суббота, 31 мая 2014 г.

Kovanega železa okraski, umetnost kovanja

Kovanega železa okraski, umetnost kovanja

Legenda Hephaestus, mitski lik, ki je prvi na terenu osvojili kovin, ki je postal izhodišče za razvoj umetnosti kovanja. Po vsem svetu je na tisoče Kuznetsov leta v leto vztrajno razumeti modrost kompleksnih obrti, darila, ki so obdarjeni ne le posebno mitološko vsebino, vendar imajo visoko individualnosti, ker je, kot pravijo, blacksmiths, je nemogoče ustvariti dveh enakih kosov.

Kovanega železa okraski, umetnost kovanja

Vzpon, padec.

Bili so časi, ko je bitje, Kuznetsov je bil v senci, in na vrhuncu popularnosti, so se dela strojna proizvodnja. Vendar umetnost kovanja ki ni odvisen od modnih trendov. Ustvarjalen način Kuznetsov nikoli ne konča, samo ko svoje stvaritve naraščajoče povpraševanje, komercialni vidik, ki je na začetku nosi nekaj dohodka.

Pri sedanji fazi, ko oblikovalci "puzzle" nad tem, kako razpršiti vsakdanje inter'er, kovanega železa okraski postane rešitev. Ne glede na to, klasiki ali hi-tech kovin - to je večno, nekakšen kompromis med diametrically nasprotni stilov. Za njim je ni treba iskati, in mu je vseeno, katero od lastnosti mikroklime v vašem domu.

In končno, še eno pomembno lastnost kovin kot polnopravni element oblikovanja - to ni v nasprotju z vsemi materiali, temveč poudarja estetsko komponento. Ne glede na to, kamna ali lesa, keramike ali stekla, so v bližini - kovinski, bodo vedno našli svojo nišo v inter'Yeri.

Ne pozabite na funkcionalno kakovost kovine. Stopnice in igra se bo zvesto služijo za desetletjih, in kovanih izdelkov v notranjosti'Yeri bodo nikoli ne postane rutina.

Kovanega železa okraski, umetnost kovanja

In tu in tam...

Kovinski zaradi svoje univerzalnosti, se lahko uporabijo kot surovine za proizvodnjo različnih proizvodov. In to, seveda, ne more razveseljujejo ljubitelje ta večni "material". Da bi kovani izdelki, ki jih je bilo mogoče struktura, se je odločil, da razdeli jih v več skupin, odvisno od aplikacije. Zato, danes raznolikost kovani stvaritve razlikovati med izdelki domače in inter'poklicne namene. V ločeni skupini so bili obravnavani in vrt elementov. Zdaj o vsaki skupini bodo govorili posebej.

Domače skupine, v prvi vrsti vključuje proizvode, ki so zelo praktičen pomen. Se bo naše življenje lažje. Nosilci in stojala, stopnice in žari, posoda in celo pepelniki - vse to je zelo pomembne postavke, potrebne za naše udobno vsakdanje življenje. To blacksmiths poskusite za proizvodnjo takih izdelkov v enem izvodu.

Kot je za inter'ovira skupine kovani izdelki, tu je tudi vse, kar je preprosto. V nasprotju domači inter'm postavke se ne delaš nobenih praktičnih funkcij, ki jih le služijo izvirno dekoracijo prostora. Večina teh izdelkov so značilnosti kateri koli slog. Luči in zasloni, okvirji in talne svetilke - vsi ti predmeti niso Osrednjega pomena za inter'Yeri, vendar pa so velikega pomena, kot so semantični poudarki.

Zadnji tretji skupini o'združuje različne izdelke, ki so namenjeni za uporabo na zasebnem zemljišču. Naj imajo posebno moč, saj večino časa zunaj. In zato tehnologij za njihovo izdelavo uporabljajo drugi. Ograje in alcoves, luči in ščitniki, klopi in ograje - vse to se nanaša na pokrajine kovanje.

Kovanega železa okraski, umetnost kovanja

"Živijo kovanjem"

Cene za kovani izdelki razlikujejo v dovolj široko paleto. Odločilni dejavnik je stopnja obvladanje kovač. Tudi stroškov je odvisna tehnologijo obdelave in materiale.

Od antičnih časih je prišel k nam več tehnologij, kovanje. So se med seboj razlikujejo v tem, da vsak je standardni nabor orodij.

Najdražja je umetniško ustvarjanje. Kovani izdelki te vrste imajo lahko veliko majhnih podrobnosti. Kuje umetniškega kovanja se imenuje "življenje", ker je kovina stali pod visoko temperaturo in je nekaj podobnega kot glina, ki se lahko oblikujejo v kakršni koli obliki. Potem izdelek, ki je ohlajen in proces se lahko šteje za popolno.

Zahvaljujoč tehnologiji umetniškega kovanja blacksmiths lahko proizvodov z zelo tanko črto, ki tudi postopno comp'utern tehnologij ne more ponoviti. Dolgoročni praksi je dokazano, da rdeče-vroče kovine je nemogoče, da bi dva enaka predmeta. To je razlog, zakaj "v živo" kovanje velja izključno. Mnogi poznavalci so pripravljeni plačati za takšno umetniških velik denar.

Hladno kovanje

Za ta tehnologija ni obvezna'bodite prepričani, da se izkušenim mojstrom. Večina postopki hladno kovanje opravljeno mehansko, tako blacksmiths to se imenuje tudi "nežive". Montažne elemente pod vplivom kladivo sprejme potrebne obrazce in nato so zalotane.

Hladno kovanje se ne šteje za tehnologijo proizvodnje ekskluzivne izdelke. Nasprotno predmeti so formulaic način. Od tukaj in tako občutno razliko v ceni. Po vseh členov umetniškega kovanja nekoliko dražja. Za hladno kovanje so narejene stopnice in igrajo. Izdelki, ki ne trdijo, da je nenavadne oblike.

Zanimivo je, hladno kovanje je več različnih vrst. Najbolj priljubljena med njimi je mudilo. Sestoji v naslednje: kovinski obdelovanec se nahaja v posebni obliki, ki je spresov, tako da proizvodnja je želeni element. Reliefi je tradicionalni način kovanja. Ni izgubila svoje popularnosti, je samo iz razloga, da nova tehnična pomoč orodja za pospešitev postopka, in zato, da shrani na delo, ki ga bi koval d.o.o. opravlja.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика