnji organskih onesnaževal v odpadnih vodah. Njeno globino mora biti najmanj 1, 2 metrov, in volumen je enak na štiri dnevne norme vode. To ustvarja možnost za zmanjšanje onesnaževanja čim bolj učinkovito. Obdelava odpadne vode na ta način, da je rezultat zagovora tekočine kontaminacije usede na dno, in tekočino, ki se izloča skozi drenažo načine. Seveda, komunalno-septic tank TOPAS ni absolutna, in zato ponavadi je dopolnjen z različnimi načini dodelitve v tla (pesek, peščeni filtri, podzemne filtriranje, in tako naprej ), ali bioreactor z umetno zračenje. Avtonomnih Kanalizacijskih sistem, ki je sestavljen iz septic tank in filter, primeren za peščenih tleh, tj. tal, ki lahko filtriranje. Razvoj in delovanje sistema te vrste, bo relativno poceni. Vendar pa je treba ob upoštevanju, da, verjetno je treba nato očistite ali zamenjajte ruševinami, in zato, in tudi bodo morali razkriti.

Na glinenih tleh ne morem brez dodatnega zdravljenja. Skupni možnost je uporaba posebnih aerobnih bakterij, ki so sposobne proces onesnaževanja. Čistilni lahko po želji opremljena z prezračevalnik, kompresor, itd. Bakterijske postaje, na žalost, v veliki meri odvisna od razmer, v katerih delujemo. Bakterije postanejo izvedljiva, če se ne uporabijo za nekaj časa. Na drugi strani, vse svoje lastnosti in sposobnosti se lahko predelajo s pomočjo posebej namenjene drog.

Če govorimo o sistemih za biološko čiščenje, takšnih konstrukcij obstaja nekaj kamer, ki so povezani v eno telo. Vsak od njih ima svoj način: septičnega potrebna za uporabo anaerobnih mikroorganizmov, da se razgrajujejo organske spojine; aerotenk (ali zračenje senat) nudi kisik za odpadne vode, in pred odhodom v ribniku vode oxidizes in očistiti s biofilter.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика