суббота, 31 мая 2014 г.

Vrt zidane hiše z podstrešje 2010-10-06 11:53:54

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrt zidane hiše z podstrešje
2010-10-06 11:53:54

Obstaja veliko število projektov, vrt, državo in kmečke hiše različnih arhitekturno-in-načrtovanje rešitev z različno število sob. Ta del predstavlja primere projektov in modelov države hiš različnih stopnjo zahtevnosti, udobje in, seveda, denar. Ti vam bodo pomagali razumeti različnih modelov in ugotoviti, izbira hiše.

Da bo jasno, kot projekti se izvajajo, razmislite o gradnji hiš na podlagi ta projekt bolj podrobno. Na naslednjih projektov bodo le kratek podatkov.

Tako imenovani vrtu hiše in hiše so običajno namenjene za bivanje v topli sezoni. Vrt zidane hiše z podstrešje je primerna za gradbeništvo v vrt, v šestih hektarjev, da Živijo v tako hišo, morda sedem'I tri. Skupna uporabna površina vrta - 74 m2. Najbolje je, da namestite dva vhodna vrata: notranji in zunanji kovinski dreves'Jan. V pritličju so veža, jedilnica s kaminom, kuhinja, ena dnevna soba in kopalnica, ki bo ustrezal wc, umivalnik in tuš pladenj. Iz hodniku dreves'Jan stopnišču, ki vodi po stopnicah na podstrešje, kjer sta dve spalnici odprta vrata v mali dvorani zunaj stopnišče. Strani zatrep naredi dvorani zgoraj in bolj prostoren in zagotavlja naravne osvetlitve.

Z dvorani površino'povezan in manjša soba, kjer lahko nastavite rezervoar za vodo z zmogljivostjo 350 konjskih Voda bo prišel od zunaj vodo in nato za razvezo zakonske zveze preko cevi v kuhinji in v kopalnici. Odpadne vode iz žlebov in tuš zaslon zunaj doma v drenažni jarek. Kanalizacije runoff iz wc, določi na kovinskih septic tank, ki je pokopan v zemlji, na mestu. V kuhinji, plinski štedilnik z dobavo plina, odstranljiva jeklenke, ki se bo nahaja na zunanji steni hiše v omari, vodno pipo, korito, in električni grelec za vodo.

Temelj je postavljen z dejanskimi pogoji na gradbišču: nosilnostjo funt, ravni funt vodo, globine zmrzovanja. Izberete lahko kateri koli od veliko število vrst (opisane spodaj). Na vrhu Temelj zahteva, da horizontalno hidroizolacijo.

Klet se širijo iz opeke, z višine 300 mm in širine 380 mm Po celotnem obodu prostozidarstva, da odprtosti zaslonke za prezračevanje podzemne prostor. Na vrhu je pokrov izdelan iz cementa screed malte in dal dodatne hidroizolacijo - dve plasti strešne kritine material, na bitumen mastic.

Zunanji nosijo stene v prvem nadstropju hiše je 250 mm širjenje rdeče opeke in dodatno izolirana od znotraj.

Za postavitev stene debeline večja kot v opeko", ki je komaj primerne za eno-nadstropni hiši iz dreves'leseni tramovi, ki ni namenjena za stalno prebivanje. Opeke zidane z velike toplotne vztrajnosti, in segrevanja debele opečnatih sten ohladijo, zaradi pomanjkanja domači lastniki bodo potrebovali veliko časa in energije.

Odprtine nad Okna in vhodna vrata lažje, če želite preglasiti standard fero-betonski mostovi, montažne in jekla kotičke, ki jih oddelek 100x100x8 mm

Notranje predelne stene so uokvirjena od odstranjene žagan les iglavcev pasem.

Tla v prvem nadstropju je bolje, da drevesa'pijan od shpuntovannyh plošče v debeline 38 mm Plošče iz na joists žarek 100x150 mm, ki temeljijo na plinth. Iz dna dnevnik krepjat black nadstropju mlin palčni Odbor. Črna spol vez strešni material in zaspali, ekspandirane gline plast z debelino 100 mm, zapre nad polietilenski film.

V kopalnici z drevesi'kmečko tla ne hidroizolacijo iz dveh plasti strešne kritine material, na bitumen mastic. Na vrhu opravlja palico cementa Ml00 mavca na mreži in jih ploščice. Stene do višine 1, 6 m od tal, prevlečeni z bitumenskimi mastic in konča ploščice na mavca. Strop in stene nad ploščico, ki z nepremočljiva vezane plošče v debelini 12 mm, proshpaklevat in pobarvan z emulzijo barve.

Meje v prvem nadstropju so spolne plošče v debeline 38 mm dreves'leseni tramovi oddelek 100x150 mm Tramovi ostali na notranje nosilne stene in zunanjo steno, skozi steno ploščo, ki se pritrdi na zid jekla ruffs dosegel v korakih po 1000 mm Ob istem času vsak drugi žarek je zaostrovanje grozdih. Špirovci, ustanovljen s korakom 1200 mm in krepjat, da tramovi na nohtih in Urubko.

Nosilna ogrodja podstrešju obliki grozdih z bočnega stojala in bongs, strukture vplivajo stene, špirovci bočni pediment. Okvir je v celoti zbrati na nohtih od odstranjene žagan les iglavcev pasem. Za podporni okvir je pritrjen na streho, notranje in zunanje obloge mansardno streho in izolacijo. Pediments, previsi in robovi kapi zunaj obloge debeline 20 mm in pokrov za zaščitno zgradbo.

Streha je izdelana iz pocinkane jeklene pločevine z debeline 0, 55mm, ki jih dreves'vasi zaboj za rezano-palčni Odbor. Listi krepjat, da obreshetke omejitve pocinkanega jekla.

Na verandi je narejena iz dreves'Jan. To je podprto z dvema jekla kanal № 24, zamonolichivanie v Temelje hiše.

Okna v hiši določa z dvojno dreves'lesena Okna, ki si je uokvirjena za Windows. Velikost okna v stranski pediment na podstrešju - 0, 9 x1, 2 m, v kopalnici - 0, 4 x 0, 6m Vse imajo drugi velikosti 1, 2 x1, 5 m

Namestitev operacijskega sistema Windows razpoke med okvir okna in stene pečat montažno peno.

Zunaj okno, da ebb iz jeklene strešne kritine in vzpostaviti dreves'lesena zložljiva polkna, zapiranje v notranjosti.

Vse sobe razen kopalnice in stran jedi, trim drevo, ki je zelo estetsko in na splošno poceni. Stene, stropi prekriti s suhe sluznice, ki se hranijo z dreves'leseni okvir, in v tonu so podobrat ornamenti, okvirji, windowsills, banisters in balusters, po stopnicah. Vsi predmeti, ki pokrivajo s brezbarvni mat lakom, s poudarkom na teksturo lesa in ščiti pred zatemnitve.

Kamin, ki se širijo iz opeke. Zapusti peči v jedilnici in nazaj prazno steno v sosednji spalnici. Temelj kamin postaviti hkrati z Temelj hiše, in kamin, ki so že počeli po končani od strešne kritine dela in nastilki tla.

Lokacija kamin izračuna tako, da se cevi za polaganje ni preprečiti prekrivanje snopov ali truss gradnje.

Luknje v tla in strehe in ne uokvirjena za mesto v zidane dimnik.

Projekt se lahko izvaja na drugačen način - vse je odvisno od denarja, priložnosti in ustvarjalnih idej.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика